Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
18.3.11 14:52

Ráďo, já taky ze začátku byla překvapená, že kočár není moc odpružený, ale v zimě, jak jsem prorážela ty hromady sněhu se to změnilo a kočárek je opravdu hodně odpružený. Doufám, že to není vada, ale houpe se mi krásně jako ty Roan Marity :-) Vada to ale asi nebude, zkoušela jsem jiný v obchodě nový vystavený a taky se tak krásně houpal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.3.11 14:56

Jo holky, aby tui zazněl taky jiný názor, tak mě se ta hranatá plandající boudička u sporťáku líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
18.3.11 16:31

Mafino :Mě plandající bouda taky nijak neuráží :wink:
Nevím jak jinak vy to mělo být udělané , když je třeba kočár položit.
Add odpružení :To víš, já jsem rozmazlená od starších kluků - měla jsem „koráb“ Peg Perego - a ten byl odpružený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.3.11 17:05

mně to plandání taky neuráželo, jen mi to prakticky vadilo s nákupním košem, takhle mám lepší přehled. A zip stačí rozepnout a malýho položím, a je to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
18.3.11 18:31

Vydro , no vždy't jo, je to super nápad :palec:
Já jen , že tu holky psaly , že se jim to nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.3.11 19:13

Vydro, to je určitě super nápad. Jen pro mě asi nerealizovatelný - protože zip v barvě Active Coffee asi nebude tak snadné koupit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.3.11 19:52

to je fakt, to by byl galanterní oříšek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
18.3.11 20:57

rybko, nevíš, jestli už v BP vyjela ta NUNA??? :wink:

Jsem dala malýho u našich do hluboký a koukaly mu nohy z korbičky ven :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Už je to velkej kluk, ale i tak se vyspal královsky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.3.11 21:04

Bebko, nejsem rybka, :) ale jeste ne… vsude pry bude tak za tyden. :)

Jen pozor pry na ni nesedi plastenka a fusak z 2010 i kdyz vsude tvrdi, ze ano… :(

• Citovat
  • Upravit
17984
18.3.11 21:20
Anielkha píše:
Bebko, nejsem rybka, :) ale jeste ne… vsude pry bude tak za tyden. :)Jen pozor pry na ni nesedi plastenka a fusak z 2010 i kdyz vsude tvrdi, ze ano… :(

Ježíš, ježíš, a co se teda kupuje?? Je nějaká sérka pláštěnka plus síťka plus fusak 2011????
A vůbec je třeba na golfky fusáááák??? Se jezdí za marastu se sporťákem, ne??? Nějak si nedovedu představit v tomhle počasí golfky :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.3.11 21:28
Bébka píše:
Anielkha píše:
Bebko, nejsem rybka, :) ale jeste ne… vsude pry bude tak za tyden. :)Jen pozor pry na ni nesedi plastenka a fusak z 2010 i kdyz vsude tvrdi, ze ano… :(
Ježíš, ježíš, a co se teda kupuje?? Je nějaká sérka pláštěnka plus síťka plus fusak 2011????
A vůbec je třeba na golfky fusáááák??? Se jezdí za marastu se sporťákem, ne??? Nějak si nedovedu představit v tomhle počasí golfky :think: :think: :think:

Co vim, tak prodejci prodava nunu 2011 s prislusenstvim 2010 a tvrdi, ze to sedi… (i babypark). Jenze nesedi (tak jsem to aspon cetla, zarucene to nemam), takze bych bud nekupovala set a pockala na nove prislusenstvi, nebo pockat i se setem. :nevim: jen varuju… rozhodne bych si to jeste nekde overila.

Fusak neni cisty fusak, ale maminky ho kupuji… proc to nevim :) (i kdyz ja asi taky koupim cely set) :)

• Citovat
  • Upravit
6
18.3.11 21:53

VYBIRAME.... :o)

Pekny vecer vsem Mutsy fans:)))
Nevim jeslti muj dotaz zapadl a nebo jsem odpoved v te zaplave o clonach a striskach :) nenasla, takze jeste jednou.. :)dekuji…

Premylsime ze bysme kocarek koupili z druhe ruky a proto by mne zajimalo jake jsou rozdily mezi kolekcemi 2007, 2008 2009,2010 a 2011…U Urbanu a 4 rideru…

A ten jeste dalsi dotaz:
Na kocarky jsme se byli podivat a vyzkouset a podvozek urban je vazne super, myslim ze se s nim jezdit pripadne nauacim, 4 rider mne taky projde fajn, ale podle toho co jsem se tu docetla bych volila spis urbana, kvuli pomerne castym vyletum do terenu:)))).. Ale rozhodnuti porad nejsme a to hlavne protoze mne sklamala sportovni korbicka, jelkoz malej by se mel narodit na prelomu dubana/kvetna, tak bude ve sportaku vlastne celou zimu a sportak mne proste prijde malej, uzskej a fakt si nedovedu predstavit, ze se tam pohodlne s fusakem vejde. NENAJDE SE TU NEKDO KDO PROJEZDIL ZIMU VE SPORTAKU A PODELIL BY SE O SVE ZKUSENOSTI? :o)). Porovnavam to s x landerem xa, ktery ma kamaradka a ten ma sportak fakt o hodne prostornejsi, fakt bych rekla ze ve sportaku co se prostoru a vychytavek nema konkurenci, ale zase nema prehazovaci korbicku a do horsiho terenu nic moc:(.....No takze momentalne premylsime, ze koupime urbana z druhe ruky a hluboka korbicka nam na leto bude stacit a pak uvdime jak to bude s tim mutsy sportakem v zime a kdyz nam proste nebude stacit, tak koupime jiny, treba toho x landera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
18.3.11 23:08

