Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj holky,
chtěla bych vás poprosit o radu a vaše zkušenosti.Jak vylezlo sluníčko, začala jsem řešit sluneční clonu, nebo někde nazváno sluneční stříšku.Hlavně něco, aby to nepadalo z boudy,dostatečně stínilo a neprovětralo mi to celou peněženku
.Pokud to tu někde již je, omlouvám se, ale s mrňouskem není moc času to tu hledat.
Andyy píše:
Ahoj holky,
chtěla bych vás poprosit o radu a vaše zkušenosti.Jak vylezlo sluníčko, začala jsem řešit sluneční clonu, nebo někde nazváno sluneční stříšku.Hlavně něco, aby to nepadalo z boudy,dostatečně stínilo a neprovětralo mi to celou peněženku.Pokud to tu někde již je, omlouvám se, ale s mrňouskem není moc času to tu hledat.
jo resilo se to asi o pet stran zpet…dost podrobne..tak jen lehce prolistuj dozadu ![]()
Díky, zrovna jsem tam zabloudila a část pročetla. Připadají mi nevzhledné a nejsem o nic moudřejší než předtím.
Zatím jsem nenarazila na žádný komentář, že z nějaké byl někdo vysloveně nadšený. Horší je, že nějakou brzy koupit musím a nechci vyhodit zbytečně peníze.Obchody na vyzkoušení daleko, tak jsem chtěla objednat přes net.Tak teď nevím co s tím ![]()
kdyz to je tezky…kazdy z nas oceni neco jinyho…ja treba sem spokojena s tou safety co sem psala…pak se mi libila ta posledni ale uz si nepamatuju kdo to posilal…tak jak nebyla treba boudicka a nasadilo se to primo na sedacku…no a nejlepsi me osobne prijde stejne slunecnik
nebo kup zatim prckovi ksiltovku no ![]()
Holky, koukněte, jak já dnes vyřešila sluneční stříšku na hlubokáč
Paráda, co? Asi až budu prodávat kočárek tak případné zájemkyni prodám i ten šátek - má bohaté uplatnění - na dozdobení maminky a když vysvitne sluníčko, tak je mamince stejně horko, tak ho sundá a použije jako clonu na kočárek ![]()
Mafina5 píše:
Holky, koukněte, jak já dnes vyřešila sluneční stříšku na hlubokáčParáda, co? Asi až budu prodávat kočárek tak případné zájemkyni prodám i ten šátek - má bohaté uplatnění - na dozdobení maminky a když vysvitne sluníčko, tak je mamince stejně horko, tak ho sundá a použije jako clonu na kočárek
to k tomu musíš přidat i to prasátko na klipu, jinak to tam nedrží ![]()
Prasátko, ať si maminka koupí podle svých představ. Naši kravičku nedám!
Mafina5 píše:
Holky, koukněte, jak já dnes vyřešila sluneční stříšku na hlubokáčParáda, co? Asi až budu prodávat kočárek tak případné zájemkyni prodám i ten šátek - má bohaté uplatnění - na dozdobení maminky a když vysvitne sluníčko, tak je mamince stejně horko, tak ho sundá a použije jako clonu na kočárek
Na hlubokém jsem to řešila stejně, měla jsem i tm. modrou sítku proti hmyzu, ta taky pěkně stínila.
Teď čekám na ten dvouklobový slunečník.
Holky, porad cekam, kterou clonu vyberete jako nejlepsi, uz ji docela nutne potrebujeme… ![]()
Mafi a co ten slunečník na kočíku? ![]()
já už se rozhodla pro tu Safetku a pak našla tohle , tak zase nevím ![]()
Mě tedy barevná plínka přijde taky jako nejlepší řešení
Ani na jedno dítě jsem sluneční clonu neměla (vyjma auta) a nijak mi nechyběla , mě to přijde jako zbytečný krám
…ale jak tu psala myslím MAFINA, tak každý má jiný názor…
plínka je dobrá do té doby, než začne foukat vítr
, pokud tedy nemáte na kočárku tak krásné klipy jako Mafina.
Tak krásné ne
, mám tam taková ta velká „céčka“ co se prodávají dětem na hraní, možností je mnoho , hraček s klipem jsou mraky …mezi námi - většina clon před větrem taky moc neochrání .Samozřejmě kromě těch , co neprodyšně uzavřou kočár ![]()
My už asi nebudeme používat letos nic, malá stejně už běhá , takže ji do kočáru namažu a dám klobouk
Holky, sice je to mimo diskusní téma, ale když jsme u toho, jaký opalovací krém byste daly pětiměsíčnímu mimču? Dělají se nějaký speciální pro mimina? Jaký to má mít fakto? Na malýho předevčírem zasvítilo jen trochu a zdá se mi, že má nějaký červený tvářičky. Ono to jarní sluníčko je asi dost silné.