Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
23.3.11 09:22

Jo Leníku, já zapomněla, chtěla jsem tě upozornit, že jsem nějakou vložku, která je dlouáhá až dolů na MMB viděla, tak to bude asi ona :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.3.11 10:35

jo ty tmavsi vlozky od pinkie sisujou dost…mam cernou s opicou a zvrchu je uz hneda a pod nohama trochu taky…jeste me trosku rozladilo ze kdyz jsem vyprala na 30 tak i tak se trosku srazila a uz neni tak pekna (se to mistama jaksi zvlnilo…takze me laka spis ten potah…ale tentokrat svetlejsi barvy 8-) diky za odkaz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.3.11 10:46
mooch píše:
rybkabezvody píše:
teď jsem načapala naše druhé miminko jak si lebedí v kočárku :cert: :lol:
:pankac:

vy mate jeste novorozeneckou vlozku? ja uz ji davno vytahla 8-o

EDIT: nebo to spis bude stara fotka, jsem taky divizna :roll:

Příspěvek upraven 23.03.11 v 10:54

• Citovat
  • Upravit
Any11
23.3.11 10:49

U nas Viky jeste jezdi v plne polni :), ale uz vytahnu tu vnitrni vlozku lodgeru… jenze ja jsem zmrzlik, tak vic oblikam.

• Citovat
  • Upravit
9454
23.3.11 10:52

me terka chodi na dvore uz v kratkym rukavu…ale ona je zase otuzilec…mame studeny odchov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
23.3.11 10:54
Anielkha píše:
mooch píše:
rybkabezvody píše:
vy mate jeste novorozeneckou vlozku? ja uz ji davno vytahla 8-o

né, to je foto hned nějak ze začátku. Teď by se mi tam s vložkou vešel maximálně pes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.3.11 10:58
mooch píše:
Anielkha píše:
mooch píše:
rybkabezvody píše:
vy mate jeste novorozeneckou vlozku? ja uz ji davno vytahla 8-o
né, to je foto hned nějak ze začátku. Teď by se mi tam s vložkou vešel maximálně pes :mrgreen:

mne to pak cvaklo… jsem potom editovala ten prispevek :)))

• Citovat
  • Upravit
3112
23.3.11 11:04
mikitaa píše:
jo ty tmavsi vlozky od pinkie sisujou dost…mam cernou s opicou a zvrchu je uz hneda a pod nohama trochu taky…jeste me trosku rozladilo ze kdyz jsem vyprala na 30 tak i tak se trosku srazila a uz neni tak pekna (se to mistama jaksi zvlnilo…takze me laka spis ten potah…ale tentokrat svetlejsi barvy 8-) diky za odkaz :kytka:

Já sem měla právě ten potah.Prostě ta tmavá bavlna šisuje,jak se malá spotila,tak tam byly uplně kola pod hlavou místo modrý-fialový :roll:
Už sem jí vyhodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
23.3.11 11:14

Mafino, a co to máš za značku toho fusaku od tchýně? Mně totiž není jasné, čím budu malou přikrývat až bude na fusak teplo. Myslím, že deku skope a přece jenom když spí, tak je příjemnější mít se do čeho zamuchlat i pro dospělého,ale asi je to věc názoru.
myslím si, že ji nenavlíkám, i podle ostatních prý jezdíme hodně nalehko. Vždycky ji obleču tak nějak jak sama sebe a je spokojená. Jen v punčoškách si to nedovedu představit, když bych jí pak měla někde vytáhnout…

• Citovat
  • Upravit
5352
23.3.11 11:30

Tak ten fusak nemá žádnou značku, je na něm napsáno Gang de doudous a nějaký zvířátka, ale to je spíš ozdobný nápis k těm zvířátkům. Vevnitř na cedulce je LF HK, ale to asi taky není značka. Byl už použitý, ale je super viz foto. Jinak toí naducané pod hlavou je polštář, malý když nevidí, tak děsně vyvádí :-) Ten fusak sám je docela tenký…

Jinak já taky nedávám punčocháčky, když jdeme někam mezi lidi, zaas takový asociál nejsem. Ale většinou jsme v lese, kde je to jedno a malého z kočárku nevyndávám. Jinak, když jdeme mezi lidi dám samozřejmě kalhoty, ale to zase ty punčocháčky sundám. Já mám jedny super džínečky a módní zelené khaky kalhoty s podšitou balněnou vložkou, takže jsou jednak teplejší a jednak nemá dítě na nožkách přímo džínovinu ale pohodlnou bavlnu.Jsou z Mark and Spencer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.3.11 11:32

Jo a tohle je náš novej módní outfit s tetou, která nám ho koupila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
23.3.11 16:31

Adélo - já dávám na jaře malou do týhle zavinovačky (je teda spíš do autosedačky, ale i do kočáru super), dávám odkaz http://www.elinka.eu/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.3.11 17:10

my teda jezdíme pořád v zimním fusaku. Jsme ve sporťáku, takže fusak má pod sebou a když je teplo, tak ho má rozepnutý. Upocený není, rukavičky už nedávám, čepičku máme bavlněnou, na jarní fusak se teda ještě necítíme, hold každé mimčo je jiné.

Jinak Emitex dělá i jarní fusaky. My máme tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.3.11 17:13
rybkabezvody píše:

boží, my máme něco podobného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
23.3.11 21:29

Holky a nezkoušely jste s těma lidma z Pinkie nějak vyměnit - reklamovat, že to šisuje a sráží se to??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí