Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4650
30.3.11 20:31

Já mám doma UR jsem spokojená,vyzkoušela jsem si podvozek i 4ridera asi měsíc a hrůza, málem jsem malého vyklopila z kočárku, když jsem sjížděla z chodníku protože přední kolečka se mi zasekli a nejeli, na vlakovém přejezdu taktéž, takže jsem ho musela přes přejezd vozit pozadu.. A náměstí máme plné dlažebních kostek :zed: malý je chudák vyklepaný.. Toť můj názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.3.11 20:35
TerezaJ píše:
Já mám doma UR jsem spokojená,vyzkoušela jsem si podvozek i 4ridera asi měsíc a hrůza, málem jsem malého vyklopila z kočárku, když jsem sjížděla z chodníku protože přední kolečka se mi zasekli a nejeli, na vlakovém přejezdu taktéž, takže jsem ho musela přes přejezd vozit pozadu.. A náměstí máme plné dlažebních kostek :zed: malý je chudák vyklepaný.. Toť můj názor..

to je o zvyku, já zase vlaju za UR a taky jsem ho měla asi 3 týdny na zkoušku a nezvykla jsem si, vlastně nikdo z rodiny. Tak ale je fakt, že vlakový přejezd jsem nezkoušela :lol:. Ovšem dlažební kostky ve sporťáku nám problémy nedělají, v hlubokým to byl obr problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
30.3.11 20:40

jasne teren,normalni cesty sem tam les,ale spis taky cesta.hlavne mam obavy ze snehu,toho tu mame dost :evil: rider se mi libi,myslim,že ty predni kolecka by mi vyhovovala u holky jsem je mela taky a spokojenost.dekujuuuu za radu,zatim to tedy vypada na ridra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.3.11 20:42
mucinka2 píše:
jasne teren,normalni cesty sem tam les,ale spis taky cesta.hlavne mam obavy ze snehu,toho tu mame dost :evil: rider se mi libi,myslim,že ty predni kolecka by mi vyhovovala u holky jsem je mela taky a spokojenost.dekujuuuu za radu,zatim to tedy vypada na ridra :mrgreen:

Tak 4R bude na neodmeteným chodníku jezdit daleko hůř než UR. Mám vyzkoušené, je to dřina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
30.3.11 20:43

MMartinko, jak jsi spokojená s nánožníkem? Nechceš hodit foto. Prosím. Děkuju. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
26653
30.3.11 20:45

jasne teren,normalni cesty sem tam les,ale spis taky cesta.hlavne mam obavy ze snehu,toho tu mame dost :evil: rider se mi libi,myslim,že ty predni kolecka by mi vyhovovala u holky jsem je mela taky a spokojenost.dekujuuuu za radu,zatim to tedy vypada na ridra :mrgreen: a ma take obavy,ze se z ur nenaucim jezdit.jinak podvozek je moooc hezky.dneska mi mamca rikala,ze takove problemy s vyberem kocarku tedy opravdu nemeli :mrgreen: je to fakt sila.mam zkusenost,ze v obchode jsou neobjektivni tak vam moc dekujuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
30.3.11 20:47

tak to teda fakt vidim na ur :mrgreen: vedela jsem,ze nakonec skoncim uplne s jinym kocarkem.a jeste co ten transporter?????vite neco?????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
30.3.11 20:47

No do sněhu je samozřejmě lepší urbanrider než 4Rider, přece jen prorážíš jen dvě koleje. Opravdu jsem byla jediná maminka asi tři dny venku, když napadl sníh, než se k nám dostaly posypové čety. Žádný kočárek s otočnýma kolečkama ve předu neprojel. Ale třeba budeš mít štěstí na zimy s málo sněhem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
30.3.11 20:54

Jinak já tedy na Mutsy Urbanrider nedám dopustit, přece jen tato diskuse existuje pokud si pamatuji od roku 2006, je na ní přes 5000 příspěvků a chodilo na ní za tu dobu stovky ženských - majitelek Mutsy. Já byla o těhotenství doma a v těch nejteplejších srpnových dnech se opravdu nedalo chodit ven, takže jsem přečetla diskusi celou a za tu dobu tu jsou dvě ztěžovatelky, jinak stovky spokojených uživatelek. Takže pro mě to byl jeden z důvodů, proč jsem si vybrala Mutsy a taky díky této diskusi mám urbanridera a nikoli 4Ridera, se kterým v tom roce 2007, kdy začal, byly dost problémy a reklamace. A jsem moc spokojená.
Muru jsem měla také v užším výběru, ale má velmi krátké opěradlo na sedadle, takže větší dítko si nemá o co opřít celou hlavičku, musí se na ní kupovat speciální fusak, který není tak kvalitní jako Aesthetic (pokud chceš mít madlo nějak inteligentně), boudička je opravdu do Itálie a nikoli do střední Evropy - nepřiléhá a na dítě fučí, není dostatečně velká a teplá. A je také těžší než Mutsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
30.3.11 21:15
mucinka2 píše:
tak to teda fakt vidim na ur :mrgreen: vedela jsem,ze nakonec skoncim uplne s jinym kocarkem.a jeste co ten transporter?????vite neco?????????

měla ho paní, se kterou jsem se potkávala na kyčlích. Když napadlo víc sněhu, tak já jsem v pohodě vyjela cestou, ona nesla kočárek s maminkou po schodech. Takže si ho klidně kup, ale až napadne, tak budeš muset jezdit ve dvou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
30.3.11 21:37

ted jsem psala kamaradce take mela ur a stejny nazor.jako vy holky.mutsy ur nejlepsi tak mam vybrano.jeste pokoukam,ale asdi je jasno.jsem z toho nejaka zmozena.vybrat kocar je fakt makacka.dekujiii vam vsem.mutsy je jasna volba. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.3.11 22:15

no, od roku 2006 se toho určitě hodně změnilo :wink: , ale jak už tady kdysi někdo psal, Mutsy je životní styl :pankac: a ten, kdo to tak má, tak mu nějakou tu chybku odpustí, ten kdo ne, tak stále prudí :zed: , jako já. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
30.3.11 22:23

…a já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
30.3.11 22:23
Ráďa69 píše:
ASi už jsem stará a konzervativní :mrgreen: . Lehkej - celkem to jde ,manévrování super - to jo , design - no ošklivej není , ale že bych se za ním otočila jako za Mutsíkem , to rozhodně ne. Koukala jsem na něj jen proto, že o něm tady tak básníte :wink:

Je prostě krásná!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.3.11 00:12

mucinko: mura byla taky muj favorit..je uzasna…ale neni delana na zdejsi zimu :roll: nejlip to nekde okoukni na zivo at mas sama predstavu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí