Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderkolozubka píše:Bébka píše:Mutsy dělá i čtyřkolku - Mutsy EasyriderA.j.k.a.225 píše:Dík! Já měla představu o golfáčích jasnou - čtyřkolka, ale Mutsík je taky hezkej
Přesně to mi taky vrtá hlavou - proč si tady nikdo z takových fanynek značky Mutsy nekupuje golfky od Mutsy? Nuna je fakt krásná, ale Spider taky zaujme
Takže moje zkušenosti:
klady:super stabilní trojkolka, lehoučce ovladatelná, dost prostorná, výškově nastavitelná rukojeť pro nás obry 180cm vysoké a hlavně - dá se lehce složit do tak malýho rozměru, že jsem tomu nechtěla věřit
zápory: asi jako každá trojkolka má širší rozvor kol kvůli té stabilitě, takže neprojedete užšími místy jako s čtyřkolovými golfkami (ale není to zase o tolik), a nejde napolohovat do úplného lehu, jen pololeh.
Další dotazy můžu zodpovědět
Co ten koš, tam je nějakej malinkej, nebo se musí něco dokupovat???
A jo, vlastně , na ten jsem zapomněla
Je cenově dost přijatelnej, tak proč ho nikdo nekupuje??? ![]()
Bébka píše:kolozubka píše:A jo, vlastně , na ten jsem zapomnělaBébka píše:Mutsy dělá i čtyřkolku - Mutsy EasyriderA.j.k.a.225 píše:Dík! Já měla představu o golfáčích jasnou - čtyřkolka, ale Mutsík je taky hezkej
Přesně to mi taky vrtá hlavou - proč si tady nikdo z takových fanynek značky Mutsy nekupuje golfky od Mutsy? Nuna je fakt krásná, ale Spider taky zaujme
Takže moje zkušenosti:
klady:super stabilní trojkolka, lehoučce ovladatelná, dost prostorná, výškově nastavitelná rukojeť pro nás obry 180cm vysoké a hlavně - dá se lehce složit do tak malýho rozměru, že jsem tomu nechtěla věřit
zápory: asi jako každá trojkolka má širší rozvor kol kvůli té stabilitě, takže neprojedete užšími místy jako s čtyřkolovými golfkami (ale není to zase o tolik), a nejde napolohovat do úplného lehu, jen pololeh.
Další dotazy můžu zodpovědět
Co ten koš, tam je nějakej malinkej, nebo se musí něco dokupovat???![]()
Je cenově dost přijatelnej, tak proč ho nikdo nekupuje???
Mě osobně nazujaly ty přední jednoduchý kola. Přijde mi to nepraktické, takže jsem se o něj dál nezajímala.
Příspěvek upraven 08.03.11 v 08:24
Aha, už vím, já chtěla spojenou rukojeť, proto jsem ho vypustila ![]()
No, vidíš, a ty kola, já bych to obrátila, dopředu dvojitý, dozadu klidně jednoduchý
No, tak já radši zůstanu u tý NUNY ![]()
Bébka píše:
Aha, už vím, já chtěla spojenou rukojeť, proto jsem ho vypustila
Jo to jsem chtěla taky, tak jsem si koupila Portofino a je to děsnej křáp. Vůbec není odpružený, takže se s ním nadřu a tu rokojeť má tak nízko, že chodím shrbená a ještě kopu do zadních koleček
Kočárek absolutně k ničemu, takže jsem ještě ráda za golfáče s kterými se dá jezdit. Stejně mi vadí, jak mi ty otřesy jdou do rukou. ![]()
Řikám furt, jak to člověk nevyzkouší, neví
![]()
Naštěstí existuje Aukro a MMB, tak se dá vesele nakupovat a prodávat ![]()
Bébka píše: Řikám furt, jak to člověk nevyzkouší, neví![]()
![]()
Naštěstí existuje Aukro a MMB, tak se dá vesele nakupovat a prodávat
Ještě, že tak ![]()
Bébko, ten koš u Spidera je opravdu malej (to víš, není to jako ten náš loďák u Urbana), ale mám k tomu origoš tašku Spider, která je hooodně prostorná na potřebný věci a na nákupy se Spiderem stejně nejezdím.
Podle mě je Spider dost předraženej, já ho mám z druhý ruky a spokojenost ![]()
Ta spojená rukojeť je výhoda u golfáčů. A když je výškově stavitelná, není co řešit ![]()
Kolozubko, taky jsem do většiny golfáčů při jízdě kopala (jak jsem psala měřím 180cm), Spider byl jeden z mála, kterýho jsem nezašlapávala do země, proto taky ta volba ![]()
A.j.k.a.225 píše:
Bébko, ten koš u Spidera je opravdu malej (to víš, není to jako ten náš loďák u Urbana), ale mám k tomu origoš tašku Spider, která je hooodně prostorná na potřebný věci a na nákupy se Spiderem stejně nejezdím.
Podle mě je Spider dost předraženej, já ho mám z druhý ruky a spokojenost
Ta spojená rukojeť je výhoda u golfáčů. A když je výškově stavitelná, není co řešitKolozubko, taky jsem do většiny golfáčů při jízdě kopala (jak jsem psala měřím 180cm), Spider byl jeden z mála, kterýho jsem nezašlapávala do země, proto taky ta volba
Ten X lander má taky vysoko řidítka. Dokonce má dvě polohy a mě stačí ta nižší, takže tohle je ok, ale zase mi na něm vadí jiný věci, ale ideální kočárek prostě neexistuje. Já bych tedy golfáče trojkolku nechtěla. Je to věc názoru.
holky chci se zeptat používaly jste nějaký potah na matraci v hluboké korbičce?A když tak jaký?froté prostěradlo do kočárků???díky
já měla jen na tom originálním přes léto plenku a pod hlavičkou ještě jednu, jinak ne. Ale líbil se mi od Aesthetic.
Jsem pěkně naštvaná, objednala jsem si od nějaké ženské ( co šije nánožníky ) na MMB malou taštičku na rukojeť, před měsícem jsem jí poslala peníze a ještě nic ![]()
Tracy píše:
holky chci se zeptat používaly jste nějaký potah na matraci v hluboké korbičce?A když tak jaký?froté prostěradlo do kočárků???díky
Já koukala na tohle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Paní ušije cokoliv. Uvažovala jsem že bych si změřila tu původní matraci a pak jí vyměnila na tu ušitou. To by pak mimčo bylo v létě v pohodě a taky toho místa dost a vypadá tak to pěkně
a dělá i oboustrané ![]()
rybkabezvody píše:
já měla jen na tom originálním přes léto plenku a pod hlavičkou ještě jednu, jinak ne. Ale líbil se mi od Aesthetic.Jsem pěkně naštvaná, objednala jsem si od nějaké ženské ( co šije nánožníky ) na MMB malou taštičku na rukojeť, před měsícem jsem jí poslala peníze a ještě nic
Jejda to je fakt dlouho…a paní vůbec nereaguje??? Moje sestřenka takhle nedávno naletěla jedné ženské, dala si na MMB že koupí Quinny nějaké limitovanou edici a paní se jí ozvala…sestřenka poslala 6.000,– a nic
![]()