Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderZkus ho zabalit do balící fólie, je pruhledná, fajnově drží, balím do toho všechno…
Ahoj holky, neprodáváte některá korbičku? Čekám druhé mimi, první korba už se mi okoukala.
tak, že se k tomu vracím, ale nedalo mi to a pro ty maminky, které se rozmýšlí o kočárku nebo o podvozku. Jak psala Mafina, že UR mám uvnitř konstrukce jakési plásty (na způsob vagónů vlaku), které umužňují kočáru odpružení, tak to není pravda, UR pruží jen tím, že mu to konstrukce podvozku do jakési sedmičky umožňuje.
A pro pořádek přidávám vyjádření z Libfinu.
Dobrý den,
Podvozek Urban rider mechanické odpružení nemá, pružení je dáno samotnou
konstrukcí podvozku. V případě dalších dotazů se návahejte na nás opět
obrátit.
S pozdravem a přáním příjemného dne,
Veronika Kotvanová
obchodní oddělení
Libfin s.r.o.
Jinak Mafi, jestli ti to o tom odpružení tvrdil někdo třeba na prodejně, tak neměl pravdu a celé si to vymyslel.
winnie píše:
Ahoj holky, neprodáváte některá korbičku? Čekám druhé mimi, první korba už se mi okoukala.
Winnie, já jo…koukni tady…cena není zcela pevná ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
charlotko, je pěkná, ale mám podvozek Coffee and cream, je dozelena a obzvláště ten modrý vnitřek by se s tím třískal. Ale díky za nabídku, jsi hodná.
MMartina1 píše:
tak, že se k tomu vracím, ale nedalo mi to a pro ty maminky, které se rozmýšlí o kočárku nebo o podvozku. Jak psala Mafina, že UR mám uvnitř konstrukce jakési plásty (na způsob vagónů vlaku), které umužňují kočáru odpružení, tak to není pravda, UR pruží jen tím, že mu to konstrukce podvozku do jakési sedmičky umožňuje.
A pro pořádek přidávám vyjádření z Libfinu.Dobrý den,
Podvozek Urban rider mechanické odpružení nemá, pružení je dáno samotnou
konstrukcí podvozku. V případě dalších dotazů se návahejte na nás opět
obrátit.S pozdravem a přáním příjemného dne,
Veronika Kotvanová
Jinak Mafi, jestli ti to o tom odpružení tvrdil někdo třeba na prodejně, tak neměl pravdu a celé si to vymyslel.
obchodní oddělení
Libfin s.r.o.
Taky mám jinou představu o odpružení
…ale to už jsem taky psala …
Holky chci se zeptat, jezdíte vlakem Mutsýkem? Já jsem se chtěla jet za sestrou vlakem ale projede kočárek? Uličky tam jsou úzké ![]()
TerezaJ píše:
Holky chci se zeptat, jezdíte vlakem Mutsýkem? Já jsem se chtěla jet za sestrou vlakem ale projede kočárek? Uličky tam jsou úzké
jezdila sem…kocar musis nechat hned za dverma jak nastoupis…a sednout si jen s ditetem…nikam se s tim nevlezes
mikitaa píše:TerezaJ píše:jezdila sem…kocar musis nechat hned za dverma jak nastoupis…a sednout si jen s ditetem…nikam se s tim nevlezes
Holky chci se zeptat, jezdíte vlakem Mutsýkem? Já jsem se chtěla jet za sestrou vlakem ale projede kočárek? Uličky tam jsou úzké
Moc děkuji, tušila jsem to ![]()
terezo: ale ono se to da v pohode zvladnout…ja jezdila brno praha a pohoda.
Já pojedu 120km, tak snad to přežijeme, měl by tam být i vagon pro rodiče s dětmi..
TerezaJ píše:
Já pojedu 120km, tak snad to přežijeme, měl by tam být i vagon pro rodiče s dětmi..
no tam ale necekej nic specialniho…ten byva ve vsech rychlicich a EC a pod…a to je jen o tom ze je tam jedno kupe vyhrazeny pro rodice s detma…takze je to stejny jak dyby ste sedeli kdekoliv jinde ![]()
mikitaa píše:TerezaJ píše:no tam ale necekej nic specialniho…ten byva ve vsech rychlicich a EC a pod…a to je jen o tom ze je tam jedno kupe vyhrazeny pro rodice s detma…takze je to stejny jak dyby ste sedeli kdekoliv jinde
Aha
Děkuji za informace
Ahoj holky, jsem tu nová, tak na začátek všechny moc zdravím. Ráda bych se zeptala, jestli máte někdo doma kočárek Mutsy rok výroby 2003(tedy spíše podvozek UR) na náhradní díly…je to model, kdy ještě nejde měnit směr jízdy u sportovní nástavby. Koupili jsme ho na Aukru, sice za úžasnou cenu, ale paní nenapsala, že je to již starý model. Podvozek by potřeboval pár menších oprav, ale v Libfinu nám řekli, že na tyto modely již nemají náhradní díly. Manžel je moc šikovný, některé opravy zvládl sám a velmi dobře, přesto tím, jak chybí součástky, to není úplně ono. Např. aby se náprava lehce otáčela, musíme jí mazat vazelínou, jinak to drhne
Budu ráda za jakoukoliv informaci nebo radu. Díky moc moc. Hanka