Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderBébka píše: …a já
Mafina asi nechtěla jmenovat, nu což, vejdeme do historie jako první dvě
![]()
MMartina1 píše:Bébka píše: …a jáMafina asi nechtěla jmenovat, nu což, vejdeme do historie jako první dvě![]()
No, jo, no, za velký prachy očekávám prostě dokonalost
![]()
a náhodou, já jsem nedávno něco hledala zpátky v diskusi a zrovna na straně 60 je věta od nějakého anonyma, že by si už kočárek taky znovu nekoupila
![]()
Bébko-já ted na tu stranu 60 koukala a paní se jen udělala díra ve švu stříšky,to mi moc jako pádný důvod nepřijde ![]()
No,jo , ale ideální kočár neexistuje. ![]()
I když , co do funkčnosti bych řekla , že skoro i jo .
Na kluky jsem měla (v minulém století
) . PEG PEREGO - houpací klasiku a ten byl opravdu dokonalej , tomu se nedalo vytknout vůbec nic. Hluboká korba prostorná ,větrací s možností zvednutí lehu . Sporťák po i proti směru a polohovatelný úplně do lehu. Dokonce se na konstrukci dal nasadit do nižší a vyšší polohy . Musím říct , že kdyby páni Italové trochu vylepšili design , tak do něj jdu znovu…
pate81 píše:
Bébko-já ted na tu stranu 60 koukala a paní se jen udělala díra ve švu stříšky,to mi moc jako pádný důvod nepřijde
Mně taky ne
…jen jsem chtěla ukázat, že nejsme v celé diskusi samy dvě stěžovatelky ![]()
Tak já měla nejdřív Maxi-Cosi Mura - do toho bych už nešla, protože ta boudičky je dělaná asi jenom na léto nebo do teplejších krajů
Pak jsem měla Mutsynu UR - dobrý, jen jsem si musela zvyknout na jiný typ podvozku a je fakt, že projel všude. Teď mám 4R a to je můj šálek kávy - je tedy nachystanej pro druhý mimi, Anetka už kočárek nepotřebuje - ale přední otočná kolečka jsou pro mě nej, i když ve sněhu těžko projedou, ale to je mi fuk
po ulici projede a když tak může spát venku na balkoně ![]()
TerezaJ píše:
Koupila jsem si na Mutsy froté potah a vypadá to dobře
UKA ![]()
koukam kazdou volnou chvilku na webovky na ty nase mutsiky.na znacce uz urcite nic menit nebudu.ted vyhrava ur,ale jeste nez koupim okouknu na živo 4rider.libi se mi proste vic.ale vyzkousim,jak se mi bude jezdit a pak rozhodnu.predni otocna kolecka jsem mela na dceru a zima v poho.kdyz jooo hodne snehu daji se zaaretovat,ale ja to ani nevyužila.hlavne musi byt nafukovaci.uz se tesim az vyrazim na zkousku mutsiku a budu vam moct pisnout,jaka je moje volba.je to fakt drina
![]()
maxi cosi uz je diky vam mimo hru.koukala jsem na ni a mam take obavy.kazdopadne rozhodnuto pro mutsy,ale jeste se rozhodnu az znovu v realu uvidim ur a 4 rider.predni otocna kolecka se daji aretovat tak to by nemel byt takovy problem.uz s nima mam zkušenost.je to muj vnitrni boj.uvidim ktery vyhraje ![]()
rybkabezvody píše:TerezaJ píše:UKA
Koupila jsem si na Mutsy froté potah a vypadá to dobře
Ještě jsem si neudělala díry na pásy, ale tady máš foto..
Mucinko a Muciku (to jsou dobrý přezdívky)
ještě asi jeden podstatný rozdíl mezi UR a 4R, který opět výrazně hraje pro UR, jsme zde nezmínili: a to je odružení. 4R není odpružen vůbec a UR je - podle mě velmi, velmi dobře. Je to srovnatelné třeba i s takovým kočárkem jako je Teutonie nebo Firkon, které oba jsou odpružené opravdu skvěle. Mě se totiž to odpružení ještě oproti tomu, když to bylo nové, víc povolilo v těch sněhách a teď je to opravdu úžasně pružící kočárek.
no tak s tím odpružením, nevím Mafi, jestli jsi zkoušela Firkona, ale ten má teda v konstukci péra jako blázen. Podle mě, UR není odpružený kočár od podstaty toho jména, jen mu prostě ta jeho konstrukce dovoluje s ním lehce pohoupat. Ale že by v základu konstrukce byly nějaké pružiny, tak to vůbec ne. Ale souhlasím, 4R je tvrdší, opět ale říkám, že je trošku rozdíl, když jsem jezdila s hlubokou a teď se sporťákem.
Někdy mi to přijde, že se tady předháníme, který podvozek je lepší. Je to na vkusu, zvyku a taky na tom, co komu nejvíc vyhovuje. Někdo preferuje otočný kolečka vepředu, snadnou ovladatelnost, třeba i na úkor toho, že s kočárem prostě neprojede polňačku nebo neprohrnutý chodník. Někdo naopak.
Tak a já vkládám dvě fotky uni nánožníku z MMB. Slibotechna jsem, pozdě ale přeci
. Sedí dobře a až budeme jezdit po směru, bude sedět ještě líp.