Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj, dnes jsem narazila na pěkný kočár. Taky má jen jednu tyč
A navíc má i polohovatelné nohy, tak vám ho sem dám. http://www.detskyraj.cz/…gton-scooner
taak my jsme dneska s Julinkou jen tak testly sportacek
ale jeste nejakeou tu dobu si enchame hlubokac.
Tak jsem konečně koupila tu Safety first clonu ![]()
Sice by byla asi hezčí na kulatější boudičce, ale přidělat mi šla úplně lehce, nacvaknuto za 5 sekund
a je docela dobrá, je přes ní vidět a sluníčku zabrání, takže se malej neošklíbá ![]()
Bébko super!
zichá závist, asi mám ty ruce fakt levý ![]()
Brau malinká se tam úplně ztrácí ![]()
ahoj holky,jsem tu nova,mužu se k vam přidat do diskuze o mutsíčkovi?????je to muj favorit,nejvic se mi libi slider.jakou s nim mate prosim zkušenost????vim,že si maminky stěžovaly na sporták,miminko,když keží tak ma pořad nožičky nahoře.to mě nejdřiv odradilo,ale pak jsem si vzpomněla,že dcera spala pak už jen v postýlce.tak super.potřebovala bych znát jizdni vlast.ve snehu.hodne mamainek doporučuje max.cos.muru.ta se mi dřiv moc libil,ale nemužu vyhnat z hlavy slidra.jinak muj tzop je quinny buzz a joolz,ale manžel je zasadne proti a kvuli bydleni na vesnici to i me pustilo.proste mutsíček
děkuji za rady ![]()
Mucinko-jestli bydlíš na vesnici a potřebuješ teréňák,tak jedině mutsy urban rider,se sliderem z dítka vytřeseš duši.
pate81 píše:
Mucinko-jestli bydlíš na vesnici a potřebuješ teréňák,tak jedině mutsy urban rider,se sliderem z dítka vytřeseš duši.
tak tak ![]()
To že dcera ve sporťáku nespala ještě neznamená, že další dítko také nebude spát. Každé dítě je jiné. Co pak s dítětem, které chce venku spát, když mu můžeš nabídnout jen nakloněnou židli? Vím, že tu na eMiminu nědo tyto moderní levné nepolohovací sedačky doporučuje s tím, že jeho dítko také nejraději má při spaní nožičky přehozené přes madlo. Nicméně něco jiného je, když si dítko nohy nahoru chce dát a něco jiného podle mě, když nemá jinou možnost. Já bych tedy své dítě nikdy nenutila spát na nakloněné židli. I když ho mám delší dobu v autosedačce, tak z toho mám špatný pocit. Za mě a zvlášť na vesnici z Mutsy nabídky + z toho, co ty zvažuješ, jedině Urbanrider.
mikitaa píše:pate81 píše:tak tak
tak tak tak ! ![]()
Maf, dík za tip na tu sluneční stříšku v Babyparku - dneska jsem se pro ní zastavila. Je sice trochu tmavší, než jsem čekala, ale já to nějak k tý tmavě modrý doladím ![]()
mooch píše:
Maf, dík za tip na tu sluneční stříšku v Babyparku - dneska jsem se pro ní zastavila. Je sice trochu tmavší, než jsem čekala, ale já to nějak k tý tmavě modrý doladím
ukaaaa
Mucinko,musím říct, že jsem také byla zamilovaná do slidera a moc jsem ho chtěla.Když jsme se s manželem byli na nej podívat v babyparku tak mě to vyléčilo.Manžel byl od počátku jasně proti kvůli tomu polohování a já musím uznat co jsem ho viděla, že si myslím, že pro to dítě je to děs.Je to náš první kočárek,první dítě a nedovedu si představit ho nechat spát na položené židli.Říkala jsem si jak by se spalo asi mě.....Nakonec zvítězil UR jelikož bydlíme taky na vesnici a potřebuju tereňák s velkýma kolama.Žádný kočárek není ideální, ale i když je slider vzhledově úžasný tak za mě je tohle hodně veliké mínus.
Aniel, dej sem foto tý tašky vzadu, na to podle mě spousta lidí nepřijde…