Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderBébka píše:MMartina1 píše:Paní tam má opravdu krásný designy
tak já si budu nechávat šít vložku na MMB z této látky
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Kdo máte už plné zuby medvídků, žirafek a sloníků, tak paní tam má velmi krásné vzory.
a ty budeš šít, nebo paní taky šije???
Že? Ty látky jsou fakt super a kvalita výborná, žádná průhledná pytlovina. Už ji mám doma, vypadá i ve skutečnosti moc dobře. Pořád jsem vymýšlela nějakou podložku, ale všechno mi to přišlo takové
nijaké, ale tyhle jsou fakt boží.
MMartinko, na nánožník jsem moc zvědavá. Pak prosím napiš a vyfoť, jak vypadá. Kvalita, praktičnost se zipy atd.
Holky, a kdy se vlastně používá nánožník, kromě zimy??? Třeba v tomto počasí jezdíme s origo fusakem a zdá se, že stačí. Jezdí se třeba jen s nánožníkem bez fusaku nebo deky a je vlastně vůbec na jaro potřeba??? Možná blbý dotaz…
mikitaa píše:
a me zajimaji ty potahy hlavne…vlozek uz mame dost
no já myslím, že na té stránce, co jsem dávala, by byla určitě paní schopná ušít i potah. Chtělo by se to poptat, samotnou by mě to zajímalo. Původně jsem si totiž plánovala, že si objednám jednu vložku a pak si budu šít potahy sama, akorát jsem se trošku zasekla na těch průvlecích pásů, obšívání knoflíkových dírek na stroji teda moc nezvládám a abych pravdu řekla, ani ten můj rádoby šicí stroj. Zkusím tam napsat, zjistím. ![]()
Adéla F. píše:
Holky, a kdy se vlastně používá nánožník, kromě zimy??? Třeba v tomto počasí jezdíme s origo fusakem a zdá se, že stačí. Jezdí se třeba jen s nánožníkem bez fusaku nebo deky a je vlastně vůbec na jaro potřeba??? Možná blbý dotaz…
já nánožmík měla jednou za tuto zimu a vůbec mi nechyběl. Když sněžilo jezdila jsem s pláštěnkou, při mrazech jsme byly jen chvilku venku a teď už jezdím jen s origo lehkým fusáčkem a stejně je většinou spocená ![]()
rybkabezvody píše:Adéla F. píše:já nánožmík měla jednou za tuto zimu a vůbec mi nechyběl. Když sněžilo jezdila jsem s pláštěnkou, při mrazech jsme byly jen chvilku venku a teď už jezdím jen s origo lehkým fusáčkem a stejně je většinou spocená
no a jak řešíš vítr, já si slibuju od toho nového nánožníku hlavně to, že na malého nebude tak foukat.
Já doteď jezdila s Emitex fusakem i origo nánožníkem a dneska poprvý jsem nechala nánožník a byl jen v kombinéze, ale už ten nánožník sundám asi. Líbí se mi, že v tom nánožníku můžu vozit věci - hračky, jídlo tam pěkně padá
![]()
Já teď zase řeším další taštičku na kočárek, aby mohla i na tu NUNU, nějak to s tou velkou nemám ráda, na ježdění tady okolo baráku bych chtěla něco menšího a furt si nemůžu vybrat
![]()
Měla jsem jednu objednanou v Malvíku od Lassigu, ale trvalo jim to asi 5 měsíců a furt nebyli schopný dodat, tak jsem se na to vykašlala, ale zase bych už něco jinýho
![]()
mikitaa píše:
a me zajimaji ty potahy hlavne…vlozek uz mame dost
tak potahy nešijou
blbé
neřeším, má čepici a ve fusaku je zachumlaná až po uši
a když byla hooodně moc zima, tak měla ve vnitř fusaku ještě deku, kterou jsem jí vykryla mezerky kolem hlavy.
myslíš ten ve kterém jezdíme teď? Tak ten mám standart, nechala jsem si ho od toho Cagra co jsem prodala.
a co si nechat ušít nějakou pidi taštičku? nechat si na ní našít jen kroužky na ty háky co máš na madle ( ty na sucháč ) a to určitě půjde i na Nunu… Zrovna jsem dnes koukala ZASE na BP a pořád nic
![]()
My jsme dnes byli taky jen s fusakem Cargo a malá byla hezky teploučká, zjevně jí to stačilo. Proto právě řeším, jestli vůbec objednávat ten nánožník na teď. Jestli nepočkat na zimu… Ale doma se mu asi nic nestane a jitota je jistota. ![]()
Adela F. píše:
My jsme dnes byli taky jen s fusakem Cargo a malá byla hezky teploučká, zjevně jí to stačilo. Proto právě řeším, jestli vůbec objednávat ten nánožník na teď. Jestli nepočkat na zimu… Ale doma se mu asi nic nestane a jitota je jistota.
Jestli jezdíš s fusakem, tak bych se teď už na nánožník vyprdla, bude hezky, teď už to nemá cenu.