Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4650
17.3.11 18:59
MMartina1 píše:
no, ono s těma autama je to relativní, protože já třeba věřím, že do Octavie se toho vleze víc, než nám do toho dlouhého Scénika. Tady ty auta jsou spíš na výšku. Ale jinak super, takový malý autobus, že jo. :lol:

Jj, nás se vejde do auta 7.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.3.11 19:02
vydra01 píše:
MMartina1 píše:
my máme taky dlouhýho Scenica :lol:
takže renault je nej auto pro mutsinu :think: :dance:

jj takteu mame renault..ale kangoo…nicmene..pro dva dospely, dite, mutsynu, 160 kg psu a dalsi naklad je i ten nedostacujici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
17.3.11 19:20
TerezaJ píše:

Nás taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
17.3.11 19:32

no jo aby se člověku vlezlo do auta všechno co chce, tak to je na dodávku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
17.3.11 19:35
rybkabezvody píše: škoda že tady není učůrávající smailík :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fakt jste mě pobavili, hlavně s těma hafanama :lol:hele, Terezko, co máte za auto ( jestli se teda není hloupé ptát ), my právě řešíme to, že si kvůli všem těm věcem a kočáru také koupíme nové/ojeté, uvažujeme nad Touranem a nebo tou velkou C4 Citroen, nemáte náhodou jedno z nich? Už mě totiž nebaví chodit po parkovišti a nakukovat do cizích aut jako zloděj :oops:

My máme C4 grand-sedmimístná loď-nedám na něj dopustit,je bezkonkurenční(teda aspon pro mě :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.3.11 19:36
mooch píše:
TerezaJ píše:
Nás taky :mrgreen:

i nás :lol: , i když vzadu musí trůnit moje máti, která je nejmenší z celého rodu - 158 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
17.3.11 20:56
MMartina1 píše:
rybkabezvody píše:
no, asi by ti ta Q7 zežrala mateřskou za týden :lol: :wink: pán má pravdu :mrgreen:

ale uznávám že to už je jiné poježděníčko :dance:

my máme také fabii v kombu, ale víc než kočár do kufru nedám, jedině pak všechny věci po malých hromádkách do igelitek a roztrkat do mezer :poblion: do toho dvě kočky v boudičce a malej pes…prostě Homolkovi :roll:
Homolkovi :lol: to znám, letos jedeme na chalupu na dovču s rodičema, to bude vypadat podobně a taky ještě k tomu psa. Už kvůli kočáru jsme kupovali nové auto (7 míst) a stejně asi pojedeme s rakví na střeše :pankac: - to budou panoramata - :pankac:

:pankac: - to budou panoramata - :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Scénic ten je krásnej, kamarádka ho má, dá do něj nesloženou Teutonii, golfky a ještě tašky s věcma :palec: jenže je to děsná pálka :think:

Takže C4 :dance: no, uvidíme co pán na to :-)

Espace to je dobrá loď :palec:

Takže díky všem za tip!!! :hug:

O víkendu jedeme k rodičům, ve fabce budeme 3 dospělí, vajíčko se Sofi, pes, kočky, skládací postýlka, kočár a komplet výbava pro nás 4 na celý víkend, snad vám to vyfotím aby jste se také zasmály :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.3.11 21:07
rybkabezvody píše:
MMartina1 píše:
rybkabezvody píše:
no, asi by ti ta Q7 zežrala mateřskou za týden :lol: :wink: pán má pravdu :mrgreen:

ale uznávám že to už je jiné poježděníčko :dance:

my máme také fabii v kombu, ale víc než kočár do kufru nedám, jedině pak všechny věci po malých hromádkách do igelitek a roztrkat do mezer :poblion: do toho dvě kočky v boudičce a malej pes…prostě Homolkovi :roll:
Homolkovi :lol: to znám, letos jedeme na chalupu na dovču s rodičema, to bude vypadat podobně a taky ještě k tomu psa. Už kvůli kočáru jsme kupovali nové auto (7 míst) a stejně asi pojedeme s rakví na střeše :pankac: - to budou panoramata - :pankac:

:pankac: - to budou panoramata - :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Scénic ten je krásnej, kamarádka ho má, dá do něj nesloženou Teutonii, golfky a ještě tašky s věcma :palec: jenže je to děsná pálka :think:

Takže C4 :dance: no, uvidíme co pán na to :-)

Espace to je dobrá loď :palec:

Takže díky všem za tip!!! :hug:

O víkendu jedeme k rodičům, ve fabce budeme 3 dospělí, vajíčko se Sofi, pes, kočky, skládací postýlka, kočár a komplet výbava pro nás 4 na celý víkend, snad vám to vyfotím aby jste se také zasmály :roll:

jezdíte na víkend i s kočkama :lol: . To máte super, že se dají takhle vozit. Naše Majda je ráda, když vapadneme všichni z domu a má klid :pankac: . Malej po ní totiž těžce jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
18.3.11 00:12

jj, horší je to, že se nám na zadní sedačku nevejdou dvě přepravky, takže naše dvě pidi midi britky ( jedna cca 6 kilo a druhá 4 kila ) musíme natlačit do jedné 8-) fakt Homolkovi a to bez nadsázky :lol:
Malá po nich také jde, ale vzhledem k tomu že se pořád jen plazí a neleze, tak kočky jsou v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
18.3.11 08:33

Tak to my sice taky máme psa, ale má jen 2 kila, takže prostoru moc nezabere, ale musím ho hlídat, aby mi nevběhl pod auto, tak to jsou taky nervy. Taky má svůj postrojek a za ten ho poutám k pásu, jak tu už někdo psal. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.3.11 13:19

haha, tak my teda chlupace nemame, staci, ze je maji tchanovci, ale manzel mi vcera oznamil, ze by rad koupil akvarko :lol: - s objemem 72 gal. = 273 litru. ja jsem tak stastna, ze to pokazde nebudu muset vozit s sebou… :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.3.11 13:48

mutsy

Prosím vás řekněte mi kdo má Mutsy, je odpružený?? Myslím tím tak, když zakývete rukojetí, zda je měkkej nebo tužší. Já bych chtěla aby byl co nejměkčí do terénu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.3.11 14:11

podle mě je tužší, podle tvé definice, ale po zkušenostech je ale do terénu super.
tot názor můj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.3.11 14:25

mutsy urbanrider je odpružený, ideální do terénu. Jezdím s ním denně po lese a zvládne i jízdu mimo cestu. mutsy 4Rider není odpružedný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
18.3.11 14:34

JE spousta jiných kočárků odpruženějších než MUTSY , co si budeme povídat …(např. I ćoo Peak Air) , ale je pravda, že MUTSY Urbanrider úplně tvrdý není ,ale že by se dalo mluvit přímo o odpružení … :think: . Nicméně jsem spokojená i v terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí