Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTerezaJ píše:
Holky chci se zeptat, jezdíte vlakem Mutsýkem? Já jsem se chtěla jet za sestrou vlakem ale projede kočárek? Uličky tam jsou úzké
Já jela jednou tím novým pantografem a tam je místo na kočárky a vozejčky hned na začátku - jsou tam sklápěcí sedačky
Hanky - my mažeme a stříkáme WDčkem i novější podvozky. Každej kočár vyžaduje údržbu.
MMartina1 píše:
tak, že se k tomu vracím, ale nedalo mi to a pro ty maminky, které se rozmýšlí o kočárku nebo o podvozku. Jak psala Mafina, že UR mám uvnitř konstrukce jakési plásty (na způsob vagónů vlaku), které umužňují kočáru odpružení, tak to není pravda, UR pruží jen tím, že mu to konstrukce podvozku do jakési sedmičky umožňuje.
A pro pořádek přidávám vyjádření z Libfinu.Dobrý den,
Podvozek Urban rider mechanické odpružení nemá, pružení je dáno samotnou
konstrukcí podvozku. V případě dalších dotazů se návahejte na nás opět
obrátit.S pozdravem a přáním příjemného dne,
Veronika Kotvanová
Jinak Mafi, jestli ti to o tom odpružení tvrdil někdo třeba na prodejně, tak neměl pravdu a celé si to vymyslel.
obchodní oddělení
Libfin s.r.o.
Ahoj winnie, mám také podvozek coffe and cream a k tomu korbičku COLLAGE LIGHT OLIVE a vypadá to moc hezky pro holčičku i kluka. Přešli jsme nedávno do sporťáku, chtěla jsem kočárek prodat jako celek, ale tvůj dotaz mě nahlodal, nemáme moc úložných prostor a bylo by škoda nechat korbičku jen tak ležet. Je po 2 dětech, ale jako nová, má bílé prostěradélko, origo fusak mutsy a origo tašku mutsy v téže barvě COLLAGE LIGHT OLIVE. Jestli bys měla zájem, písni. Hanka
MMartina1 píše:
tak, že se k tomu vracím, ale nedalo mi to a pro ty maminky, které se rozmýšlí o kočárku nebo o podvozku. Jak psala Mafina, že UR mám uvnitř konstrukce jakési plásty (na způsob vagónů vlaku), které umužňují kočáru odpružení, tak to není pravda, UR pruží jen tím, že mu to konstrukce podvozku do jakési sedmičky umožňuje.
A pro pořádek přidávám vyjádření z Libfinu.Dobrý den,
Podvozek Urban rider mechanické odpružení nemá, pružení je dáno samotnou
konstrukcí podvozku. V případě dalších dotazů se návahejte na nás opět
obrátit.S pozdravem a přáním příjemného dne,
Veronika Kotvanová
Jinak Mafi, jestli ti to o tom odpružení tvrdil někdo třeba na prodejně, tak neměl pravdu a celé si to vymyslel.
obchodní oddělení
Libfin s.r.o.
No vida, vždyť jsem to psala, že UR není nijak extra odpružený. Je to podle mě takový pseudoteréňák. Pokud bych se měla kvůli terénu vzdát předních otočných koleček, tak bych si vybrala něco na způsob Inglessiny Magnum. Teď hodně potkávám UR tady v ulicích a začla jsem si víc všímat, jak s nima maminky jezdí a většina má kolečka zaaretovaná, no já se nedivím, když jsem to neměla zaaretované, tak mě to rvalo ruce a to nejsem žádný střízlík ![]()
Fakt jo? Já venku (teda když nevyjíždím nebo nesjíždím nějakej velkej kopec) mám furt odaretováno
Nějak si nedovedu představit furt tlačit madlo dolu při sebemenší zatáčce
![]()
Je to o zvyku ![]()
já nemám vůbec nic proti UR. Jen nemám ráda, když se tak rezolutně říká, že jenom tohle je ta nejlepší volba. Prostě ať se každý rozhodne jak potřebuje sám. Mě se s 4R jezdí dobře, ale vím, že v zimě, až zase nebudou prohrnutý chodníky, budu nadávat jako špaček. Prostě každej má nějaké plus a mínus.
no já ještě před nedávnem jsem si chtěla dokupovat jetej podvozek UR do terénu, ale už do toho kočáru nevrazím ani korunu
.
Bébka píše:
Fakt jo? Já venku (teda když nevyjíždím nebo nesjíždím nějakej velkej kopec) mám furt odaretovánoNějak si nedovedu představit furt tlačit madlo dolu při sebemenší zatáčce
![]()
![]()
Je to o zvyku
tak kamarádka má I´coo a houpe jí úplně úžasně, za to ale vrže a tu přední otočnou nápravu má jakousi nakloněnou, to zase musím říct, že UR vypadá v tomto líp.
MMartina1 píše:
no já ještě před nedávnem jsem si chtěla dokupovat jetej podvozek UR do terénu, ale už do toho kočáru nevrazím ani korunu.
Já už vrazila prachy do jiného - golfek ![]()
už je máš? A dobrý? Mě se taky Nuna děsně líbí a plánuju pořídit, ale až časem. Bude to taková „marnivost“ u mě, protože my bydlíme na malým městě, takže všude se dá dojít pěšky, takže není problém s velkým kočárem
. Ale já si to mimino prostě chci užít
se vším všudy.
MMartina1 píše:
už je máš? A dobrý? Mě se taky Nuna děsně líbí a plánuju pořídit, ale až časem. Bude to taková „marnivost“ u mě, protože my bydlíme na malým městě, takže všude se dá dojít pěšky, takže není problém s velkým kočárem. Ale já si to mimino prostě chci užít
se vším všudy.
už ji mám doma
Je krásná, dobře jezdí, v kombinaci se sporťákem jsem dokonale vybavena na všechny terény ![]()