Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
27.3.11 20:21
mooch píše:
Anielkha píše:
Zatim se ji to rozjizdi, ja bych nechtela, aby vas nakazila, ale kdyz tak se tam pokusim aspon mihnout, ze bych zasla treba na ten obed a pak uvidim, jak ji bude.
a nešoupnem to teda na 12? Kdyžtak je necháme v kočárkách aby se holky nenakazily.

staci tam nechat Viky :)) snad :) mne je to fakt jedno, ale ty abys to stihala :)

• Citovat
  • Upravit
13903
27.3.11 20:22

My jsme dneska zkusili složit sporťák, akorát manžel usoudil, že je to děsně nebezpečný, protože to nemá žádný bočnice a tak (nevim teda jak si představoval sporťák :mrgreen: ), tak zatím zůstanem v hlubokým. Ale jde úplně do lehu :pankac: a máme k tomu nánožník Emitex (což jsem netušila, myslela jsem že k tomu je ten originální), takže dvojnásobná radost :pankac: :pankac: . Akorát budu muset prostudovat znova návod, protože mi není úplně jasný, na co jsou tam ty všechny úchyty a cvočky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
27.3.11 20:24
Anielkha píše:
mooch píše:
Anielkha píše:
Zatim se ji to rozjizdi, ja bych nechtela, aby vas nakazila, ale kdyz tak se tam pokusim aspon mihnout, ze bych zasla treba na ten obed a pak uvidim, jak ji bude.
a nešoupnem to teda na 12? Kdyžtak je necháme v kočárkách aby se holky nenakazily.
staci tam nechat Viky :)) snad :) mne je to fakt jedno, ale ty abys to stihala :)

Já to stihnu, zvlášť teď když to vím. Napíšeš to Telče? Musim si jí uložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.3.11 20:27
mooch píše:
Anielkha píše:
mooch píše:
Anielkha píše:
staci tam nechat Viky :)) snad :) mne je to fakt jedno, ale ty abys to stihala :)
Já to stihnu, zvlášť teď když to vím. Napíšeš to Telče? Musim si jí uložit.

Takze ji mam napsat na tech 12? nebo? :)

Mne v tom prisla taky hrozne otevrena, takze taky jeste pockam :)))

My ho cely rozmontovali, abysme prisli co na co je… sundali potah a pak jsem se desila, ze uz ho nedame zpatky… :)))

Jediny, co mne fakt stve, je, ze mi ta boudicka po stranach odstava.. asi ji budu muset prezehlit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13903
27.3.11 20:38

Jo jo, zmuchlaná boudička. To ho taky štvalo. Ať se ale nediví, byla složená od června.
Tak jí napiš, že ve 12 u Mekáče.
Ten potah chci taky sundat a vyprat. Madlo se pere celý, to si pamatuju. A pral už někdo boudičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.3.11 20:58

jj, u starého sporťáku, normálně jsem si ho dala do vany, osprchovala, vzala kartáček a jádrové mýdlo z DM a vydrbala. Pak několikrát za sebou osprchovala, dala vykapat a pak neférovku na topení ( bylo to v zimě ). Ale já ho měla fakt moooc špinavej, paní co mo ho prodávala byla fakt pr.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
28.3.11 09:02

Boudičku jsem prala podobně jako Rybka-sprcha, mýdlo, voda.
Mooch, a jak chceš prát to madlo? Ono jde sundat? Já jsem to drhla přímo na kočáru. Přijde mně to dost nepraktické, proto chci ten potah.
My už jezdíme taky ve sporťáku, mám ho proti směru jízdy, ale nemůžu jezdit s taškou. Je pak cela zašpiněná zespod od koleček.
Máte nějaký tip na ledvinku nebo něco podobného? Nebo jak to řešíte. Díky.

• Citovat
  • Upravit
1950
28.3.11 09:20

fotku ledvinky jsem sem dávala, jukni do alba, ale bohužel konstrukčně je to nějaké nevychytané, protáčí se a paní se zrovna moc nepovedl její vzhled, takže teď nevozím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.3.11 09:21
Adéla F. píše:
Mooch, a jak chceš prát to madlo? Ono jde sundat? Já jsem to drhla přímo na kočáru. Přijde mně to dost nepraktické, proto chci ten potah.
My už jezdíme taky ve sporťáku, mám ho proti směru jízdy, ale nemůžu jezdit s taškou. Je pak cela zašpiněná zespod od koleček.
Máte nějaký tip na ledvinku nebo něco podobného? Nebo jak to řešíte. Díky.

madlo se pere v pračce i s madlem. Ale ochranný potahy už mám taky, dokonce 2.
Já mám cups-n-cool. Vejde se tam toho spoustu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
28.3.11 09:23

Madlo jsem ještě špinavé neměla.. Ale my docela hodně používáme pultík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
28.3.11 09:33
mooch píše:
Adéla F. píše:

to je dobrý že jsou tam na každé straně dva úchyty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
28.3.11 10:33
mooch píše:
Adéla F. píše:

Tak to je teda novinka, díky za tip. A to mně manža tvrdil, že to sundat nejde. :zed:

• Citovat
  • Upravit
13903
28.3.11 10:41
Adéla F. píše:
Tak to je teda novinka, díky za tip. A to mně manža tvrdil, že to sundat nejde. :zed:

To má pravdu, sundat to fakt nejde, musíš to vyprat i s tím madlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.3.11 21:09

Holky, jak jste tu žertovaly o tom srazu Mutsíků, tak v pátek za mnou na Kladno přijela emi1 a jeli jsme s oběma kočárkama na nákup. Takže v kufru auta složenné dvě mutsyny a cestou tam jsme potkali hlubokáč urbana v takové bronzové barvičcě - ještě jsem ji nikdy neviděla, v obchodě zase modrého Slidera a cestou zpět sporták Active Black. Neuvěřitelné, kolik Mutsíků se na Kladně v jeden den sešlo. Když jsem tu sama, tak nepotkám nikoho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.3.11 21:33

madlo se vleze do pracky cely i s tim vnitrkem…nic sundavat nejde. potah se sdela a peru taky v pracce…boudicku kartackem ve vane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí