Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderGabrle, ta taštička se ti moc povedla. Taky jsem si původně chtěla něco takového pořídit, ale nějak jsem se k tomu neodstala. Musíš jí sundavat, když skládáš kočár do auta?
MAfi já tě obdivuji jak umíš přesně všechno popsat a vysvětlit,tak si z toho nic nedělej.Každá si chrání svůj kočárek.Já taky ze začátku moooc chtěla 4R a pak mi švagrová řekla o tehle diskuzi a četla jsem a četla a změnila názor ![]()
Adélo F mooooc děkuji ![]()
kolozubka píše:
Gabrle, ta taštička se ti moc povedla. Taky jsem si původně chtěla něco takového pořídit, ale nějak jsem se k tomu neodstala. Musíš jí sundavat, když skládáš kočár do auta?
Dííík.Nemůsím ji sundávat,sundávám jen tu letní stříšku
Gabrle píše:kolozubka píše:Dííík.Nemůsím ji sundávat,sundávám jen tu letní stříšku
Gabrle, ta taštička se ti moc povedla. Taky jsem si původně chtěla něco takového pořídit, ale nějak jsem se k tomu neodstala. Musíš jí sundavat, když skládáš kočár do auta?
Tak to je super. Já si právě, nevím proč, myslela, že se bude muset sundavat a už takhle jsem musela sundavat koš, tak jsem se na ní vyprdla, ale je to fajn mít takhle poruce pitíčko atp.
Gabi, díky za povzbuzení
Sluneční stříšku musíš sundávat? Já mám teď půjčenou od emi1 a chci ji taky koupit. S tou půjčenou jsem nechtěla dělat nějaké kejkle, protože šlo dost ztuha změnit nastavení těch dvou částí vzájemně a nebyla jsem si jistá, jestli se někde něco nemá zmáčknout, tak abych to nerozbila… Ale v obchodě, když mi ukazovali tu, co jsem zde doporučila ke koupi a Mooch už ji má doma, tak ji měli splácnutou obě ty části na sobě, takže nějak to musí jít splácnout. Musí se tam něco mačkat nebo prostě jen silou to složíš na půlku? Jestli to napůlku jde, tak by to teoreticky mělo jít i do auta
Alespoň jsem si to myslela. Mě se do auta vejde po směru složený celý sporťák s nánožníkem i boudičkou a madlem, jen jedno kolečko musím sundat a v kufru ho zase nandat a to máme sedana tedy auto s poměrně malým a blbě řešeným kufrem, tak jsem myslela, ža tak půjde i ta stříška…
Foto z naší zkušební procházky s půjčenou stříškou od emi1
hm, tak ta sluneční stříška vypadá dost dobře
. A jak je tam ta síťka, je pod tím slída nebo je to volné?
Mafi ta stříška vypadá úúúžasně ,nádherně sladěná kombinace.
![]()
K tomu sundavání,vždy když chceš složit kočár dáš ho do lehu a ta stříška z toho tak trčela.Vlastně ty háky co jsou strčené misto boudy tak jsou napevno nejde s tím hýbat.Ale sundat to jde dobře ,je to hop šup.Nic se tam nemačká.
Ta pogumovaná siťka v té stříšce jako větrání je super že?? To samé mělo být v boudě a né ta strašná slída ![]()
je tam jen síťka bez slídy a přes to shrnovací zavírání z látky.
Maf - jde složit na půlku (tak jak to měli v obchodě), ale skládá se to ztuha (no sama víš jak), prostě to drnčí přes ty zoubky, Tak asi pokaždý to skládat do auta - to by se mi nechtělo.
Holky, takže jste se střížkou spokojené? V létě jste ji využily?
Adéla F. píše:
Holky, takže jste se střížkou spokojené? V létě jste ji využily?
jáještě né, ale koupila jsem jí primárně kvůli funseatu
tak koukam ze sem asi jedina kdo byl z ty strisky tak rozladen…na obrazcich se mi to taky libilo a stale libi…ale kdyz mi to doslo tak sem byla vylozene nasrana
tak bud mi poslali nejakej sunt nebo sem asi mela sve dny
kazdopadne zadny vetrani tam nebylo ![]()
Mafi hele na té fotce to vypadá že ta stříška je dost nízko, to se dá ta tyčka ještě nějak prodloužit?
Ne, ne, je to napevno. Jen se dá hýbat s oběma těmi částmi, jak s tou zadní s okýnkem, tak s tou přední nahoru dolů, jeden roh dolů a druhý ne. Je to docela elastické, ale boky to nezakryje nikdy.
mikitaa píše:
tak koukam ze sem asi jedina kdo byl z ty strisky tak rozladen…na obrazcich se mi to taky libilo a stale libi…ale kdyz mi to doslo tak sem byla vylozene nasranatak bud mi poslali nejakej sunt nebo sem asi mela sve dny
kazdopadne zadny vetrani tam nebylo
mě se na obrázcích od Mutsy taky všechno líbí a pak jsem rozladěná
. Takže v pohodě
. Ale tož třeba zrovna ta stříška bude výjimka. Nu, ještě si počkám jak se to tu vyvrbí.