Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderRáďa69 píše:Bébka píše:M2 tedy fakt nic neujíždělo - já snad lehnu pod kočár a podívám se kde vlastně je
Já sucháč přidělávám a když rozkládám kočár, tak se vždycky „zaseknu“, páč na něj zapomenuale je to raz dva, je jedno, jestli se trefovat hákama nebo „zazipovat“ sucháč
Myslím, že to sedadlo ujíždí, když není sucháč přidělanej.
jen zalehni, ať vidíš
![]()
Díky moc Mafi, za detailní popis, takhle jsem to přesně potřebovala:-) Se sportovní nástavbou to snad už teď nějak zvládnu, akorát mě dost mrzí, že zřejmě nebudu moct skládat podvozek i s korbičkou:-(
holky, potřebuju poradit. Mám Urban Rider, zatím s hlubokou korbou. Malá už je tam ale tak tak, takže jsme objednali sportovní nástavbu. Mám dva dotazy:
Díky moc!
tak díky za tuhle „suchozipáčovou diskusi“
. Mno, také jsme zalehli ke kočáru a už jsme to konečně objevili. Je fakt, že dokud jsme to neměli správně zapnuté, tak když jsem prcka v kočáru posadila, tak se mi furt jaksi hroutil, a to už sedí krásně. Asi to bude tím, že ta sedačka fakt ujížděla. Zkoušeli jsme to zatím jen chvíli doma, zítra to prubnu venku.
Další záhadou jsou mi ty háky po směru jízdy. U 4R mají padnout za ty tyčky (křížový spoj) jakoby směrem ke stupátku. Mezi nám to nešlo, ale možná už jsme byli vysílení z toho sucháče.
![]()
eivlis: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…, takže tady je paní co šije podložky a má tam i nánožník na Mutsynu. Dávala jsem sem fotky. Podle mě je lepší než origoš, líp kryje před větrem, ale rozmysli sama, co se ti hodí a líbí.
K pláštěnkám tady byla velká diskuse. Já mám „origoš“ pláštěnku - tu levnější - od Mutsyny. Nadávala jsem, že je taková celá uzavřená, ale pak jsem objevila, že jsou před obličejem u mimina jakoby dírky, kterýma větrá. Faktem je, že už několikrát jsem ji použila a zamlženo malej neměl, takže to asi funguje ![]()
jo, ještě k té paní co šije ty podložky, můžeš si poslat i vlastní látku, pokud si nevybereš z její nabídky.
MMartina1 píše:
eivlis: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…, takže tady je paní co šije podložky a má tam i nánožník na Mutsynu. Dávala jsem sem fotky. Podle mě je lepší než origoš, líp kryje před větrem, ale rozmysli sama, co se ti hodí a líbí.
K pláštěnkám tady byla velká diskuse. Já mám „origoš“ pláštěnku - tu levnější - od Mutsyny. Nadávala jsem, že je taková celá uzavřená, ale pak jsem objevila, že jsou před obličejem u mimina jakoby dírky, kterýma větrá. Faktem je, že už několikrát jsem ji použila a zamlženo malej neměl, takže to asi funguje
díky! a myslíš, že je ten nánožník potřeba? Já si myslela, že to nějak zvládnem s fusakem… ![]()
Mám Aesthetic. Nebo je ten nánožník lepší?
Malé je teprve půl roku, takže bude ležet, popřípadě na bříšku (její současná nejoblíbenější poloha jízdy v kočárku).
Nánožník je trochu taková česká vymoženost
V Polsku, kde jsou Mutsy dosti populární nenajdeš téměř ojetý kočárek Mutsy s nánožníkem. Prostě se tam nepoužívají přitom klima shodné jako v ČR
Já nánožník origo koupila a ze začátku jsem z něj byla dost zklamaná. Nekryje skoro vůbec a aby kryl alespoň část nožiček, tak si musíš pomoct tím, že ho připneš až za konstrukci opěrky vnitřkem pod madlem. Ale na druhou stranu v tomto období, kdy se už nehodí použít fusak ale jen deku, tak nánožník alespoň zajistí, že někde dítě tu deku neodkope. Takže díky tomu jsem ho vzala na milost
Ale pokud se ti barevně hodí ten neorigo, co má MMartina, tak si myslím, že určitě splní to, co od něj očekáváš víc než originál.
Příspěvek upraven 12.04.11 v 20:47
MY nánožník nikdy neměli , vřdycky jsme vyšli s fusakem , případně přidali deku. Navíc se mi kočár (nejen Mutsynka) s nánožníkem strašně nelíbí.
I na teď mám raději jarní fusak - nic nikam nepadá. Ideální mi přijde od Aestheticu - dá se srolovat k nožičkám.
Příspěvek upraven 12.04.11 v 20:51
Ráďa69 píše:
MY nánožník nikdy neměli , vřdycky jsme vyšli s fusakem , případně přidali deku. Navíc se mi kočár (nejen Mutsynka) s nánožníkem strašně nelíbí.
taky to mam tak… taky doufam, ze to bez nanozniku preziju ![]()
no, to je asi na každém. U nás teda hodně fouká, takže já si tu zimu bez nánožníku nedovedu představit. Ale dokoupit jde určitě kdykoliv. Takže na teď, když už máme léto skoro před sebou, bych to nehrotila.
Mafi, jak tak čtu tak jsi taková světaznalá a určitě mi poradíš
Mám Mutsy 4rider (starší) a nejsem schopná kočárek složit se sportovní nástavbou
(po směru jízdy) v čem dělám chybu? ![]()
Pak mě zajímá jestli máš nebo někdo zkušenosti s funseatem.
A také jestli je opravitelné to že mi jedno přední kolečko jak kdyby vibrovat. Bude stačit vyměnit za nové kolečko nebo je to už špatná konstrukce? ![]()
Jinak kdyby někdo chtěl tak prodávám nánožník mutsy, ale v takové oranžovobronzové barvě.
ted si myslim ze je nanoznik i fusak uz zbytecnej…
to resit az na podzim dle aktualnich klimatickych podminek ![]()
ssisley: vibrujici kolecka byvaji vyflakany loziska…nemusis mozna ani menit cely kolo staci vymenit kulicky
a slozit ti to dle me nejde kvuli tem hakum co se tu ted prave resi…mas to tam blbe nandany..precti si dve stranky zpet ![]()
Jinak ptala jsem se na prodejne v babyparku, nakonec mi dneska i odpovedeli na fb, ten nakupni box na urbana nejde.