Bébko také jsem už dneska netrpělivě koukala na stránky BP :dance: Když jukneš k nim na FB, tak to tam píšou, jako o tom, že nesedí pláštěnka tak i kdy bude, přesně 20.3. má dorazit zásilka do ČR a potom zanedlouho na krám :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Myslím že Nuna bude záležitost na max. mokro, určitě ne do sněhu co byl tento rok :think: my ji budeme využívat jen jako jarní/letní vozítko. Už se mooooc těším :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
18.3.11 23:33
Barrra píše:
Pekny vecer vsem Mutsy fans:)))
Nevim jeslti muj dotaz zapadl a nebo jsem odpoved v te zaplave o clonach a striskach :) nenasla, takze jeste jednou.. :)dekuji…

Premylsime ze bysme kocarek koupili z druhe ruky a proto by mne zajimalo jake jsou rozdily mezi kolekcemi 2007, 2008 2009,2010 a 2011…U Urbanu a 4 rideru…

A ten jeste dalsi dotaz:
Na kocarky jsme se byli podivat a vyzkouset a podvozek urban je vazne super, myslim ze se s nim jezdit pripadne nauacim, 4 rider mne taky projde fajn, ale podle toho co jsem se tu docetla bych volila spis urbana, kvuli pomerne castym vyletum do terenu:)))).. Ale rozhodnuti porad nejsme a to hlavne protoze mne sklamala sportovni korbicka, jelkoz malej by se mel narodit na prelomu dubana/kvetna, tak bude ve sportaku vlastne celou zimu a sportak mne proste prijde malej, uzskej a fakt si nedovedu predstavit, ze se tam pohodlne s fusakem vejde. NENAJDE SE TU NEKDO KDO PROJEZDIL ZIMU VE SPORTAKU A PODELIL BY SE O SVE ZKUSENOSTI? :o)). Porovnavam to s x landerem xa, ktery ma kamaradka a ten ma sportak fakt o hodne prostornejsi, fakt bych rekla ze ve sportaku co se prostoru a vychytavek nema konkurenci, ale zase nema prehazovaci korbicku a do horsiho terenu nic moc:(.....No takze momentalne premylsime, ze koupime urbana z druhe ruky a hluboka korbicka nam na leto bude stacit a pak uvdime jak to bude s tim mutsy sportakem v zime a kdyz nam proste nebude stacit, tak koupime jiny, treba toho x landera…

Ahoj, určitě jsme to jen přehlédly!

Tvá první otázka, jde ti o konstrukci kočárku a nebo o materiály sedaček?

Konstrukce kočárku - starší podvozky neměli ty plná kola ( u UR ), byly jednoduché a proplétané ( co jsem tak pochytila - když tak mě někdo opravte ) Jinak uchycení se nemění na sport i hlubokou je stejné.

Materiál - z osobní zkušenosti - koupili jsme nejdříve nový podvozek s tím že budeme mít už použitou korbičku a následně i sporťák ( nechtěla jsem riskovat že podvozek bude rozklepaný a urve se mi madlo na pojezdu u schodů ap. ), jenže jak se později ukázalo nebyla to žádná výhra, hlubokou korbu jsem měla Cargo Grey rok výroby 2006 - materiál se mačkal - nepraskal - vypadalo to jako kožené pomačkané boty v ohybu :nevim: , nedržela stříška, z toho jsme byla na prášky :zed: , dost byl vyšisovaný :think: ale kdybych měla kupovat znova hlubokáč, tak půjdu znova do Cargo Grey ( je krásný a elegantní ), ale tentokráte do nového - nevím jak předchozí kolekce, ale v roce 2010 už je materiál Carga úplně jiný

Sporťák - první kup - ojetý, r.v. 2007, Cargo Black, prasklé okénko v stříšce, drahá oprava :zed: dávali tam jiný materiál, takový tvrdší a ten při namrznutí a následném sklopení stříšky prasknul. Materiál látky stejný jako u hlubokáče z 2006, viz. výše :lol:

Naše malá je červnová, do sporťáku šla v pěti měsících, měla kolem 8 kil 8-) takže kus baby :-D a v korbičce ve fusaku byla dost naprsklá a spocená, takže jsem ji dala na začátku prosince do sporťáku, samozřejmně neseděla, takže co nejvíc do lehu, pravda je ta, že máme silný fusak, ruce podél těla dala ( s mojí pomocí ), ale rozhodně to nebylo nic extra pohodlného a já od mé mámy co mě vozila jak jinak než v Libertě, poslouchám do teď řeči jak je tam chudák holčička nacpaná :mrgreen:

Tak když to shrnu, Mutsy ano, ale jen kvůli podvozku UR, jinak bych si vybrala jiný kočárek.

Doufám že jsem ti v tom neudělala ještě větší bordel :lol: a něco nepopletla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
19.3.11 00:14

BARRO , buď v klidu , malé je teď (vlastně dneska ) 20 měsíců a už druhou zimu jezdíme ve sporťáku s fusakem (a v kombinéze) . A rozhodně dcera není ořezávátko , má cca 12 kg.
Oni děti pak rostou hlavně do délky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4