Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
1.4.11 08:17

Mně se tam Kopík vešel do nánožníku :think:

ale pláštěnka se mi teda líbí víc origoš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
1.4.11 08:17

Mafi Kolozubka myslela, spíš tu pláštěnku, jak ji máš na kočárku, že je to akorát, ale pak stejně bude potřeba jiná, většímu dítěti se samožřejmě do nánožníku vejdou nožičky, ale má je níž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
1.4.11 08:18

…aha , už to čtu celý, Kopík není ještě větší dítě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
1.4.11 08:24
MMartina1 píše:
rybkabezvody píše:
já právě madlo nevozím, tak tu délku nedokážu porovnat :nevim: ale kolem té 16 hodiny když mám sedačku v lehu, tak má stín kousek pod bradičkou. Jo, ještě mě napadá, už jste ve sporťáku natrvalo? Vím že jsi psala že se mu ležet a nic nevidět nelíbí :-) u nás už je to tak i se sporťákem :roll:Ale musím se Vám pochlubit :oops: dneska se malá poprvé sama posadila :dance: takže už se těším že brzo vyrazíme v sedu, bude to zase úplně jiný kočár :dance:
jééé, tak to gratuluju. To je radosti, u nás to taky byla velká sláva, tak si to dokážu představit. A je to krásný pohled, co, jak nádherně sedí a kouká na hračky. On ten náš už i stojí a pochoduje kolem stolu (teda nožičky jako z gumy, ale dá to), takže jsme si i trošku oddechli, že našel zase jinou polohu a bude chviličku klid.

tý jo, to jste šikulky :potlesk: malá se začala celkem brzo přetáčet na bříško a zpět a od té doby kromě plazení nic, až jsme z toho byla nervózní :oops: :lol:

Bébko, co Kopík, už se také staví? A nebo máme prostě jen červnové lenochy? :mrgreen:

Ten Cups N Cool nemám, mám ušitou něco jako ledvinku od paní z MMB, ale štve mě tam ta nášivka „M“ a uchycení na každé straně jen jednou, takže se to překlápí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.4.11 08:24
TerezaJ píše:
Mafi Kolozubka myslela, spíš tu pláštěnku, jak ji máš na kočárku, že je to akorát, ale pak stejně bude potřeba jiná, většímu dítěti se samožřejmě do nánožníku vejdou nožičky, ale má je níž..

Přesně tak a je to tam i napsané…

Příspěvek upraven 01.04.11 v 08:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
1.4.11 08:32

aha, tak já to pomotala, myslela jsem , že když má Rybka Mutsíka, Nunu, tak má i Cups n Cool :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hele, Kopina je fakt divnej. Jeden tejden lezl po čtyřech, občas se vyškrabal nahoru o něco, teď zase pár dní jezdí jen po břiše…dělá si, co chce :nevim:
Ale taky to přikládám tomu, jak nechtěl jíst a zhubnul, snad už to půjde teď líp :palec: …ale rozhodně si se vším dává načas … no, ale na druhou stranu zase nemusím ještě plašit a běhat za ním :palec: :wink:

…omlouvám se za mimomutsíkovou vložku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.4.11 08:39

HOlky posílám Vám můj výtvor :-) jak říkám není jak originál,ale mám to vše ve stejné látce.Vložku do kočárku,na madlo a ta taštička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984

Já už jsem na to přišla :palec:
Oni totiž ze sebe dělaj miminka a chtěj, abysme je furt vozily v Mutsíku a Nuně a nenutily capat venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165

A ještě jedna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
1.4.11 08:41
Gabrle píše:

Šikovná :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.4.11 08:50
Bébka píše:
Gabrle píše:

Bebko moooc dík :-) prosím tě neukazuje se mi metřík,jak se jmenu je tvůj Kopík,Prokop??? MOc se mi líbí jak mu tak říkáš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
1.4.11 08:59
Gabrle píše:
Bébka píše:
Gabrle píše:
Bebko moooc dík :-) prosím tě neukazuje se mi metřík,jak se jmenu je tvůj Kopík,Prokop??? MOc se mi líbí jak mu tak říkáš :-)

:mrgreen: :mrgreen:
Kopík je Adámek :wink:
Strašně mě rozkopával v břiše, tak jsme mu od toho cca 20. týdne říkali Kopík a už mu to zůstalo :mrgreen: :mrgreen:
Když mluvím na něj, tak samozřejmě Adámku, aby věděl, jak se jmenuje :lol: , ale když mluvím o něm, tak většinou Kopík :mrgreen:
Všichni v mém okolí už mu ani nijak neřeknou :palec:

Dokonce nám jednou otiskli fotku v nějaké fotosoutěži v Máma a Já a napsali tam Adámek Kopík, mysleli, že to je příjmení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.4.11 09:04
:-)
Bébka píše:
Gabrle píše:
Bébka píše:
Gabrle píše:
Bebko moooc dík :-) prosím tě neukazuje se mi metřík,jak se jmenu je tvůj Kopík,Prokop??? MOc se mi líbí jak mu tak říkáš :-)

:mrgreen: :mrgreen:
Kopík je Adámek :wink:
Strašně mě rozkopával v břiše, tak jsme mu od toho cca 20. týdne říkali Kopík a už mu to zůstalo :mrgreen: :mrgreen:
Když mluvím na něj, tak samozřejmě Adámku, aby věděl, jak se jmenuje :lol: , ale když mluvím o něm, tak většinou Kopík :mrgreen:
Všichni v mém okolí už mu ani nijak neřeknou :palec:

Dokonce nám jednou otiskli fotku v nějaké fotosoutěži v Máma a Já a napsali tam Adámek Kopík, mysleli, že to je příjmení :mrgreen:

Ježíš tak to je super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
1.4.11 09:16

No origoš se mi samozřejmě také líbí víc, ale pláštěnku považuji za funkční věc nikoli ozdobnou a hlavně si myslím, že věc, která je nutná k provozu kočárku, by měla být v základu. To že není považuji za jednu z hlavních vad tohoto kočáru :-(
Jinak kočárek složený do sedu (pro větší dítě) je samozřejmě menší, než kočárek rozložený do lehu a na něm potom ta pláštěna samozřejmě také lépe (myšleno volněji) sedí. Pokud někdo máte zájem problém s pláštěnkou také takovýmto levným způsobem vyřešit a nejste si jistí, pošlete mi SZ a já vám pošlu případně další fotky a napšu víc. Myslela jsem si, že tahle diskuse je právě o tom, když někdo najde nějaké řešení, které by mohlo být zajímavé pro ostatní (viz má rada s Teutonií nebo s pláštěnkou), že ho sem dá jako inspiraci pro ostatní a případně, že se podělí se svými názory, které jistě máme každý různé. Do letošního léta ta diskuse byla vedena zcela v tomto duchu a mě rady našich předchůdkyň velmi pomohly s výběrem. Tak jsem myslela, že má smysl v tom, pokračovat, ale asi jsem se splatla. Nevím proč mě někdo napadá za to, že jsem se snažila dát někomu dobře míněnou radu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
1.4.11 09:18
Gabrle píše:
HOlky posílám Vám můj výtvor :-) jak říkám není jak originál,ale mám to vše ve stejné látce.Vložku do kočárku,na madlo a ta taštička.
Šikovná :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí