Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
30.3.11 19:52

to jsem zazila v zime na lipne.z 30 kočárku 25 mutsy.tam jsem je okukovala,jak blazen,jsou supeeer.smala jsem se,že je to tu jak na srazu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.3.11 19:53
mooch píše:
Aniel, dej sem foto tý tašky vzadu, na to podle mě spousta lidí nepřijde…

ja to okoukala tady, myslim, ze Tereza mi to tady ukazovala, je to tahle fotka 

• Citovat
  • Upravit
2845
30.3.11 19:54

Pěkné , ale se sporťákem nepoužitelné :wink:
A neušpiní se ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
30.3.11 19:55

dekujuuu za radu.snad se dostanu na veletrh a vsechny kocarky prubnu.jinak asi znova smer praha babypark a znovu se budem rozhodovat.mam z toho sportaku taky obavy.ach joooo :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.3.11 19:56
Ráďa69 píše:
Pěkné , ale se sporťákem nepoužitelné :wink:
A neušpiní se ?

tak kdyz sportak je proti smeru, jde to taky… :)

vozim ji takhle od zacatku a spinava neni… flicky co tam mam, mam od psa z auta :) a to jsem ji tam mela i pri snehu.

• Citovat
  • Upravit
4650
30.3.11 20:01

JJ, ta fotka je moje :wink: , když vozím sporťák proti směru, tak máme tašku taky :palec: a vůbec není špinavá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
30.3.11 20:02

fakt dik.me se to taky nelibi.presne si rikam,ze pak nebudem moct jit ven jen,aby se prcek pohodlne vyspinkal.važim si tve rady nez jsem vstoupila do diskuze tak jsem poctive cetla vase nazory a vim,že mas zkusenosti.juknu na web jak vypada ten sportak a budu se loucit se slidrem. :cry: jeste porad premyslim nad maxi cosi mura,mate jaky nazor???dekujuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.3.11 20:04

No jóóó , ale to my už bohužel nejezdíme …takže bude asi dál zahálet ve skříni, protože na madle mě strašně štve. Zřejmě zůstaneme definitivně u koše.

Dotaz na obdivovatelky NUNY : Co se vám na tom kočáru tak líbí ? (nemyslím to ironicky, ale tuhle jsem ho viděla naživo a nějak mě na něm nic neuchvátilo. Do terénu naprd , do auta docela velký …snad možná tak do nákupního centra …)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.3.11 20:07
mucinka2 píše:
fakt dik.me se to taky nelibi.presne si rikam,ze pak nebudem moct jit ven jen,aby se prcek pohodlne vyspinkal.važim si tve rady nez jsem vstoupila do diskuze tak jsem poctive cetla vase nazory a vim,že mas zkusenosti.juknu na web jak vypada ten sportak a budu se loucit se slidrem. :cry: jeste porad premyslim nad maxi cosi mura,mate jaky nazor???dekujuuuu

co jsem slysela tak blby sportak, striska na nic… proste italsky kocar do tepla.

• Citovat
  • Upravit
Any11
30.3.11 20:08
Ráďa69 píše:
No jóóó , ale to my už bohužel nejezdíme …takže bude asi dál zahálet ve skříni, protože na madle mě strašně štve. Zřejmě zůstaneme definitivně u koše.Dotaz na obdivovatelky NUNY : Co se vám na tom kočáru tak líbí ? (nemyslím to ironicky, ale tuhle jsem ho viděla naživo a nějak mě na něm nic neuchvátilo. Do terénu naprd , do auta docela velký …snad možná tak do nákupního centra …)

Prijde mi lehounky, krasne se mi s nim manevruje, proste druhy kocarek k mutsikovi… a ten design :)

• Citovat
  • Upravit
26653
30.3.11 20:12

a zkušenost s 4ridrem,jakou mate???? a mutsy transporter???jsem nerozhodna ja vim,ale byla jsem tak nadsena slidrem.a ted uz ho nechci.za to vam diiiky.
mam nastesti jeste chvilku cas,ale timhle vyrazovacim zpusobem,nevi,nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.3.11 20:17

ASi už jsem stará a konzervativní :mrgreen: . Lehkej - celkem to jde ,manévrování super - to jo , design - no ošklivej není , ale že bych se za ním otočila jako za Mutsíkem , to rozhodně ne. Koukala jsem na něj jen proto, že o něm tady tak básníte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
30.3.11 20:23

Kamarádka má Muru a přijde mi, že je stříška strašně tenká, na zimu, Vašík docela často spinká v kočárku, tak si to nedokážu v zimě představit s Murou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.3.11 20:26
Anielkha píše:
mucinka2 píše:
co jsem slysela tak blby sportak, striska na nic… proste italsky kocar do tepla.

Italskej? :think: Já si celou dobu myslela , že je Maxi-Cosi taky holandská firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.3.11 20:26

tak já za 4ridera. Jestli chceš kočár do terénu, tak si ho nekupuj. Ovšem záleží na tom, co kdo míní pod pojmem terén, u mě je to polňačka, lesní cesta apod. Já jsem hodně nadávala na odporužení, když jsem prcka vozila v hluboké korbě. Teď co sedíme ve sporťáku, tak je to dost lepší. Bude to tím, že ten sporťák je o kousek níž, než ta hluboká. Taky malej už není mimino, takže nějaké zatřepání mě až tak nerozhodí.
Jinak oproti UR je 4R daleko líp ovladatelnější. Holky co mají UR tak budou asi tvrdit že ne, ale s UR se na místě neotočíš, to 4R zvládá výborně.
Pak už oba dva kočářy stejné.
Já už bych ale příště do Mutsy nešla, pro mě je to zklamání :think: . Nu, ale mnohokrát opakovaná věta, ideál prostě neexistuje. Všude něco.
Kámoška má nový I´coo Peak 4 a vrže a ta přední otočná náprava je taková divná :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí