Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMafi, je to modrá, taková měňavá, petrolej, říkám pořád já. Na netu vypadá zelená, i v Babyparku říkali, že jim to nesedí.
No mě ta pláštěnka zase naštvala, protože když to rozbalíte, tak to smrdí jako hrom, takovou tou umělotinou a představa, že do toho ještě zabedním děcko, mě přišla děsná. Ale už na to prdím
. Jinak tedy částečně odvolávám co jsem odvolal. Se sporťákem i s podvozkem 4rider se i na dlažebních kostkách a v trošku horším terénu jezdí dobře
. Možná je to tím, že malej už je těžší a víc ten kočár sedí.
No já právě mám obavy, jak to bude se sporťákem, protože ten je na podvozek nacvaknutej napevno, takže se víc ty otřesy přenášejí. Korbička alespoň trochu pruží v těch úchytech.
Holky některá nemáte nějakou univerzální pláštěnku na ten sporťák, která tedy dobře sedí a má okýnka? Že bych se ještě podívala po něčem? Nějakou třeba Emitexovou? Tu jsem měla na hlubokou korbičku a je skvělá.
mafi: ja nez koupila origos…tak sem mela nejakou uplne obycejnou po kamosce co mela asi deset let staryho firkona (mozna to byla aji emitex ale to uz ti ted nepovim)…a slouzila taky paradne - jen jak byla stara tak se casem rozpadla a pak se mi na mmb podarilo koupit origos za 300)…jako ja osobne bych plastenku bez vetrani teda nechtela…to se mutsy opravdu nepovedlo toto ![]()
doufam, ze uz o par tydnu si v autosedacce povezu svuj maly poklad… ![]()
pegalle-to je autosedačka Graco?to sem netušila,že jde na Mutsy
Já myslela ,že jen MC nebo origo Mutsy ![]()
jo, je to graco. na mutsy pasuji autosedacky graco, maxi cosi, peg perego a origo mutsy
.
Ahoj Holky, tak jsem dneska vyreklamovala pláštěnku jak mi praskla - ihned mi ji na místě vyměnili za novou
, říkali, že je vidět že není používaná, no ani taky nebyla, když jsem ji měla na kočárku asi 5, ale tahle je z úplně jiného materiálu, než jsem měla, tamten byl úplně tvrdý, je skladnější(ale ne o moc)
Jsem moooc spokojená ![]()
Chtěla jsem se mrknout na tu sluneční stříšku, ale na Čerňáku ji nemají ![]()
Nemáte někdo zkušenosti se stříškou na funseatu??
Jinak bych do origo pláštěnky šla, i když mi praskla, ale teď už se dělají z jiného materiálu, já jsem s ní jinak nadmíru spokojená, líbí se mi
nikdo jiný takovouhle párádní nemá, nebo jsem alespoň lepší neviděla ![]()
Teri a kde Ti praskla???, mi praskla dole u lemu, bude reklamovat podvozek tak ji chci poslat s podvozkem rovnou do Libfinu.
LeníkDOMO píše:
Teri a kde Ti praskla???, mi praskla dole u lemu, bude reklamovat podvozek tak ji chci poslat s podvozkem rovnou do Libfinu.
Když to máš v záruce, tak se to má dát do prodejny ne?
A co máš s podvozkem?
Prodejna už není, mám to poslat rovnou do Libfinu.
V mrazech se mi zdeformovaly disky na kolech
, místo kulaté je mám do petihranu, jsem zvědavá co mi na to řeknou…
LeníkDOMO píše:
Prodejna už není, mám to poslat rovnou do Libfinu.
V mrazech se mi zdeformovaly disky na kolech, místo kulaté je mám do petihranu, jsem zvědavá co mi na to řeknou…
Tak to potom jo..
A dáš nám sem foto?