Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJá mám doma UR jsem spokojená,vyzkoušela jsem si podvozek i 4ridera asi měsíc a hrůza, málem jsem malého vyklopila z kočárku, když jsem sjížděla z chodníku protože přední kolečka se mi zasekli a nejeli, na vlakovém přejezdu taktéž, takže jsem ho musela přes přejezd vozit pozadu.. A náměstí máme plné dlažebních kostek
malý je chudák vyklepaný.. Toť můj názor..
TerezaJ píše:
Já mám doma UR jsem spokojená,vyzkoušela jsem si podvozek i 4ridera asi měsíc a hrůza, málem jsem malého vyklopila z kočárku, když jsem sjížděla z chodníku protože přední kolečka se mi zasekli a nejeli, na vlakovém přejezdu taktéž, takže jsem ho musela přes přejezd vozit pozadu.. A náměstí máme plné dlažebních kostekmalý je chudák vyklepaný.. Toť můj názor..
to je o zvyku, já zase vlaju za UR a taky jsem ho měla asi 3 týdny na zkoušku a nezvykla jsem si, vlastně nikdo z rodiny. Tak ale je fakt, že vlakový přejezd jsem nezkoušela
. Ovšem dlažební kostky ve sporťáku nám problémy nedělají, v hlubokým to byl obr problém.
jasne teren,normalni cesty sem tam les,ale spis taky cesta.hlavne mam obavy ze snehu,toho tu mame dost
rider se mi libi,myslim,že ty predni kolecka by mi vyhovovala u holky jsem je mela taky a spokojenost.dekujuuuu za radu,zatim to tedy vypada na ridra ![]()
mucinka2 píše:
jasne teren,normalni cesty sem tam les,ale spis taky cesta.hlavne mam obavy ze snehu,toho tu mame dostrider se mi libi,myslim,že ty predni kolecka by mi vyhovovala u holky jsem je mela taky a spokojenost.dekujuuuu za radu,zatim to tedy vypada na ridra
Tak 4R bude na neodmeteným chodníku jezdit daleko hůř než UR. Mám vyzkoušené, je to dřina.
MMartinko, jak jsi spokojená s nánožníkem? Nechceš hodit foto. Prosím. Děkuju. ![]()
jasne teren,normalni cesty sem tam les,ale spis taky cesta.hlavne mam obavy ze snehu,toho tu mame dost
rider se mi libi,myslim,že ty predni kolecka by mi vyhovovala u holky jsem je mela taky a spokojenost.dekujuuuu za radu,zatim to tedy vypada na ridra
a ma take obavy,ze se z ur nenaucim jezdit.jinak podvozek je moooc hezky.dneska mi mamca rikala,ze takove problemy s vyberem kocarku tedy opravdu nemeli
je to fakt sila.mam zkusenost,ze v obchode jsou neobjektivni tak vam moc dekujuuuu
tak to teda fakt vidim na ur
vedela jsem,ze nakonec skoncim uplne s jinym kocarkem.a jeste co ten transporter?????vite neco?????????
No do sněhu je samozřejmě lepší urbanrider než 4Rider, přece jen prorážíš jen dvě koleje. Opravdu jsem byla jediná maminka asi tři dny venku, když napadl sníh, než se k nám dostaly posypové čety. Žádný kočárek s otočnýma kolečkama ve předu neprojel. Ale třeba budeš mít štěstí na zimy s málo sněhem…
Jinak já tedy na Mutsy Urbanrider nedám dopustit, přece jen tato diskuse existuje pokud si pamatuji od roku 2006, je na ní přes 5000 příspěvků a chodilo na ní za tu dobu stovky ženských - majitelek Mutsy. Já byla o těhotenství doma a v těch nejteplejších srpnových dnech se opravdu nedalo chodit ven, takže jsem přečetla diskusi celou a za tu dobu tu jsou dvě ztěžovatelky, jinak stovky spokojených uživatelek. Takže pro mě to byl jeden z důvodů, proč jsem si vybrala Mutsy a taky díky této diskusi mám urbanridera a nikoli 4Ridera, se kterým v tom roce 2007, kdy začal, byly dost problémy a reklamace. A jsem moc spokojená.
Muru jsem měla také v užším výběru, ale má velmi krátké opěradlo na sedadle, takže větší dítko si nemá o co opřít celou hlavičku, musí se na ní kupovat speciální fusak, který není tak kvalitní jako Aesthetic (pokud chceš mít madlo nějak inteligentně), boudička je opravdu do Itálie a nikoli do střední Evropy - nepřiléhá a na dítě fučí, není dostatečně velká a teplá. A je také těžší než Mutsy.
mucinka2 píše:
tak to teda fakt vidim na urvedela jsem,ze nakonec skoncim uplne s jinym kocarkem.a jeste co ten transporter?????vite neco?????????
měla ho paní, se kterou jsem se potkávala na kyčlích. Když napadlo víc sněhu, tak já jsem v pohodě vyjela cestou, ona nesla kočárek s maminkou po schodech. Takže si ho klidně kup, ale až napadne, tak budeš muset jezdit ve dvou ![]()
ted jsem psala kamaradce take mela ur a stejny nazor.jako vy holky.mutsy ur nejlepsi tak mam vybrano.jeste pokoukam,ale asdi je jasno.jsem z toho nejaka zmozena.vybrat kocar je fakt makacka.dekujiii vam vsem.mutsy je jasna volba. ![]()
no, od roku 2006 se toho určitě hodně změnilo
, ale jak už tady kdysi někdo psal, Mutsy je životní styl
a ten, kdo to tak má, tak mu nějakou tu chybku odpustí, ten kdo ne, tak stále prudí
, jako já. ![]()
Ráďa69 píše:
ASi už jsem stará a konzervativní. Lehkej - celkem to jde ,manévrování super - to jo , design - no ošklivej není , ale že bych se za ním otočila jako za Mutsíkem , to rozhodně ne. Koukala jsem na něj jen proto, že o něm tady tak básníte
Je prostě krásná!!! ![]()
mucinko: mura byla taky muj favorit..je uzasna…ale neni delana na zdejsi zimu
nejlip to nekde okoukni na zivo at mas sama predstavu ![]()