Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
25.3.11 21:04

Rybko, fakt super :palec: :palec:

a clona dobrá, ta Teutonia??? :think:
Já jsem zvědavá na tu Safety, ještě ji nemají :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.3.11 21:08

byla jsem včera v Babyparku na Zličíně a tam jí měli! Zkoušela jsem to tam nandat na vystavenou Mutsynu a málem mě kleplo, moc jsem jí chtěla, přišla mi vzhledově mnohem hezčí, ale nešlo mi to a hlavně jsem nechěla vyhodit čtyřistovky a doma to zlomit :zed: takže Teutonie je spíš kompromis, bála jsem se podle popisu Mafi, že to bude utemovaná plachta, ale je to super lehoučkej materiál, sice na malou nevidím, ale jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.3.11 21:39

Safety nasazováním zlomit moc nejde, mi ji několikrát polámál drahocený syn, který měl spát a místo toho ji oddělává kroutí a řve při tom „Baf“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.3.11 21:44
LeníkDOMO píše:
Safety nasazováním zlomit moc nejde, mi ji několikrát polámál drahocený syn, který měl spát a místo toho ji oddělává kroutí a řve při tom „Baf“
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.3.11 21:45

covece me ta safety jde nandat uplne krasne prave (jen pricvaknes…jen sem porad mela pocit ze ji mam naruby… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.3.11 22:12
rybkabezvody píše:
a ještě podložka a už končím :oops: 8-)

ta podlozka je moc hezka, mozna se budu opicit (uz jen tim, ze Viky ma taky toho draka :) )

• Citovat
  • Upravit
1950
25.3.11 22:22
Anielkha píše:
rybkabezvody píše:
ta podlozka je moc hezka, mozna se budu opicit (uz jen tim, ze Viky ma taky toho draka :) )

:-D nechala jsem si k tomu ušít i ochranu na pásy a potah na madlo, jen s tím potahem nevím jestli to už vážně nebude moc :roll: :lol:

BAF :mrgreen: to je super :mrgreen: zkoušela to nasadit prodavačka a i pak já a nešlo nám to :nevim: možná to bude jen rukama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.3.11 22:24

Mně už se taky podložka šije a bude až dolú, návrh vypadá takto:

Příspěvek upraven 25.03.11 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.3.11 22:25

a druhá strana takto, ještě tam bude nějaký obrázek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.3.11 22:35
rybkabezvody píše:
Anielkha píše:
rybkabezvody píše:
ta podlozka je moc hezka, mozna se budu opicit (uz jen tim, ze Viky ma taky toho draka :) )

:-D nechala jsem si k tomu ušít i ochranu na pásy a potah na madlo, jen s tím potahem nevím jestli to už vážně nebude moc :roll: :lol:

BAF :mrgreen: to je super :mrgreen: zkoušela to nasadit prodavačka a i pak já a nešlo nám to :nevim: možná to bude jen rukama :oops:

KDe sis nechala ty potahy na pásy:??? Taky na pinkie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.3.11 22:41

ju, teda až dodatečně, ale je fakt že byla paní moc ochotná a nedělalo jí problém mi ty tři věci za 90,– poslat :dance:

Leníku podložka super, škoda že i Pinkie nedělá podložky po celé délce sedáku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.3.11 22:51
rybkabezvody píše:
Leníku podložka super, škoda že i Pinkie nedělá podložky po celé délce sedáku :think:

Paní to taky nedělá, jen jsem se ji zeptala a ona byla ochotná to ušít, poměřila jsem a už šije :-)
Ochotně mi tam všije i gumu abych to přidělala pod opěrku nohou aby mi to někde neodstávalo. Uvidím jak to bude vypadat v reálu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
26.3.11 07:21
mikitaa píše:
Anielkha píše:
zvizatinka píše:
Anielkha píše:
Nevite jestli ten nakupni box jde i na urbana? Na babyparku je napsano, ze je jen pro 4ridera ale na libfinu ho maji v prislusenstvi u urbana.Dneska jsem potkala pet mutsiku 8-o :mrgreen: a jeden s tim boxem a hrozne se mi to libilo.
Ahojky,
nákupní koš na Urban rider jde v pohodě ;) taky jsem ho měla. Teď mám 4Rider a tam taky pasuje ;) takže v pohodě! Oni kolikrát maji ty informace zajímavý…
dekuju :dance:
jen jestli mluvite obe o tom stejnm… :nevim: me by taky zajimal box…kos pasuje ale ten box jsem jeste na zivo nevidela na kocaru…

holky, to je fakt… nějak jsem si neuvědomila, že je ještě ten malej boxík dole… :nevim: to se omlouvám! Aniel - myslelas určo takovej ten kufřík, viď? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adíéla F.
26.3.11 08:39

Rybko a ten potah na madlo máš taky od Pimkie?

• Citovat
  • Upravit
1950
26.3.11 09:45

ano, od Pinkie - foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat