Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Adéla F.
31.3.11 22:36
Bébka píše:
Mně se líbí ten Cups n Coolhttp://www.aaakocarky.cz/Thumbs.aspx?…

JJ, Bébko. Ten odkaz mám od Tebe taky uložený. :palec: Ty ho máš osobně? A jsi s ním spokojená?

• Citovat
  • Upravit
Any11
31.3.11 22:39
Adéla F. píše:
Bébka píše:
Mně se líbí ten Cups n Coolhttp://www.aaakocarky.cz/Thumbs.aspx?…
JJ, Bébko. Ten odkaz mám od Tebe taky uložený. :palec: Ty ho máš osobně? A jsi s ním spokojená?

ten ma moooch a je hodne peknej, moc se mi libil :)

krasne se ji tam vesly i velky susenky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13903
31.3.11 22:55

a manželovi se tam vejde pivko. Dokonce by se vešel jeden lahváč a jedno plechovkový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
31.3.11 23:04

já právě madlo nevozím, tak tu délku nedokážu porovnat :nevim: ale kolem té 16 hodiny když mám sedačku v lehu, tak má stín kousek pod bradičkou. Jo, ještě mě napadá, už jste ve sporťáku natrvalo? Vím že jsi psala že se mu ležet a nic nevidět nelíbí :-) u nás už je to tak i se sporťákem :roll:

Ale musím se Vám pochlubit :oops: dneska se malá poprvé sama posadila :dance: takže už se těším že brzo vyrazíme v sedu, bude to zase úplně jiný kočár :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
31.3.11 23:16

Mafino, jsi už docela trapná s tím, jak tu neustále haníš to, co jsi viděla maximálně pár minut na krámě. Když chválíš to co máš, to mi smysl dává, ale proč máš jako potřebu psát o něčem, co jsi viděla z rychlíku, když už jsi u těch vlaků? Ať už se to týká 4ridera, nebo clony Teutonia. Já jsem sem dávala fotky, jak se dá ta clona přidělat, takže kdybys chtěla, tak to máš taky narovno. :roll: Jsem zvědavá, co si vymyslíš na Teutonii příště, když jí nemáš. Nejdřív byla moc zabedněná, ale u té tvojí ti to zřejmě nevadí, asi je jinak zabedněná a teď je zase nakřivo. Fakt už se tomu musím smát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.3.11 23:40

No Kolozubko, nevím, jestli něco haním. Tady zpětně v diskusi je o tom uchycení u Teutonie, že vychází jedno nad a jedno pod řada poznámek. Okamžitě jsem si na to vzpomněla, když jsem to zkusila nandat a vyšlo mi to tak. Jestlis to vyřešila nějak, tak super. Já když viděla, jak to řeší tito výrobci clony z MMB, tak mě jen napadlo, že by to mohlo pomoc někomu, kdo má Teutonii a třeba o tvém řešení neví… Chtěla jsem někomu pomoct. Nechápu nějak ten tvůj výlev :nevim:
A pokud jde o 4RIder, to mi snad nechceš tvrdit, že je odpružený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
31.3.11 23:57
Mafina5 píše:
No Kolozubko, nevím, jestli něco haním. Tady zpětně v diskusi je o tom uchycení u Teutonie, že vychází jedno nad a jedno pod řada poznámek. Okamžitě jsem si na to vzpomněla, když jsem to zkusila nandat a vyšlo mi to tak. Jestlis to vyřešila nějak, tak super. Já když viděla, jak to řeší tito výrobci clony z MMB, tak mě jen napadlo, že by to mohlo pomoc někomu, kdo má Teutonii a třeba o tvém řešení neví… Chtěla jsem někomu pomoct. Nechápu nějak ten tvůj výlev :nevim:
A pokud jde o 4RIder, to mi snad nechceš tvrdit, že je odpružený :-)

Tak ten můj výlev jen znamená, že mě už nebaví číst ty tvoje moudra a z nějakého důvodu jsem měla potřebu to tu napsat. O odpružení 4rideru jsem nic nepsala, ale měla jsem Urbana a ten mi tedy taky nijak moc extrémě odpružený nepřišel. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.3.11 23:59

Aha, tak já si to teď přečetla a koukám, že jsem to asi nedopsala dost polopaticky, aby to každému došlo - tak tím: „kdo má Teutonii, tak tihle to mají vyřešené lépe“… jsem nemyslela vyhoďte Teutonii a kupte si tuto, ale na Teutonii si přišijte gumičku :-) Myslela jsem, že je to jasné a že stačí naťuknout, když nabízím, že to nafotím… Tak holt příště budu psát polopaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.4.11 00:15
Mafina5 píše:
Aha, tak já si to teď přečetla a koukám, že jsem to asi nedopsala dost polopaticky, aby to každému došlo - tak tím: „kdo má Teutonii, tak tihle to mají vyřešené lépe“… jsem nemyslela vyhoďte Teutonii a kupte si tuto, ale na Teutonii si přišijte gumičku :-) Myslela jsem, že je to jasné a že stačí naťuknout, když nabízím, že to nafotím… Tak holt příště budu psát polopaticky.

No myslím, že ten kdo nechápe asi nejsem já. Já se tedy krásně obejdu i bez gumičky :think: Mě by spíš zajímalo, kam si dá tvoje dítě nohy, až bude větší a už teď máš tu pláštěnku narvanou na kočáru naknop, ale tvoje věc, dej si tam třeba gumičku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.4.11 06:23
rybkabezvody píše:
já právě madlo nevozím, tak tu délku nedokážu porovnat :nevim: ale kolem té 16 hodiny když mám sedačku v lehu, tak má stín kousek pod bradičkou. Jo, ještě mě napadá, už jste ve sporťáku natrvalo? Vím že jsi psala že se mu ležet a nic nevidět nelíbí :-) u nás už je to tak i se sporťákem :roll:Ale musím se Vám pochlubit :oops: dneska se malá poprvé sama posadila :dance: takže už se těším že brzo vyrazíme v sedu, bude to zase úplně jiný kočár :dance:

jééé, tak to gratuluju. To je radosti, u nás to taky byla velká sláva, tak si to dokážu představit. A je to krásný pohled, co, jak nádherně sedí a kouká na hračky. On ten náš už i stojí a pochoduje kolem stolu (teda nožičky jako z gumy, ale dá to), takže jsme si i trošku oddechli, že našel zase jinou polohu a bude chviličku klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
1.4.11 07:32

Já ten Cups N Cool nemám, jen jsem to tady viděla - myslím Rybka a ještě někdo ??? :think: Má to uchycení na čtyři pásky, tak by to nemělo sjíždět :-)

Gratuluju k posazení!!!

Kopík vždycky začne něco dělat, pak nějak „zapomene“ a neudělá třeba tři tejdny nic , jě nějakej divnej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
1.4.11 08:10

Větší dítě se nevejde s nohama do nánožníku? To se pak musí jezdit bez něj? I v zimě? Tak to mě ted y nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
1.4.11 08:17

Mně se tam Kopík vešel do nánožníku :think:

ale pláštěnka se mi teda líbí víc origoš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
1.4.11 08:17

Mafi Kolozubka myslela, spíš tu pláštěnku, jak ji máš na kočárku, že je to akorát, ale pak stejně bude potřeba jiná, většímu dítěti se samožřejmě do nánožníku vejdou nožičky, ale má je níž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
1.4.11 08:18

…aha , už to čtu celý, Kopík není ještě větší dítě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí