Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky, vite nektera, jestli se da sehnat na kocarek neco jako ochranny obal pri prevozu/transportu? Ja bych rada s sebou vzala svou mutsynku v lete do Evropy, ale kamoska mi psala, abych si davala pozor na pripadne poskozeni kocaru na letisti. Pry, i kdyz si ho s sebou vemu nahore k letadlu, stejne ho odvezou dolu k ostatni batozine a nesetrne s nima zachazeji a casto jsou kocarky poskozene, dolamane a pod. Doporucovala mi si vzit s sebou blok/doklad o koupe, kdyby ho bylo treba preplatit za pripadne zdemolovani (coz velice doufam, ze se nestane) a taky prikoupit nejaky chranic, nebo vnejsi obal, pry to taky pomuze od narazu a skrabancu. Snazim se neco vygooglit, ale zatim mi na link naskakuji jenom chranice na kocarky proti vetru nebo desti…
Prepravovali jste nektera kocarek letecky, kdyz jste jeli na dovolenou? Jake mate zkusenosti?
pegalle píše:
Holky, vite nektera, jestli se da sehnat na kocarek neco jako ochranny obal pri prevozu/transportu? Ja bych rada s sebou vzala svou mutsynku v lete do Evropy, ale kamoska mi psala, abych si davala pozor na pripadne poskozeni kocaru na letisti. Pry, i kdyz si ho s sebou vemu nahore k letadlu, stejne ho odvezou dolu k ostatni batozine a nesetrne s nima zachazeji a casto jsou kocarky poskozene, dolamane a pod. Doporucovala mi si vzit s sebou blok/doklad o koupe, kdyby ho bylo treba preplatit za pripadne zdemolovani (coz velice doufam, ze se nestane) a taky prikoupit nejaky chranic, nebo vnejsi obal, pry to taky pomuze od narazu a skrabancu. Snazim se neco vygooglit, ale zatim mi na link naskakuji jenom chranice na kocarky proti vetru nebo desti…Prepravovali jste nektera kocarek letecky, kdyz jste jeli na dovolenou? Jake mate zkusenosti?
pegalle, zadej do vyhledávače „přepravní taška na kočárek“ já jsem toho našla hodně, ale jestli to bude sedět na Mutsynu, snad jo. Mrkni se. ![]()
peg, kočárek ti opravdu odnesou od letadla do zavazadlového prostoru, na palubu se nevejde. Pokud letíš z Prahy, tak tam jsou nakladači a rampáci fajnový, to se většinou nezničí, ale na cizích letištích už se o kočárek starají tamní pozemní pracovníci, takže stát se může cokoli. Ale nemyslím si, že by se kočárky nějak extra schválně ničily
Na nějakých letištích ti ani kočárek z bezpečnostních nebo provozních důvodů nepřinesou k letadlu a dají ti ho až na pásu s ostatníma zavazadlama, což je blbý, protože musíš dítě táhnout sama, ale s tím nic nenaděláš ![]()
Taky poletíme v létě, ale já s golfkama, Mutsíka se mi tahat nechce
Tašku asi koupím, přece jen se to do toho pěkně schová a budu doufat, že když tam pracuju, že se budou chovat obzvlášť opatrně
![]()
ahojky holky!jak jste se tady bavily o tech slunecnich striskach taky se me moc libi ale nemaji v moji barve…nebo jsme ji zatimky nenasla mam team navy cord.Nevidela jste ji nekde?
Bébko, ty makáš na letišti? A kde? Jestli jsi tam dýl, tak to jsme se možná potkaly? Já dělala v ČSA, ale už rok jsem doma a půl roku předtím jsem odešla a dělala někde jinde ![]()
Mafina5 píše:
Bébko, ty makáš na letišti? A kde? Jestli jsi tam dýl, tak to jsme se možná potkaly? Já dělala v ČSA, ale už rok jsem doma a půl roku předtím jsem odešla a dělala někde jinde
Maf, já letuškovala u ČSA
Co ty???
Já dělala na tiskovým oddělení
Od vás jsem hodně přišla do kontaktu s Dankou Bílovou a taky s paní Vinklerovou, ale nejpříjemnější spolupráce pro mě byla s Mílou Čechovou na výcvikáči (v rámci létání bez strachu) - tu jsem měla moc ráda ![]()
Mafina5 píše:
Já dělala na tiskovým odděleníOd vás jsem hodně přišla do kontaktu s Dankou Bílovou a taky s paní Vinklerovou, ale nejpříjemnější spolupráce pro mě byla s Mílou Čechovou na výcvikáči (v rámci létání bez strachu) - tu jsem měla moc ráda
Vinklerka je fuč, Danka furt stejně
a Míla je fajn, jen nevím, jeslti taky neodešla
Proběhla tam docela hustá čistka ![]()
Jo, jo. Četla jsem a slyšela od kámošů pilotů. Svět je malej, co?
Holky já dnes vyzkoušela nový vozidlo pro malýho
Zatím jen z půjčovny, ale určitě nějaký pořídíme ![]()
Jeli jsme jen kousek přes les do zahradní restaurace (asi 3 km tak a 3 zpět), cestou tam spinkal a ani se neprobudil. Jela jsem tedy hodně opatrně a vozíček je odpružený. Cestou zpátky byl vzhůru a koukal, chvílemi výskal radostí, ale chvílemi mu svítilo sluníčko do očí, tak se vztekal, a pak trochu natahoval, protože už měl hlad. Ale líbí se mu tam myslím moc.
jee mafino mas stejnej vozik kerej mame od narozeni pro malou my…velka spokojenost…jen se v cechach neda sehnat.
pegalle…me se nikdy pri litani s kocarem nic nestalo..vzdycky byl cistej a vcelku …nechavala sem tam privazany i hracky a veci v kosiku a v pohode ![]()
Mafi mě se náhodou líbí jak máš o všem přehled
a fotka se stříškou je úžasná
půjdu taky do stříšky ![]()
mikitaa píše:
pegalle…me se nikdy pri litani s kocarem nic nestalo..vzdycky byl cistej a vcelku …nechavala sem tam privazany i hracky a veci v kosiku a v pohode
mikitaa - ja uz jukla na nejake obaly, jako tenhle napr. od Orbit (ale myslim, ze Mutsy je vetsi). No a prave mi dalsi kamaradka rekla, ze taky zatim nemela zadne potize…Lita pravidelne se svym Bugaboo na Hawaii, taky ho brala do Evropy, ale nebalila ho do tasky. Rika, ze je to jen dalsi batozina navys a pak je tam vetsi pravdepodobnost, ze s tim budou hazet, prave kdyz to bude v tasce… Pry, kdyz vidi, co to je, tak jsou k tomu setrnejsi, tak nevim
. Zkusim ho tedy, jak ho poskladam dolu, prevazat nejakyma pasama na suchac, aby byl slozenej na pevno…