Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
19.4.11 20:04
mooch píše:
a nešly by schovat pod matraci?

Schovat by to asi šlo no, ale je to fakt blbě řešené. Škoda že tu kapsičku tam už nemají :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
19.4.11 21:17
easa píše:
Baby ako jazdite s 4 riderom cez obrubniky - z chodnika na cestu? Idete po zadnych alebo normalne dole na predne kolieska? A vystup z MHD z nizkopodlazneho autobusu ked chodnik nie je zarovno s busom? Ja si nejak neviem zvyknut na tento kocik, a to som ho taak chcela. Pride mi strasne moc nestabilny. Doteraz som taketo veci pri kociku absolutne neriesila, mam odjazdene Brio a Jane… zatial som z neho len dost nestastna :cry: a to som sa na neho tak tesila.

Tak jsem Ti tady popisovala jak jezdit s 4 ridrem a ono příspěvek zmizel 8-o :-? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.4.11 21:35
ssisley píše:
easa píše:
Baby ako jazdite s 4 riderom cez obrubniky - z chodnika na cestu? Idete po zadnych alebo normalne dole na predne kolieska? A vystup z MHD z nizkopodlazneho autobusu ked chodnik nie je zarovno s busom? Ja si nejak neviem zvyknut na tento kocik, a to som ho taak chcela. Pride mi strasne moc nestabilny. Doteraz som taketo veci pri kociku absolutne neriesila, mam odjazdene Brio a Jane… zatial som z neho len dost nestastna :cry: a to som sa na neho tak tesila.
Tak jsem Ti tady popisovala jak jezdit s 4 ridrem a ono příspěvek zmizel 8-o :-? :cry:

ja ho vidim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
20.4.11 07:44

Holky, zkoušeli jste někdo ten slunečník z dětského ráje, jestli pasuje, vím, že někdo psal, že si ho objednával?? Dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.4.11 08:02

koupím

milé maminky,
nemáte některá na prodej tašku ke kočárku v barvě CARGO GREY?děkuji za nabídky,pište na gabrob@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.4.11 08:36

Aj ja ho vidim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.4.11 10:42

No tak se mi splašil počítač bo večer jsem to tam fakt neměla 8-o :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
20.4.11 13:45
andyV píše:
Holky, zkoušeli jste někdo ten slunečník z dětského ráje, jestli pasuje, vím, že někdo psal, že si ho objednával?? Dík :palec:

Já ho koupila, ale ještě nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
20.4.11 13:50

Holky zkoušeli jste se někdo ptát na tu ruční brzdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.4.11 16:42
mooch píše:
Holky zkoušeli jste se někdo ptát na tu ruční brzdu?

ještě ne, ted jsme v mutsině dlouho nejeli, furt trajdáme nunou, ale zeptat se chci určitě
:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
21.4.11 20:27

Holky, koupila jsem si (tedy tchýně mi koupila k svátku podle mých pokynů) novou tašku na madlo v DMku. Je moc hezká a super uvnitř vybavená. Navíc má dokonce uvnitř dvě termo kasičky na ohřátý příkrm a plno kapes a zapínacích kapiček… Stála jen 600 korun. Já koupila černou, ale měli i fialovou (hned jsem si vzpomněla na Rybku a její sporťák) a bílou a možná v jiných DMkách budou i jiné barvy. Mě se tedy líbí moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
21.4.11 20:31

:mavam: Mafi dík :kytka: už jsem na ní také koukala, ale ten odstín nesedí k Purple :-( ale jinak jsou pěkný, také mě překvapila mile cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
21.4.11 22:57

Holky dneska jsem nasazovala sporťák ale nevím jak je to možné ale pokaždé mi příjde že je přidělaný jinak :roll: :lol: Kde se to šteluje? :-D
Možná to má více funkcí než využívám :-D

Jinak neprodáváte některá pultík na Mutsy a také přední kolečko/a na 4rider a malý (nepřídavný) koš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
22.4.11 10:54

Jo a ještě sháním funseat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
22.4.11 17:36

a jak přidělaný jinak?