Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridermafi bud koupis v lekarne..strasne drahy…nebo se da koupit v DM ta jejich znacka kolem 150 kc.
Mafino já mám doma od Chicca Sun krém, kupovala jsem ho v lékárně a je od narození. Nejde mi sem hodit odkaz
tak snad to najdeš..
Holky, prosím vás, mám dotaz : ta výstava Vše pro dítě, co dnes začala v Brně, je taková ta klasická výstava jen na koukání, nebo si tam můžu pěkně všechno vyzkoušet a ohmatat? (např. pohoupat kočár, vyzkoušet hračku apod.?) A druhý dotaz : můžu si tam zrovna něco koupit, je to prodejní? Asi se ptám blbě, ale nikdy jsem tam nebyla a pokud se mi podaří ukecat manžu, tak bych tam ráda jela mrknout na nějaký věcičky pro mrňouse
díky za info
Každý vystavovatel to má jinak. Libfin, jhak už tu někdo psal, snad bude prodávat jen vystavené vzorky, tzn. že si můžeš kočárek vybrat, zarezervovat a se slevou ho koupit v neděli večer. Jak to mají jiné firmy, nevím.
A.j.k.a.225 píše:
Holky, prosím vás, mám dotaz : ta výstava Vše pro dítě, co dnes začala v Brně, je taková ta klasická výstava jen na koukání, nebo si tam můžu pěkně všechno vyzkoušet a ohmatat? (např. pohoupat kočár, vyzkoušet hračku apod.?) A druhý dotaz : můžu si tam zrovna něco koupit, je to prodejní? Asi se ptám blbě, ale nikdy jsem tam nebyla a pokud se mi podaří ukecat manžu, tak bych tam ráda jela mrknout na nějaký věcičky pro mrňousedíky za info
jezdíme každým rokem. Ošahávat můžeš co hrdlo ráčí
, vyptávat se taky. Co se týče prodeje, tak to nevím přesně, protože jsme zatím nikdy neměli potřebu tam něco kupovat, jelikož miminko máme funglovku, tedy osmiměsíční funglovku. Ale letos chceme koupit na výstavišti Mutsy sporťák a máme z Libfinu zjištěné, že si ho můžeme v průběhu výstavy zarezervovat a v neděli vyzvednout. Jak to mají ostatní prodejci nevím, ale ne všichni to budou mít jako Libfin, protože vždycky v průběhu výstavy odjížděli někteří návštěvníci už s novým kočárem a výbavou. Jen takový poznatek, loni se mi tam líbila taková lehačka, houpačka a chtěla jsem po paní u stánku ať mi ji předvede, nu nezdařilo se, protože paní nás odbyla, že nemá baterky
. Tak to nechápu, proč tam teda byla. Alej zase vesměs při veletrhu poskytují vystavovatelé slevy. Tak uvidíme.
Mafino, na opalování používám a budu tím patlat i prcka Daylong. Pro mě nejlepší.
Maf-nejlepší krém je Daylong-je vhodný od narození a stačí namazat jen jednou,vydrží chránit celý den.Koupíš v lékárně
Ten Daylong nedopadl uplne dobre v dtestu.
Myslim, ze to bylo tohle http://www.dtest.cz/…ipravku-2010
Anielkha píše:
Ten Daylong nedopadl uplne dobre v dtestu.Myslim, ze to bylo tohle http://www.dtest.cz/…ipravku-2010
no, ono je potřeba rozlišit faktory z toho testu, které jsou důležité a které důležité nejsou. Krémy byly hodnocené z několika pohledů, samozřejmě primární ochrana, jako je UVB a UVA a pak vůně, roztíratelnout, konzistence …, což už nejsou tak důležité paramentry, pro mě. Co se týče ochrany před UVB paprsky, které jsou zodpovědné za spálení, tak skončil na druhém místě za La Roche, ochranou před UVA se rovná těm nejlépe hodnoceným. Propadl u voděodolnosti, tam dostal známku 3,7. Uváděný ochranný faktor 30, naměřený 50+.
Já četla ,že je dobrej obyčejnej Astrid ![]()
A objednala jsem teda tu Safety 1st clonu, tak uvidíme, jak dlouho vydrží
Půjdu pro ni do kamenného obchodu, tak kdyby se rozbila , reklamuju ![]()
My měli LaRoche-Posey uf, snad jsem to napsala správně a přijde mi děsně suchý, takže pro nás nevhodný. Homeopatka mi doporučila ten Daylong, tak letos jdu do něj. Prý méně dráždí pokožku, ale osobní zkušenost s ním nemám. Omlouvám se, jestli jsem zkomolila ty názvy. ![]()
Za mě jednoznačně Daylong. Malá se narodila v květnu a horké léto přežila právě s tímto krémem. Má atopický ekzém a krém jí vyhovoval.