Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
8.3.11 08:19
kolozubka píše:
Bébka píše:
A.j.k.a.225 píše:
Přesně to mi taky vrtá hlavou - proč si tady nikdo z takových fanynek značky Mutsy nekupuje golfky od Mutsy :think: ? Nuna je fakt krásná, ale Spider taky zaujme :dance: Takže moje zkušenosti:
klady :-D :super stabilní trojkolka, lehoučce ovladatelná, dost prostorná, výškově nastavitelná rukojeť pro nás obry 180cm vysoké a hlavně - dá se lehce složit do tak malýho rozměru, že jsem tomu nechtěla věřit :palec:
zápory :-? : asi jako každá trojkolka má širší rozvor kol kvůli té stabilitě, takže neprojedete užšími místy jako s čtyřkolovými golfkami (ale není to zase o tolik), a nejde napolohovat do úplného lehu, jen pololeh.
Další dotazy můžu zodpovědět :kytka:
Dík! Já měla představu o golfáčích jasnou - čtyřkolka, ale Mutsík je taky hezkej :palec:
Co ten koš, tam je nějakej malinkej, nebo se musí něco dokupovat???
Mutsy dělá i čtyřkolku - Mutsy Easyrider :-P

A jo, vlastně , na ten jsem zapomněla :zed: :mrgreen: Je cenově dost přijatelnej, tak proč ho nikdo nekupuje??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
8.3.11 08:21
Bébka píše:
kolozubka píše:
Bébka píše:
A.j.k.a.225 píše:
Přesně to mi taky vrtá hlavou - proč si tady nikdo z takových fanynek značky Mutsy nekupuje golfky od Mutsy :think: ? Nuna je fakt krásná, ale Spider taky zaujme :dance: Takže moje zkušenosti:
klady :-D :super stabilní trojkolka, lehoučce ovladatelná, dost prostorná, výškově nastavitelná rukojeť pro nás obry 180cm vysoké a hlavně - dá se lehce složit do tak malýho rozměru, že jsem tomu nechtěla věřit :palec:
zápory :-? : asi jako každá trojkolka má širší rozvor kol kvůli té stabilitě, takže neprojedete užšími místy jako s čtyřkolovými golfkami (ale není to zase o tolik), a nejde napolohovat do úplného lehu, jen pololeh.
Další dotazy můžu zodpovědět :kytka:
Dík! Já měla představu o golfáčích jasnou - čtyřkolka, ale Mutsík je taky hezkej :palec:
Co ten koš, tam je nějakej malinkej, nebo se musí něco dokupovat???
Mutsy dělá i čtyřkolku - Mutsy Easyrider :-P
A jo, vlastně , na ten jsem zapomněla :zed: :mrgreen: Je cenově dost přijatelnej, tak proč ho nikdo nekupuje??? :think:

Mě osobně nazujaly ty přední jednoduchý kola. Přijde mi to nepraktické, takže jsem se o něj dál nezajímala.

Příspěvek upraven 08.03.11 v 08:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
8.3.11 08:21

Aha, už vím, já chtěla spojenou rukojeť, proto jsem ho vypustila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
8.3.11 08:22

No, vidíš, a ty kola, já bych to obrátila, dopředu dvojitý, dozadu klidně jednoduchý :think: No, tak já radši zůstanu u tý NUNY :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
8.3.11 08:24
Bébka píše:
Aha, už vím, já chtěla spojenou rukojeť, proto jsem ho vypustila :mrgreen:

Jo to jsem chtěla taky, tak jsem si koupila Portofino a je to děsnej křáp. Vůbec není odpružený, takže se s ním nadřu a tu rokojeť má tak nízko, že chodím shrbená a ještě kopu do zadních koleček :cert: Kočárek absolutně k ničemu, takže jsem ještě ráda za golfáče s kterými se dá jezdit. Stejně mi vadí, jak mi ty otřesy jdou do rukou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
8.3.11 08:26

Já mám něco hodně podobného, ale mám zdvojená kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
8.3.11 08:33

Řikám furt, jak to člověk nevyzkouší, neví :nevim: :nevim: :nevim:
Naštěstí existuje Aukro a MMB, tak se dá vesele nakupovat a prodávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
8.3.11 08:41
Bébka píše: Řikám furt, jak to člověk nevyzkouší, neví :nevim: :nevim: :nevim:
Naštěstí existuje Aukro a MMB, tak se dá vesele nakupovat a prodávat :mrgreen:

Ještě, že tak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
8.3.11 08:44

Bébko, ten koš u Spidera je opravdu malej (to víš, není to jako ten náš loďák u Urbana), ale mám k tomu origoš tašku Spider, která je hooodně prostorná na potřebný věci a na nákupy se Spiderem stejně nejezdím.
Podle mě je Spider dost předraženej, já ho mám z druhý ruky a spokojenost :palec:
Ta spojená rukojeť je výhoda u golfáčů. A když je výškově stavitelná, není co řešit :potlesk:

Kolozubko, taky jsem do většiny golfáčů při jízdě kopala (jak jsem psala měřím 180cm), Spider byl jeden z mála, kterýho jsem nezašlapávala do země, proto taky ta volba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
8.3.11 08:46
A.j.k.a.225 píše:
Bébko, ten koš u Spidera je opravdu malej (to víš, není to jako ten náš loďák u Urbana), ale mám k tomu origoš tašku Spider, která je hooodně prostorná na potřebný věci a na nákupy se Spiderem stejně nejezdím.
Podle mě je Spider dost předraženej, já ho mám z druhý ruky a spokojenost :palec:
Ta spojená rukojeť je výhoda u golfáčů. A když je výškově stavitelná, není co řešit :potlesk:Kolozubko, taky jsem do většiny golfáčů při jízdě kopala (jak jsem psala měřím 180cm), Spider byl jeden z mála, kterýho jsem nezašlapávala do země, proto taky ta volba :dance:

Ten X lander má taky vysoko řidítka. Dokonce má dvě polohy a mě stačí ta nižší, takže tohle je ok, ale zase mi na něm vadí jiný věci, ale ideální kočárek prostě neexistuje. Já bych tedy golfáče trojkolku nechtěla. Je to věc názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
8.3.11 10:55

holky chci se zeptat používaly jste nějaký potah na matraci v hluboké korbičce?A když tak jaký?froté prostěradlo do kočárků???díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
8.3.11 11:05

já měla jen na tom originálním přes léto plenku a pod hlavičkou ještě jednu, jinak ne. Ale líbil se mi od Aesthetic.

Jsem pěkně naštvaná, objednala jsem si od nějaké ženské ( co šije nánožníky ) na MMB malou taštičku na rukojeť, před měsícem jsem jí poslala peníze a ještě nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
8.3.11 11:55
Tracy píše:
holky chci se zeptat používaly jste nějaký potah na matraci v hluboké korbičce?A když tak jaký?froté prostěradlo do kočárků???díky

Já koukala na tohle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?
Paní ušije cokoliv. Uvažovala jsem že bych si změřila tu původní matraci a pak jí vyměnila na tu ušitou. To by pak mimčo bylo v létě v pohodě a taky toho místa dost a vypadá tak to pěkně :-) a dělá i oboustrané :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
8.3.11 11:57
rybkabezvody píše:
já měla jen na tom originálním přes léto plenku a pod hlavičkou ještě jednu, jinak ne. Ale líbil se mi od Aesthetic.Jsem pěkně naštvaná, objednala jsem si od nějaké ženské ( co šije nánožníky ) na MMB malou taštičku na rukojeť, před měsícem jsem jí poslala peníze a ještě nic :cert:

Jejda to je fakt dlouho…a paní vůbec nereaguje??? Moje sestřenka takhle nedávno naletěla jedné ženské, dala si na MMB že koupí Quinny nějaké limitovanou edici a paní se jí ozvala…sestřenka poslala 6.000,– a nic :cert: :cert: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
8.3.11 12:00

Sáru mě ten odkaz nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie