Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridermooch píše:
a nešly by schovat pod matraci?
Schovat by to asi šlo no, ale je to fakt blbě řešené. Škoda že tu kapsičku tam už nemají ![]()
easa píše:
Baby ako jazdite s 4 riderom cez obrubniky - z chodnika na cestu? Idete po zadnych alebo normalne dole na predne kolieska? A vystup z MHD z nizkopodlazneho autobusu ked chodnik nie je zarovno s busom? Ja si nejak neviem zvyknut na tento kocik, a to som ho taak chcela. Pride mi strasne moc nestabilny. Doteraz som taketo veci pri kociku absolutne neriesila, mam odjazdene Brio a Jane… zatial som z neho len dost nestastnaa to som sa na neho tak tesila.
Tak jsem Ti tady popisovala jak jezdit s 4 ridrem a ono příspěvek zmizel
![]()
ssisley píše:easa píše:Tak jsem Ti tady popisovala jak jezdit s 4 ridrem a ono příspěvek zmizel
Baby ako jazdite s 4 riderom cez obrubniky - z chodnika na cestu? Idete po zadnych alebo normalne dole na predne kolieska? A vystup z MHD z nizkopodlazneho autobusu ked chodnik nie je zarovno s busom? Ja si nejak neviem zvyknut na tento kocik, a to som ho taak chcela. Pride mi strasne moc nestabilny. Doteraz som taketo veci pri kociku absolutne neriesila, mam odjazdene Brio a Jane… zatial som z neho len dost nestastnaa to som sa na neho tak tesila.
![]()
![]()
ja ho vidim ![]()
Holky, zkoušeli jste někdo ten slunečník z dětského ráje, jestli pasuje, vím, že někdo psal, že si ho objednával?? Dík ![]()
milé maminky,
nemáte některá na prodej tašku ke kočárku v barvě CARGO GREY?děkuji za nabídky,pište na gabrob@seznam.cz
No tak se mi splašil počítač bo večer jsem to tam fakt neměla
![]()
andyV píše:
Holky, zkoušeli jste někdo ten slunečník z dětského ráje, jestli pasuje, vím, že někdo psal, že si ho objednával?? Dík
Já ho koupila, ale ještě nemám ![]()
mooch píše:
Holky zkoušeli jste se někdo ptát na tu ruční brzdu?
ještě ne, ted jsme v mutsině dlouho nejeli, furt trajdáme nunou, ale zeptat se chci určitě
![]()
Holky, koupila jsem si (tedy tchýně mi koupila k svátku podle mých pokynů) novou tašku na madlo v DMku. Je moc hezká a super uvnitř vybavená. Navíc má dokonce uvnitř dvě termo kasičky na ohřátý příkrm a plno kapes a zapínacích kapiček… Stála jen 600 korun. Já koupila černou, ale měli i fialovou (hned jsem si vzpomněla na Rybku a její sporťák) a bílou a možná v jiných DMkách budou i jiné barvy. Mě se tedy líbí moc…
Mafi dík
už jsem na ní také koukala, ale ten odstín nesedí k Purple
ale jinak jsou pěkný, také mě překvapila mile cena
Holky dneska jsem nasazovala sporťák ale nevím jak je to možné ale pokaždé mi příjde že je přidělaný jinak
Kde se to šteluje? ![]()
Možná to má více funkcí než využívám ![]()
Jinak neprodáváte některá pultík na Mutsy a také přední kolečko/a na 4rider a malý (nepřídavný) koš. ![]()