Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj holky, v pátek mi dorazil kočárek a to 4rider spokewheel.. Snažila jsem se pročíst celou diskusi, abych se neptala na věci, které tu již byly probírány. Tímto děkuji zpětně všem „přispěvovatelkám“. Na spoustu otázek už při výběru kočárku, jsem zde našla odpovědi a rady.. Fakt super
Co mi není stále jasné, je nasazení sporťáku po směru. Tady jsem se dočetla někde, že háky by měly bý MEZI tyčkami, ale v návodu je věta: " ! Oba konce upevňovacích háčků pod sportovní nástavbou by měly zapadnout za rám křížového spoje." Tak teď jsem z toho trochu zmatená. Poraďte zkušené mutsynky, mám je dávat ZA nebo MEZI ??? ![]()
tak tady si taky počkám na odpověď holek, který už jezdí se sporťákem po směru. Já jsem si myslela, že jak to nasadím, tak to tam musí pasovat.
ja to tam davam tak ze to tam proste pasuje…dle me to jinam dat nejde ![]()
Mezi
Jinak ho totiž nesložíš vcelku - mě se to jednou podařilo nasadit mimo a kočár nešel složit do auta…
ASpoň doufám ,že to tedy u 4Ridera je stejně , mám UR.
Taky, kdyz jsem to zkousela, jsem davala mezi… podle mne je ten krizovy spoj jen jedna ta tycka (ta ke ktere se pridelava ten suchac, kdyz se jezdi proti smeru).
Příspěvek upraven 11.04.11 v 14:30
Sucháč
? Já jsem nikdy nikam žádný sucháč nedávala .Ten má být nějde zespoda?
Ráďa69 píše:
Sucháč? Já jsem nikdy nikam žádný sucháč nedávala .Ten má být nějde zespoda?
suchac se dava, kdyz se jezdi proti smeru… zedituju ten prispevek ![]()
ja suchac nedavala ani proti smeru…me tam prisel naprosto k nicemu…nikam poradne nedosahl ![]()
TO jsem nikdy nepožívala a proti směru jezdit už nebudem , takže není třeba , ale díky ![]()
Mne to pak nedrzelo v lehu.. ![]()
A myslim, ze to tam tak bylo napsane, ze se to ma pripevnit na cross-connection, coz pocitam ze je to krizove spojeni.
My jezdíme proti směru a sucháč teda taky nepoužíváme a malá zatím nevypadla. ![]()
i kdyz je mozny ze sem ho nakonec nekam pridelala a pak uz na to nesahala…uz si to nepamatuju
jeslti rikas ze by to jinak nedrzelo v lehu..tak asi jo ![]()
Aha, tak na to se musím podívat. Ale v lehu držíme i bez něho.
![]()
Aha, tak na to se musím podívat. Ale v lehu držíme i bez něho.
![]()
Treba jsem to blbe pochopila, ja s tim sportakem hrozne bojovala
a to jsme ho cely rozebrali ![]()