Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderBaby ako jazdite s 4 riderom cez obrubniky - z chodnika na cestu? Idete po zadnych alebo normalne dole na predne kolieska? A vystup z MHD z nizkopodlazneho autobusu ked chodnik nie je zarovno s busom? Ja si nejak neviem zvyknut na tento kocik, a to som ho taak chcela. Pride mi strasne moc nestabilny. Doteraz som taketo veci pri kociku absolutne neriesila, mam odjazdene Brio a Jane… zatial som z neho len dost nestastna
a to som sa na neho tak tesila.
já jezdím jak kdy, někdy to zkrosím po předních kolečkách, někdy po zadních. Jestě se mi fakt nestalo, že bych ho vyklopila. A jezdíš s hlubokým nebo se sporťákem. Já si to nějak z předchozích příspěvků nevybavuju ![]()
Ale musím říct, že když jedu po předních, tak ho musím někdy trošku pošprtnout kolenem.
Jazdime v sportaku, po smere jazdy (od seba).. mam ho asi druhy tyzden.
ahojky holky!vim ze tady ted resite slunecni clony atd ..:-)ja jsme se chtela zeptat sem dneska poprve nasadila sportovni sedacku a jelikoz venku opcas i docela fouka tak chci pouzit i ten nanoznik kdzy uz je koupeny ale pripadal my nejak nizko kdyz jsem ho nasadila.Na fotkach ho ale mate vis a vypada to ze je nekde vevnitr uchyceny?Koukam ze chvily stim sportakem budu bojovat nez si na nej zvyknem
dekuji
Pekne dopoledne, chtela jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s aretovacíma předníma kolečkama na Urbana?
http://www.babypark.cz/…-urban-rider
Ahoj,já je mám a nemůžu si je vynachválit,jen my vadí že nejdou zablokovat na pevno
aska píše:
Ahoj,já je mám a nemůžu si je vynachválit,jen my vadí že nejdou zablokovat na pevno
Ale vždyť tam píšou „aretovací“? ![]()
jsou aretovací,jakože otočná,ale nelze je zablokovat na pevno,jako třeba u 4 ridera
aska píše:
jsou aretovací,jakože otočná,ale nelze je zablokovat na pevno,jako třeba u 4 ridera
aretovaci neznamena otocna…ale ze se daji zablokovat
![]()
ze slovniku: z francouzského arrêt (zadržení, zastavení)
Brau já taky řešila, kam ten nánožník uchytit a nakonec ho mám na radu myslím Bébky vnitřkem pod madlem až za kovovou výstuhu opěradla (na jedné straně za tyčku až za polohovacím tlačítkem). Jde to tam hodně blbě, takže já mám nánožník zatím daný napevno a neodendávám ho, malého tam dávám a vyndávám a deku na přikrytí taky dávám a vyndávám vnitřkem podl madlem. Docela jsem si na to zvykle a mám tak nánožník docela vysoko… Schválně jsem to kvůli tobe vyfotila, tak snad je to dobře vidět.
Mafina5 píše:
Brau já taky řešila, kam ten nánožník uchytit a nakonec ho mám na radu myslím Bébky vnitřkem pod madlem až za kovovou výstuhu opěradla (na jedné straně za tyčku až za polohovacím tlačítkem). Jde to tam hodně blbě, takže já mám nánožník zatím daný napevno a neodendávám ho, malého tam dávám a vyndávám a deku na přikrytí taky dávám a vyndávám vnitřkem podl madlem. Docela jsem si na to zvykle a mám tak nánožník docela vysoko… Schválně jsem to kvůli tobe vyfotila, tak snad je to dobře vidět.
Mafi moc dekuji
no male bude 7 mesicu a je tam jeste takova stracena ale v hlubokaci uz to nebylo ono tak jsme prave daly sportak.Tak ja to zitra skusim poresit ![]()
aska píše:
A točej se ti v pohodě? mně se zasekávaly a spíš se šoupaly, než točily
Ale na sporťák jsem je ještě nezkoušela ![]()
Holky co budete pořizovat pláštěnku - teď jsme zjistili, že ta naše pláštěnka je vlastně na sporťák (je taková zkosená, myslím že je origoš, ale jistá si nejsem) a my jí normálně používali i na hlubokáč. Takže pláštěnku na hlubokáč zbytečně nekupovat ![]()