Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderRybko, fakt super
![]()
a clona dobrá, ta Teutonia??? ![]()
Já jsem zvědavá na tu Safety, ještě ji nemají ![]()
byla jsem včera v Babyparku na Zličíně a tam jí měli! Zkoušela jsem to tam nandat na vystavenou Mutsynu a málem mě kleplo, moc jsem jí chtěla, přišla mi vzhledově mnohem hezčí, ale nešlo mi to a hlavně jsem nechěla vyhodit čtyřistovky a doma to zlomit
takže Teutonie je spíš kompromis, bála jsem se podle popisu Mafi, že to bude utemovaná plachta, ale je to super lehoučkej materiál, sice na malou nevidím, ale jsem spokojená.
Safety nasazováním zlomit moc nejde, mi ji několikrát polámál drahocený syn, který měl spát a místo toho ji oddělává kroutí a řve při tom „Baf“
LeníkDOMO píše:
Safety nasazováním zlomit moc nejde, mi ji několikrát polámál drahocený syn, který měl spát a místo toho ji oddělává kroutí a řve při tom „Baf“
covece me ta safety jde nandat uplne krasne prave (jen pricvaknes…jen sem porad mela pocit ze ji mam naruby… ![]()
rybkabezvody píše:
a ještě podložka a už končím![]()
ta podlozka je moc hezka, mozna se budu opicit (uz jen tim, ze Viky ma taky toho draka
)
Anielkha píše:rybkabezvody píše:ta podlozka je moc hezka, mozna se budu opicit (uz jen tim, ze Viky ma taky toho draka
)
nechala jsem si k tomu ušít i ochranu na pásy a potah na madlo, jen s tím potahem nevím jestli to už vážně nebude moc
![]()
BAF
to je super
zkoušela to nasadit prodavačka a i pak já a nešlo nám to
možná to bude jen rukama ![]()
Mně už se taky podložka šije a bude až dolú, návrh vypadá takto:
Příspěvek upraven 25.03.11 v 22:27
rybkabezvody píše:Anielkha píše:rybkabezvody píše:ta podlozka je moc hezka, mozna se budu opicit (uz jen tim, ze Viky ma taky toho draka
)
BAF
nechala jsem si k tomu ušít i ochranu na pásy a potah na madlo, jen s tím potahem nevím jestli to už vážně nebude moc
![]()
to je super
zkoušela to nasadit prodavačka a i pak já a nešlo nám to
možná to bude jen rukama
KDe sis nechala ty potahy na pásy:??? Taky na pinkie?
ju, teda až dodatečně, ale je fakt že byla paní moc ochotná a nedělalo jí problém mi ty tři věci za 90,– poslat ![]()
Leníku podložka super, škoda že i Pinkie nedělá podložky po celé délce sedáku ![]()
rybkabezvody píše:
Leníku podložka super, škoda že i Pinkie nedělá podložky po celé délce sedáku
Paní to taky nedělá, jen jsem se ji zeptala a ona byla ochotná to ušít, poměřila jsem a už šije ![]()
Ochotně mi tam všije i gumu abych to přidělala pod opěrku nohou aby mi to někde neodstávalo. Uvidím jak to bude vypadat v reálu ![]()
mikitaa píše:Anielkha píše:jen jestli mluvite obe o tom stejnm…zvizatinka píše:dekujuAnielkha píše:Ahojky,
Nevite jestli ten nakupni box jde i na urbana? Na babyparku je napsano, ze je jen pro 4ridera ale na libfinu ho maji v prislusenstvi u urbana.Dneska jsem potkala pet mutsiku![]()
a jeden s tim boxem a hrozne se mi to libilo.
nákupní koš na Urban rider jde v pohodětaky jsem ho měla. Teď mám 4Rider a tam taky pasuje
takže v pohodě! Oni kolikrát maji ty informace zajímavý…
me by taky zajimal box…kos pasuje ale ten box jsem jeste na zivo nevidela na kocaru…
holky, to je fakt… nějak jsem si neuvědomila, že je ještě ten malej boxík dole…
to se omlouvám! Aniel - myslelas určo takovej ten kufřík, viď? ![]()