Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
31.3.11 20:43

tak a z dálky, na té první je hezky vidět, jak to pěkně kryje mimčo před větrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.3.11 20:43

jo a jak jsme tady všichni zblblí z těch originálních dílů a specikálních pláštěnek na cokoli… tak mě v nějaké slabé chvíli osvítilo a dala jsem na sporťák pláštěnu od Emitexu na hlubokáč a sedá jako ulitá viz foto. Takže já tedy určitě 1000 korun za pláštěnku dávat nebudu.
Dnes mi dorazila ta clona z MMB od Lilinky a je opravdu nejlepší, co jsem viděla. Dá se stáhnout úplně dolů, natáhnout dopředu tak že prodlouží boudičku, dá se srolovat tak, že sedí na boudičce a jen trošku ji prodlouží tak, že s ní nasazenou můžeš tu boudičku otevřít a nechat ji tam a přitom to pořád vypadá nádherně. Sice mi to dalo fušku, ale fakt je nejlepší. Je trochu i průhledná i kldyž ne úpúlně, když to bude úplně dole, tak asi mimčo zas tak moc neuvidí, jen obrysy spíš. Ale nezkoušela jsem přes to koukat. Já přes to vidím obrysy mimča a třeba zelenou žabičku na hraní co měl, jsem taky viděla. Tak pro mě pořád lepší než ta Teutonie, která není průhledná vůbec. Moc doporučuji!
Jinak kdo máte Teutonii - tak je to hodně podobné ale mají tam lépe vyřešené uchycení - u Teutonie totiž vychází ty přesky na uchycení buď jedna níž než jsou háky na zavírání boudičky a jedna výěš nebo to musí být nějak divně natažené nebo naopak uvolněné. Tihle tam mají zespoda všitou smyčku z gumy na kterou si tu přesku přiděláš tzv. liščí smyčkou a uchytíš to na přesky z nichž ti k cloně vede gumička - není vůbec vidět a drží to lépe. Tahle clona je tedy asi o trochu menší, než Teutonie, protože ty přesky i když jsou uvnitře umístěné stejně jako u Teutonie, tak vycházejí obě nad háky na zavírání boudičky, ale těmi gumičkami to drží lépe a lépe se s tím manipuluje. Když by měl někdo zájem tak vám to nafotím.
Foto polootevřené clony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
31.3.11 20:46

jojo, tak máme tuto clonu už z hlubokáče a dostačuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
31.3.11 20:52

Mafi píšeš o pláštěnce a dala jsi foto clony :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.3.11 20:55

MMarti, já to tu už psala asi stokrát - moje kamarádka, co s ní jezdím, má Teutonii, druhá, co má stejně staré mimčo tady z Kladna má Firkona - takže oba dobře znám a proto jsem je jmenovala a můj kočárek tedy pruží opravdu stejně jako jejich. Už jsem tu taky stokrát psala, že se mi to pružení povolilo v zimě a teď jsem s tím na stoprocent spokojená. Pokud je to vada, tak to tedy opravdu nehodlám reklamovat :-)
Chtěla jsem původně 4R a holky zde mě přesvědčily na UR a když jsem ho pak vybírala tak přesně tohle byly věci, proč jsem zvolila UR i když poprvé jsem s ním nezvládla zajet zpátky na místo v prodejně a řekla jem, že nikdy. Ale rozdíl v odpružení je podle mě prostě dost výrazný.
Na téhle fotce je clona plně stzažená. Koukám na těch tvých fotkách, jestli to není ta stejná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.3.11 20:55

A tady je pláštěna na hlubokáč použitá na sporťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
31.3.11 21:02

Mafi, já se s tebou nechci přít jak moc pruží tvůj kočár nebo ne. Ale prostě Firkon má v konstrukci péra, Mutsyna nic takovýho nemá, opravdu si myslím, že s UR můžeš lehce „zapružit“ díky té konstrukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.3.11 21:05

MMarti, pérování ale opravdu nemusí být jen pomocí pružiny :-) Zkus se někdy podívat třeba na vlak, jak má vyřešené pérování. Tak podobně to má Mutsy Urbanrider - pomocí kovového listu - nebo jak to nazvat, který je umístěn uvnitř konstrukce. To samozřejmě 4Rider nemá, neb má ten kloub z něhož je ta nosná tyč vedena přímo a natvrdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
31.3.11 21:07

Já jsem nezkoušela jak se jezdí s 4R ,ale já mám UR a mám ho super odpružený a nemyslím si že se houpá jen ta sedačka.Moje kamarádka má JANE a ten se ani nepohne.Ale je to věc zvyku.Já měla v plánu ho na jaře prodat moje malá má 26 měs ale vůbec se mi nechce.Jak už jsem jednou psala že si asi kvůli MUTSÍKA pořídím 3 dítě :-) fakt ho miluji pro mne dokonalý kočár :-)

Jinak děvčátka máte je super VYTUNĚNÉ ty kočárky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
31.3.11 21:11

teď se dívám na vagón a ten tam má péra jako hrom
http://www.janoza.cz/…gon-rady-bmz :lol: :lol: :lol: .
Ale už to neřeším :palec: . Nepopírám, že 4R je tvrdší, to tady konec konců taky píšu už 100×. Ale trvám si na svém, že UR prostě nepruží tak jako kočáry, který mají v konstrukci pružiny, péra, říkejme tomu jak chceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.3.11 21:12

Já si tady pod dojmem Rybky objednala od PInkie taky ty ochrany na pásy a na madlo a budu to něějak střídat, aby ty pásy a madlo tak netrpěly až to bude malý žužlat no a když jsem zkusila sluneční stříšku, tak jsem si od Pinkie objednala ještě kus té látky, abych si z ní ušila zastínění na bok té stříšky pro případ, když bude svítit z boku. Ono to je jen na letošní léto, příští rok už asi malému něbude nějaké to sluníčko tak vadit, ale letos je ještě moc malinký. Když jsem stříšku půjčenou od emi1 zkoušela, tak jsem si na to dala z boku šátek, ale ta látka stejná nako vložka v kočárku bude určitě vypadat líp. Tak snad Pinkie nějaký ten kousek látky zbude a pošle mi ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
31.3.11 21:17

MMarti, díky moc za foto nánožníku. Vypadá dobře. A máš ten s těmi zipy nebo bez?
A je to tento?
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Clona- jak už jsem psala mám Teutonii a podle fotek Mafiny mně přijde, že více mimčo schová, je jako by delší. Ale možná foto klame. :think:

• Citovat
  • Upravit
3513
31.3.11 21:21
Adéla F. píše:
MMarti, díky moc za foto nánožníku. Vypadá dobře. A máš ten s těmi zipy nebo bez?
A je to tento?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…Clona- jak už jsem psala mám Teutonii a podle fotek Mafiny mně přijde, že více mimčo schová, je jako by delší. Ale možná foto klame. :think:

jojo, to je přesně ten odkaz. Já jsem tam akorát nechtěla žádné aplikace, respektive jsem nebyla schopná vymyslet nic, co by se mi líbilo. Mám ten fusak s dvěma zipama na boku, přišlo mi to lepší, ale skutečně vyzkouším až příští zimu, protože teď už to vypadá, že bude za chvíli léto. :lol: . Ale na procházku je nádherný počasí, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
31.3.11 21:26

super, v tom se nebude potit :palec:

Terko, hele, odkud máte tu podložku pod kočár?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.3.11 21:27

Tak já uvedla vlak proto, že já si to listové odpružení u něj vždy vybavím a ono je samozřejmě i u toho tvého vagónu nad těmi pružinami, možná líp to tedy přirovnat k listu nebo lamele v pružení roštu v posteli, nebo já už nevím jak to popsat líp: uvnitř té trubky je prostě kovový list, který zajišťuje to pružení, uvnitř trubky 4Ridera není nic, proto tam nic nepruží. Ale s pružením je nás tu spokojených myslím docela dost, co urbana vlastníme. Tak jestli jsi neměla v ruce nějaký vadný kus :-)
Jinak Gabrle, uklidnila jsi mě, že to moje pružení není nějaká vada, třeba něco povoleného uvnitř :-) A měla jsi to tak od začátku, když byl kočárek nový, nebo se to uvolňovalo postupně jako mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí