Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderrybkabezvody píše:
super, v tom se nebude potit
Terko, hele, odkud máte tu podložku pod kočár?
Z Penny marketu ![]()
MMartina1 píše:
Tak a já vkládám dvě fotky uni nánožníku z MMB. Slibotechna jsem, pozdě ale přeci. Sedí dobře a až budeme jezdit po směru, bude sedět ještě líp.
no to je kulihrášek, jak tam kouká ![]()
drží ta „clona“ dobře? aby až nefouklo tak neměl přikrytou hlavu… ![]()
Terko, z toho Penny to je nějaká značka? Kupovalas to teď? To tam asi zajdu. Ta modrá je jako normálně bleděmodrá nebo tyrkysová? Mě by se totiž k tašce hodila spíš bleděmodrá, ale mám tyrkysovou vložku od Pinkie, tak že bych to střídala.
rybkabezvody píše:MMartina1 píše:no to je kulihrášek, jak tam kouká
Tak a já vkládám dvě fotky uni nánožníku z MMB. Slibotechna jsem, pozdě ale přeci. Sedí dobře a až budeme jezdit po směru, bude sedět ještě líp.
drží ta „clona“ dobře? aby až nefouklo tak neměl přikrytou hlavu…
clona drží pokud nefouká
, jak začne blbý vítr, jakože v blbém směru, tak to tu clonu podfoukne. Ale tato chyba se nám stává výjimečně tak jednou za 100 let
![]()
Mafina5 píše:
jo a jak jsme tady všichni zblblí z těch originálních dílů a specikálních pláštěnek na cokoli… tak mě v nějaké slabé chvíli osvítilo a dala jsem na sporťák pláštěnu od Emitexu na hlubokáč a sedá jako ulitá viz foto. Takže já tedy určitě 1000 korun za pláštěnku dávat nebudu.
Dnes mi dorazila ta clona z MMB od Lilinky a je opravdu nejlepší, co jsem viděla. Dá se stáhnout úplně dolů, natáhnout dopředu tak že prodlouží boudičku, dá se srolovat tak, že sedí na boudičce a jen trošku ji prodlouží tak, že s ní nasazenou můžeš tu boudičku otevřít a nechat ji tam a přitom to pořád vypadá nádherně. Sice mi to dalo fušku, ale fakt je nejlepší. Je trochu i průhledná i kldyž ne úpúlně, když to bude úplně dole, tak asi mimčo zas tak moc neuvidí, jen obrysy spíš. Ale nezkoušela jsem přes to koukat. Já přes to vidím obrysy mimča a třeba zelenou žabičku na hraní co měl, jsem taky viděla. Tak pro mě pořád lepší než ta Teutonie, která není průhledná vůbec. Moc doporučuji!
Jinak kdo máte Teutonii - tak je to hodně podobné ale mají tam lépe vyřešené uchycení - u Teutonie totiž vychází ty přesky na uchycení buď jedna níž než jsou háky na zavírání boudičky a jedna výěš nebo to musí být nějak divně natažené nebo naopak uvolněné. Tihle tam mají zespoda všitou smyčku z gumy na kterou si tu přesku přiděláš tzv. liščí smyčkou a uchytíš to na přesky z nichž ti k cloně vede gumička - není vůbec vidět a drží to lépe. Tahle clona je tedy asi o trochu menší, než Teutonie, protože ty přesky i když jsou uvnitře umístěné stejně jako u Teutonie, tak vycházejí obě nad háky na zavírání boudičky, ale těmi gumičkami to drží lépe a lépe se s tím manipuluje. Když by měl někdo zájem tak vám to nafotím.
Foto polootevřené clony
Mafi nezlob se na mě, ale buď také chvilku nekritická k výběru někoho jiného - a to nemyslím jen clonu Teutonie. Náhodou když jí mám nataženou na boudičce, tak je vypnutá a oba háčky mám nad hákama na propnutí boudičky.
Jinak clonu máš moc pěknou, je fajn že na malého vidíš. Jo, mmch. zkoušela jsi tu clonu při podvečerním slunci - resp. když je dole u obzoru ![]()
Mafi já ho kupovala z druhé ruky,byl jak nový a myslím že mi pružil stejně i když teď určitě víc když je malá těžší.Těžko říct
chystáme se zase na hory tak už se těším ![]()
rybkabezvody píše:MMartina1 píše:no to je kulihrášek, jak tam kouká
drží ta „clona“ dobře? aby až nefouklo tak neměl přikrytou hlavu…
jinak děkuji za pochvalu našeho potomka, ono všechny děti jsou krásný, prďolky naše ![]()
me pruzi taky paradne…a kdyz sem srovnavala vedle novyho tak sem ho mela aji niz (mensi uhel v ty kontrukci nez ten novej) takze casem se to asi povoluje…ale zato houpe paradne…kamoska (tady vedle z baraku - kocar sem mela v ruce nespocetnekrat) ma tez firkon a mohu potvrdit ze je to naprosto srovnatelny…dokonce kdyz mela v ruce ten muj tak se ji zdalo ze houpe lip ![]()
Příspěvek upraven 31.03.11 v 21:45
MMartinko, ještě jeden dotaz. Co to máš za minitašku? Vypadá super. Já to teď taky řeším, protože po přechodu na sporťák, který mám proti směru, mně taška sjíždí dole ke kolečkům a taky už s rostoucím dítkem nepotřebuji tolik věcí, takže by se něco menšího hodilo.
![]()
Adéla F. píše:
MMartinko, ještě jeden dotaz. Co to máš za minitašku? Vypadá super. Já to teď taky řeším, protože po přechodu na sporťák, který mám proti směru, mně taška sjíždí dole ke kolečkům a taky už s rostoucím dítkem nepotřebuji tolik věcí, takže by se něco menšího hodilo.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
je to tato, na léto výborné, házím do toho vodítko, peněženku, mobil, pytlíky pro psa
, ale má to vadu, jak začne pršet, všechno mokré.
Rybko, já když tu Teutonii natáhla, tak mi právě vyšla jedna přeska nad a jedna pod a hned jsem si vybavila, že to tu někdo psal. To je dobře, že ti to vychází obě nad, já jen psala, že kdyby to někomu jako mě před 14 dny v Malvíku, vycházelo jedna přeska nad a jedna pod, tak to jde vyřešit těmi gumičkami.
Jinak si myslím, že Teutonie nějak inovovala, protože jsem ji viděla, jak ji dávají na Mutsy v Babyparku o víkendu a taky se mi zdála lepší než ta, co jsem zkoušela o 14 dní dřív v Malvíku. Ukazovala jsem to i manželovi, že to vypadá nějak líp. Možná to byla nějaká stará várka, co jsem zkoušela v tom Malvíku, a teď už to dělají z nějaké lepší látky a třeba i ten rozměr je menší ![]()
JInak v podvečerním slunci jsem ještě nezkoušela, ale když mu to přetáhnu dolů, tak je to až na madlo, takže mu tam asi nemá ani kama svítit.
Tak tuhle taštičku jsem si ušila ,podle tehle fotky sice není jak orig ale mě se líbí ![]()
Kamarádka s tou Teutonií má něco podobného (nevím jestli přímo tu) taky z MMB a vadilo jí, že to nejde zavřít a paní jí tam dodělala nějaké překrytí, takže jí do toho neprší jen do té střední části nemůže dávat vysoké věci…
Gabrle píše:Gabrle, ty jsi šikovná.
Tak tuhle taštičku jsem si ušila ,podle tehle fotky sice není jak orig ale mě se líbí