Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
22.3.11 20:00
Bébka píše:
MMartina1 píše:
tak já si budu nechávat šít vložku na MMB z této látky
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Kdo máte už plné zuby medvídků, žirafek a sloníků :lol: , tak paní tam má velmi krásné vzory.
Paní tam má opravdu krásný designy :palec:
a ty budeš šít, nebo paní taky šije???

Že? Ty látky jsou fakt super a kvalita výborná, žádná průhledná pytlovina. Už ji mám doma, vypadá i ve skutečnosti moc dobře. Pořád jsem vymýšlela nějakou podložku, ale všechno mi to přišlo takové :nevim: nijaké, ale tyhle jsou fakt boží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.3.11 20:15

a me zajimaji ty potahy hlavne…vlozek uz mame dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
22.3.11 20:20

MMartinko, na nánožník jsem moc zvědavá. Pak prosím napiš a vyfoť, jak vypadá. Kvalita, praktičnost se zipy atd.

• Citovat
  • Upravit
Adéla F.
22.3.11 20:23

Holky, a kdy se vlastně používá nánožník, kromě zimy??? Třeba v tomto počasí jezdíme s origo fusakem a zdá se, že stačí. Jezdí se třeba jen s nánožníkem bez fusaku nebo deky a je vlastně vůbec na jaro potřeba??? Možná blbý dotaz…

• Citovat
  • Upravit
3513
22.3.11 20:28
mikitaa píše:
a me zajimaji ty potahy hlavne…vlozek uz mame dost :mrgreen:

no já myslím, že na té stránce, co jsem dávala, by byla určitě paní schopná ušít i potah. Chtělo by se to poptat, samotnou by mě to zajímalo. Původně jsem si totiž plánovala, že si objednám jednu vložku a pak si budu šít potahy sama, akorát jsem se trošku zasekla na těch průvlecích pásů, obšívání knoflíkových dírek na stroji teda moc nezvládám a abych pravdu řekla, ani ten můj rádoby šicí stroj. Zkusím tam napsat, zjistím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.3.11 20:38
Adéla F. píše:
Holky, a kdy se vlastně používá nánožník, kromě zimy??? Třeba v tomto počasí jezdíme s origo fusakem a zdá se, že stačí. Jezdí se třeba jen s nánožníkem bez fusaku nebo deky a je vlastně vůbec na jaro potřeba??? Možná blbý dotaz…

já nánožmík měla jednou za tuto zimu a vůbec mi nechyběl. Když sněžilo jezdila jsem s pláštěnkou, při mrazech jsme byly jen chvilku venku a teď už jezdím jen s origo lehkým fusáčkem a stejně je většinou spocená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
22.3.11 20:42
rybkabezvody píše:
Adéla F. píše:
Holky, a kdy se vlastně používá nánožník, kromě zimy??? Třeba v tomto počasí jezdíme s origo fusakem a zdá se, že stačí. Jezdí se třeba jen s nánožníkem bez fusaku nebo deky a je vlastně vůbec na jaro potřeba??? Možná blbý dotaz…
já nánožmík měla jednou za tuto zimu a vůbec mi nechyběl. Když sněžilo jezdila jsem s pláštěnkou, při mrazech jsme byly jen chvilku venku a teď už jezdím jen s origo lehkým fusáčkem a stejně je většinou spocená :zed:

no a jak řešíš vítr, já si slibuju od toho nového nánožníku hlavně to, že na malého nebude tak foukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
22.3.11 20:54

Já doteď jezdila s Emitex fusakem i origo nánožníkem a dneska poprvý jsem nechala nánožník a byl jen v kombinéze, ale už ten nánožník sundám asi. Líbí se mi, že v tom nánožníku můžu vozit věci - hračky, jídlo tam pěkně padá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
22.3.11 20:56

Já teď zase řeším další taštičku na kočárek, aby mohla i na tu NUNU, nějak to s tou velkou nemám ráda, na ježdění tady okolo baráku bych chtěla něco menšího a furt si nemůžu vybrat :roll: :mrgreen:
Měla jsem jednu objednanou v Malvíku od Lassigu, ale trvalo jim to asi 5 měsíců a furt nebyli schopný dodat, tak jsem se na to vykašlala, ale zase bych už něco jinýho :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
22.3.11 20:56
mikitaa píše:
a me zajimaji ty potahy hlavne…vlozek uz mame dost :mrgreen:

tak potahy nešijou :roll: blbé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.3.11 20:57

neřeším, má čepici a ve fusaku je zachumlaná až po uši :-) a když byla hooodně moc zima, tak měla ve vnitř fusaku ještě deku, kterou jsem jí vykryla mezerky kolem hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
22.3.11 20:58

Rybko, jakej máš fusak? Standard, Eskimo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.3.11 21:04

myslíš ten ve kterém jezdíme teď? Tak ten mám standart, nechala jsem si ho od toho Cagra co jsem prodala.

a co si nechat ušít nějakou pidi taštičku? nechat si na ní našít jen kroužky na ty háky co máš na madle ( ty na sucháč ) a to určitě půjde i na Nunu… Zrovna jsem dnes koukala ZASE na BP a pořád nic :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adela F.
22.3.11 21:11

My jsme dnes byli taky jen s fusakem Cargo a malá byla hezky teploučká, zjevně jí to stačilo. Proto právě řeším, jestli vůbec objednávat ten nánožník na teď. Jestli nepočkat na zimu… Ale doma se mu asi nic nestane a jitota je jistota. :think:

• Citovat
  • Upravit
17984
22.3.11 21:16
Adela F. píše:
My jsme dnes byli taky jen s fusakem Cargo a malá byla hezky teploučká, zjevně jí to stačilo. Proto právě řeším, jestli vůbec objednávat ten nánožník na teď. Jestli nepočkat na zimu… Ale doma se mu asi nic nestane a jitota je jistota. :think:

Jestli jezdíš s fusakem, tak bych se teď už na nánožník vyprdla, bude hezky, teď už to nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí