Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
14.4.11 15:42

tak tomu ver, ze budem davat bacha! strasne som sa zlakla, ale nastastie sa nic nestalo. Dufam, ze uz na mna ziadne nemile prekvapenia pri tomto kociku necakaju a ze sa nam bude len dobre jazdit, pretoze som mala sto chuti zahodit daleko ten kocik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
14.4.11 20:33

já mám 4R a tohle se mi fakt nestalo :think: . Kolečka jsem aretovala jenom v zimě do sněhu. Jinak nájezdy na obrubník, sjezdy z kopečka i z nájezdů do schodů naprosto v pohodě. Ono to chce asi grif a zvyk na kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.4.11 20:44

Já taky málem převrátila UR, když jsem se zapřela o madlo :roll: :roll: :roll: ale to byla hluboká, teď ve sporťáku to těžiště už je lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.4.11 22:48

Holky, v Dětským Ráji mají akci na slunečník na kočárek - mají teda jen béžovej, ale za 129 Kč !!
 http://www.detskyraj.cz/…nt-slunecnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
15.4.11 11:52

Ahoj holky, máme takový problém, který se netýká úplně technické stránky kočárku. Malá mně ve sporťáku vůbec nechce spát. Když je doma v postýlce, dá si i 2 hodiny, ale jakmile je ve sporťáku je po spaní. Polohu máme co nejvíce vleže. Máte nějaký tip nebo podobný problém? Přece nebude celé dny doma. :think:

• Citovat
  • Upravit
2845
15.4.11 11:55

Ahoj , mě ani jedno z dětí nechtělo cca od 8-10 měsíců spát v kočáru. A to vůbec.Jedině v posteli, a nebo museli být úplně mrtví.
JAk je malá stará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.4.11 11:57

Ten můj taky teď preferuje teplo domova :mrgreen:
V kočárku spal jako malý mimčo docela dobře, teď zase radši doma. No, těším se, až najede na jednodenní spánek po obědě, a pak budeme chodit ven :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
15.4.11 12:03

Bébko, na to se těším taky, ale ona mně někdy spí i do 16.00 hodin a pak svačina, takže když vyrazíme, můžeme se už zase pomalu vracet. :nevim: Přemýšlela jsem, že bych ji dávala už jen 1× denně, ale když spí i dopoledne 1-2 tak to asi potřebuje…
Ale jsem ráda, že v tom nejsme samy. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9454
15.4.11 12:05

taky jsme meli obdobi kdy v kocaru ani naaahodou…ted uz zase spava v pohode v kocaru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
15.4.11 12:26
Adéla F. píše:
Bébko, na to se těším taky, ale ona mně někdy spí i do 16.00 hodin a pak svačina, takže když vyrazíme, můžeme se už zase pomalu vracet. :nevim: Přemýšlela jsem, že bych ji dávala už jen 1× denně, ale když spí i dopoledne 1-2 tak to asi potřebuje…
Ale jsem ráda, že v tom nejsme samy. :pankac:

jj :roll: bohužel se také přidáváme do klubu, jenže malá mi téměř celou procházku prořve a jediné co pomáhá je dělat „BAF“, takže chodím 3 hodiny po městě a dělám baf kuk a pak jsem úplně KO :zed: ( zvláštní je že co byla včera celý den v Nuně, tak byla spokojená a usměvavá :lol: 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.4.11 13:37
rybkabezvody píše:
Adéla F. píše:
jj :roll: bohužel se také přidáváme do klubu, jenže malá mi téměř celou procházku prořve a jediné co pomáhá je dělat „BAF“, takže chodím 3 hodiny po městě a dělám baf kuk a pak jsem úplně KO :zed: ( zvláštní je že co byla včera celý den v Nuně, tak byla spokojená a usměvavá :lol: 8-) )

Takže až narazím v Praze na „bláznivou“ bafající matku, tak jsi to ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
15.4.11 18:22
Bébka píše:
Holky, v Dětským Ráji mají akci na slunečník na kočárek - mají teda jen béžovej, ale za 129 Kč !!
http://www.detskyraj.cz/…nt-slunecnik [/citace

Ty jo, to je dobrá cena a máte někdo ozkoušené, že to pasuje i na Mutsynu?? Zrovna řeším, jestli stínítko nebo slunečník nebo se na to vyprdnout :nevim: …dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.4.11 20:42
andyV píše:
Bébka píše:
http://www.detskyraj.cz/…nt-slunecnik [/citaceTy jo, to je dobrá cena a máte někdo ozkoušené, že to pasuje i na Mutsynu?? Zrovna řeším, jestli stínítko nebo slunečník nebo se na to vyprdnout :nevim: …dík

Nevím, já to objednala, vůbec nevím, jak to bude vypadat, ale kdyžtak prodám dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
15.4.11 21:07
Ráďa69 píše:
Ahoj , mě ani jedno z dětí nechtělo cca od 8-10 měsíců spát v kočáru. A to vůbec.Jedině v posteli, a nebo museli být úplně mrtví.
JAk je malá stará?

Ráďo, příští týden jí bude 11 měsíců a do sporťáku jsme šly v 10 měsících.

• Citovat
  • Upravit
1950
15.4.11 22:44
Bébka píše:
rybkabezvody píše:
Adéla F. píše:
jj :roll: bohužel se také přidáváme do klubu, jenže malá mi téměř celou procházku prořve a jediné co pomáhá je dělat „BAF“, takže chodím 3 hodiny po městě a dělám baf kuk a pak jsem úplně KO :zed: ( zvláštní je že co byla včera celý den v Nuně, tak byla spokojená a usměvavá :lol: 8-) )
Takže až narazím v Praze na „bláznivou“ bafající matku, tak jsi to ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:oops: …hmmm… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4