Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
16.3.11 10:23

díky za radu, omrknu to, štve mě , že ten koš pod sedátkem je tam asi na pevno, že?! My tříkolku máme, jenže na brusle to není, a tak jsem tak vymýšlela funseata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
16.3.11 10:47

a mě by zajímalo foto toho vylepšení Mutsy, inspirací není nikdy dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
16.3.11 11:46

jaké že to vylepšení :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.3.11 11:53

třeba to tu už někdo má.
místo toho košíku, co je u 4ridera, tak jsem dala tašku ze slidera.

a pak jsem u sportáku našila na boudu zipy, aby ta látka neplandala, když mimi nespí.

Zkusím večer vyfotit, kočár mám v autě s manželem v hokně

a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli jste si někdo nenechávali přidělávat na mutsynu ruční brzdu?

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.3.11 11:59

vydra01 Na ten box jsem se tu ptala… jde i 4ridera… to jsem vedela, ale nikdo mi neodpovedel. Nafotis prosim? :) diky :)

• Citovat
  • Upravit
165
16.3.11 13:35
emi1 píše:
Třeba budete mít štěstí a bude zase na jaře velká sleva těch slunečních stříšek. Samozřejmě byly jen některé barvy, a tak jsem se vloni musela rozhodnout, jestli koupit levnou stříšku v jiné barvě (protože tu mou samozřejmě v té slevě neměli) nebo koupit ten správný odstín za plnou cenu. A vyhrála ta levnější :lol: Stejně dávám na sedačku potah, tak to není tak moc vidět. A s trochou štěsí vymyslíte takovou krásnou kombinaci jako Gábina. Ta červená a khaki je super :potlesk:
A Terezo, ta nová stříška byla asi za 300.

Pamatuji min.rok že byla za 300 ale jen vybrané barvy.Ale ani červená ani ta moje team dakr kaki nebyla.Nakonec jsem na MMB sehnala tu červenou za 700 novou tak jsem byla ráda.Někde stála kolem 11OO.I tak mi kamarádky říkaly že jsem se zbláznila,že za to oni měli golfky ale já jsem rozmazlená Mutsíkem a ty jejich chrastítka :lol: co měli a mají… :poblion: Využila jsem to od května do září,a bylo mi líto že se vracím k boudě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
16.3.11 13:37
vydra01 píše:
třeba to tu už někdo má.
místo toho košíku, co je u 4ridera, tak jsem dala tašku ze slidera.

a pak jsem u sportáku našila na boudu zipy, aby ta látka neplandala, když mimi nespí.

Zkusím večer vyfotit, kočár mám v autě s manželem v hokně

a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli jste si někdo nenechávali přidělávat na mutsynu ruční brzdu?

díky

jaký košík má 4rider? Já ho mám a žádný košík tam nemám, dole je jenom taková slída a tu tam má i urban, nebo se pletu? :nevim: Už se těším na foto. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.3.11 13:48

Gabrle a nechybí tam ty bočnice? Co když svítí zboku? já tam budu mít malého v létě a na jaře ještě hodně malého - teď máme 5,5 měsíce, tak se bojí, aby na něj moc nesvítilo. Zvažovala jsem, že bych tam nabok nějakou polopropustnou látku našila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.3.11 13:52

Ahojky,
prosím prosím vaše zkušenosti :lol: :lol: …kdy se vám narodilo mimi a jak dlouho vydrželo v korbičce?
Já se toho pořád děsím, jak všude čtu jak jsou korbičky Mutsy malé a my máme už objednáno :roll: čekáme červnové mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.3.11 14:05
saru píše:
Ahojky,
prosím prosím vaše zkušenosti :lol: :lol: …kdy se vám narodilo mimi a jak dlouho vydrželo v korbičce?
Já se toho pořád děsím, jak všude čtu jak jsou korbičky Mutsy malé a my máme už objednáno :roll: čekáme červnové mimi

Saru, ja se toho taky desila… ale ted si rikam, ze uplne zbytecne, mam rijnoveho prcka s porodni vahou 3900g a s fusakem se mi tak porad krasne vejde… neni zadny obrik, to ne… ma ted neco pres sedm kilo, ale jeste mi v korbe dlouho vydrzi..

Letni prcek je asi horsi, ale mne prijde, ze je to takova hysterie malych korbicek :) … i jsem dost zalitovala, ze jsem si nekoupila tu joey silver.

• Citovat
  • Upravit
54
16.3.11 14:10
Anielkha píše:
saru píše:
Ahojky,
Já se toho pořád děsím, jak všude čtu jak jsou korbičky Mutsy malé a my máme už objednáno :roll: čekáme červnové mimi

Saru, ja se toho taky desila… ale ted si rikam, ze uplne zbytecne, mam rijnoveho prcka s porodni vahou 3900g a s fusakem se mi tak porad krasne vejde… neni zadny obrik, to ne… ma ted neco pres sedm kilo, ale jeste mi v korbe dlouho vydrzi..

Letni prcek je asi horsi, ale mne prijde, ze je to takova hysterie malych korbicek :) … i jsem dost zalitovala, ze jsem si nekoupila tu joey silver.

To máš pravdu, hysterie :lol: :lol:
Já jsem fakt zvědavá jesti tam mimi v listopadu ještě narveme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.3.11 14:19
saru píše:
Ahojky,

a treba budes mit decko jako ja…ktery v hlubokym nebude chtit byt a budes mit taky po problemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.3.11 14:20
mikitaa píše:
saru píše:
Ahojky,
a treba budes mit decko jako ja…ktery v hlubokym nebude chtit byt a budes mit taky po problemu :mrgreen:

Jo?? A kdy jste přešli na sporťák? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.3.11 14:22

nekdy zacatkem 5tyho mesice…jakmile byla v hlubokym tak byl rev a rev a rev…co byla ve sportaku tak nejhodnejsi dite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.3.11 14:28
Gabrle píše:
Pamatuji min.rok že byla za 300 ale jen vybrané barvy.Ale ani červená ani ta moje team dakr kaki nebyla.Nakonec jsem na MMB sehnala tu červenou za 700 novou tak jsem byla ráda.Někde stála kolem 11OO.I tak mi kamarádky říkaly že jsem se zbláznila,že za to oni měli golfky ale já jsem rozmazlená Mutsíkem a ty jejich chrastítka :lol: co měli a mají… :poblion: Využila jsem to od května do září,a bylo mi líto že se vracím k boudě :-)

Gabrle, 700 za tu červenou je pořád super koupě.

Rybko, mně se podařilo koupit světlounce modrou blue ice na www.babylife.cz Měli tehdy za ty asi 300 ještě nějakou zelenkavou a černou, možná jsem neviděla všechny barvy.
Obecně je ta paní z babylife neuvěřitelná. Už jsem od ní několikrát koupila věci od Mutsy, Maxi-Cosi, Safety 1st nebo od Emitexu za polovinu nebo třetinu obvyklé ceny.

Sluneční stříšku jsme taky používali celé léto a taky jsem ji ani nechtěla sundat z kočárku. Jen výjimečně, když byly studené dny, tak jsem dala normální stříšku.

Mafino, chybějící látka z boku mi nikdy nevadila, ta sluneční stříška se dá opravdu docela hodně tvarovat. Pravda ale je, že dceři bylo už přes rok, když jsme ji začali používat. Asi by bylo nejlepší si to v klidu vyzkoušet, třeba na té mé stříšce. Jestli se nepletu, tak jsme skoro sousedky, jsem z okresu Kladno.

Emi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4