Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4650
31.3.11 21:28
rybkabezvody píše:
super, v tom se nebude potit :palec:
Terko, hele, odkud máte tu podložku pod kočár?

Z Penny marketu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
31.3.11 21:29
MMartina1 píše:
Tak a já vkládám dvě fotky uni nánožníku z MMB. Slibotechna jsem, pozdě ale přeci :-) . Sedí dobře a až budeme jezdit po směru, bude sedět ještě líp.

no to je kulihrášek, jak tam kouká :hug:
drží ta „clona“ dobře? aby až nefouklo tak neměl přikrytou hlavu… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.3.11 21:31

Terko, z toho Penny to je nějaká značka? Kupovalas to teď? To tam asi zajdu. Ta modrá je jako normálně bleděmodrá nebo tyrkysová? Mě by se totiž k tašce hodila spíš bleděmodrá, ale mám tyrkysovou vložku od Pinkie, tak že bych to střídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
31.3.11 21:34
rybkabezvody píše:
MMartina1 píše:
Tak a já vkládám dvě fotky uni nánožníku z MMB. Slibotechna jsem, pozdě ale přeci :-) . Sedí dobře a až budeme jezdit po směru, bude sedět ještě líp.
drží ta „clona“ dobře? aby až nefouklo tak neměl přikrytou hlavu… :?:

clona drží pokud nefouká :lol: , jak začne blbý vítr, jakože v blbém směru, tak to tu clonu podfoukne. Ale tato chyba se nám stává výjimečně tak jednou za 100 let :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
31.3.11 21:35
Mafina5 píše:
jo a jak jsme tady všichni zblblí z těch originálních dílů a specikálních pláštěnek na cokoli… tak mě v nějaké slabé chvíli osvítilo a dala jsem na sporťák pláštěnu od Emitexu na hlubokáč a sedá jako ulitá viz foto. Takže já tedy určitě 1000 korun za pláštěnku dávat nebudu.
Dnes mi dorazila ta clona z MMB od Lilinky a je opravdu nejlepší, co jsem viděla. Dá se stáhnout úplně dolů, natáhnout dopředu tak že prodlouží boudičku, dá se srolovat tak, že sedí na boudičce a jen trošku ji prodlouží tak, že s ní nasazenou můžeš tu boudičku otevřít a nechat ji tam a přitom to pořád vypadá nádherně. Sice mi to dalo fušku, ale fakt je nejlepší. Je trochu i průhledná i kldyž ne úpúlně, když to bude úplně dole, tak asi mimčo zas tak moc neuvidí, jen obrysy spíš. Ale nezkoušela jsem přes to koukat. Já přes to vidím obrysy mimča a třeba zelenou žabičku na hraní co měl, jsem taky viděla. Tak pro mě pořád lepší než ta Teutonie, která není průhledná vůbec. Moc doporučuji!
Jinak kdo máte Teutonii - tak je to hodně podobné ale mají tam lépe vyřešené uchycení - u Teutonie totiž vychází ty přesky na uchycení buď jedna níž než jsou háky na zavírání boudičky a jedna výěš nebo to musí být nějak divně natažené nebo naopak uvolněné. Tihle tam mají zespoda všitou smyčku z gumy na kterou si tu přesku přiděláš tzv. liščí smyčkou a uchytíš to na přesky z nichž ti k cloně vede gumička - není vůbec vidět a drží to lépe. Tahle clona je tedy asi o trochu menší, než Teutonie, protože ty přesky i když jsou uvnitře umístěné stejně jako u Teutonie, tak vycházejí obě nad háky na zavírání boudičky, ale těmi gumičkami to drží lépe a lépe se s tím manipuluje. Když by měl někdo zájem tak vám to nafotím.
Foto polootevřené clony

Mafi nezlob se na mě, ale buď také chvilku nekritická k výběru někoho jiného - a to nemyslím jen clonu Teutonie. Náhodou když jí mám nataženou na boudičce, tak je vypnutá a oba háčky mám nad hákama na propnutí boudičky.

Jinak clonu máš moc pěknou, je fajn že na malého vidíš. Jo, mmch. zkoušela jsi tu clonu při podvečerním slunci - resp. když je dole u obzoru :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
31.3.11 21:38

Mafi já ho kupovala z druhé ruky,byl jak nový a myslím že mi pružil stejně i když teď určitě víc když je malá těžší.Těžko říct :-) chystáme se zase na hory tak už se těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
31.3.11 21:39
rybkabezvody píše:
MMartina1 píše:
drží ta „clona“ dobře? aby až nefouklo tak neměl přikrytou hlavu… :?:

jinak děkuji za pochvalu našeho potomka, ono všechny děti jsou krásný, prďolky naše :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.3.11 21:44

me pruzi taky paradne…a kdyz sem srovnavala vedle novyho tak sem ho mela aji niz (mensi uhel v ty kontrukci nez ten novej) takze casem se to asi povoluje…ale zato houpe paradne…kamoska (tady vedle z baraku - kocar sem mela v ruce nespocetnekrat) ma tez firkon a mohu potvrdit ze je to naprosto srovnatelny…dokonce kdyz mela v ruce ten muj tak se ji zdalo ze houpe lip :mrgreen:

Příspěvek upraven 31.03.11 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
31.3.11 21:45

MMartinko, ještě jeden dotaz. Co to máš za minitašku? Vypadá super. Já to teď taky řeším, protože po přechodu na sporťák, který mám proti směru, mně taška sjíždí dole ke kolečkům a taky už s rostoucím dítkem nepotřebuji tolik věcí, takže by se něco menšího hodilo.
:think:

• Citovat
  • Upravit
3513
31.3.11 21:51
Adéla F. píše:
MMartinko, ještě jeden dotaz. Co to máš za minitašku? Vypadá super. Já to teď taky řeším, protože po přechodu na sporťák, který mám proti směru, mně taška sjíždí dole ke kolečkům a taky už s rostoucím dítkem nepotřebuji tolik věcí, takže by se něco menšího hodilo. :think:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
je to tato, na léto výborné, házím do toho vodítko, peněženku, mobil, pytlíky pro psa :lol: , ale má to vadu, jak začne pršet, všechno mokré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.3.11 21:58

Rybko, já když tu Teutonii natáhla, tak mi právě vyšla jedna přeska nad a jedna pod a hned jsem si vybavila, že to tu někdo psal. To je dobře, že ti to vychází obě nad, já jen psala, že kdyby to někomu jako mě před 14 dny v Malvíku, vycházelo jedna přeska nad a jedna pod, tak to jde vyřešit těmi gumičkami.
Jinak si myslím, že Teutonie nějak inovovala, protože jsem ji viděla, jak ji dávají na Mutsy v Babyparku o víkendu a taky se mi zdála lepší než ta, co jsem zkoušela o 14 dní dřív v Malvíku. Ukazovala jsem to i manželovi, že to vypadá nějak líp. Možná to byla nějaká stará várka, co jsem zkoušela v tom Malvíku, a teď už to dělají z nějaké lepší látky a třeba i ten rozměr je menší :nevim:
JInak v podvečerním slunci jsem ještě nezkoušela, ale když mu to přetáhnu dolů, tak je to až na madlo, takže mu tam asi nemá ani kama svítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
31.3.11 21:59

Tak tuhle taštičku jsem si ušila ,podle tehle fotky sice není jak orig ale mě se líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.3.11 22:00

Kamarádka s tou Teutonií má něco podobného (nevím jestli přímo tu) taky z MMB a vadilo jí, že to nejde zavřít a paní jí tam dodělala nějaké překrytí, takže jí do toho neprší jen do té střední části nemůže dávat vysoké věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
31.3.11 22:13
Gabrle píše:
Tak tuhle taštičku jsem si ušila ,podle tehle fotky sice není jak orig ale mě se líbí :-)
Gabrle, ty jsi šikovná. :palec:
Jinak Marti děkuju za odkaz. :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
17984
31.3.11 22:30

Mně se líbí ten Cups n Cool

http://www.aaakocarky.cz/Thumbs.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek