Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
6.3.11 17:04

no já ještě nejsem úplně rozhodnutá, ale fakt mě láká vyzkoušet Gesslein. Teď se na to koukám a má to fakt hodně vychytávek, větrání kočárku v létě, ty sluneční clony, odpružený kola, ve předu otočná malá kolečka, který se dají vyměnit za velký kola do terénu, přehazovací rukojeť, a to jsem ještě nanastudovala všechno. Velký výběr potahů, ale abych pravdu řekla, asi v nouzi bych si vybrala, ale třeba se to dá nakombinovat podle svého. Jo a odpružený kolečka každý zvlášť, to mi teda fakt chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.3.11 17:08

No MMarti já mám tedy fusak Aesthetic, jak jsm psala, a myslím, že to je tím. Mě se v něm dítě do kočárku vejde opravdu hodně pohodlně. A to srovnání, jako ty mám taky, mám totiž u našich kočár 25 let starou Zekivu po ségřiných dětech a tam je tedy opravdu o hodně víc místa než v jakémkoli moderním kočárku.
On ten Aesthetic je totiž proti klasice Mutsy, i Mutsy Eskimo a hlavně proti Emitexu mnohem skladnější, nebo jak to říct - je víc vyplněnej vzduchem, než nějakým hutným materiálem - je prostě takovej měkoučkej… Já když ho vzala do ruky, tak jsem už nechtěla nic jinýho a to stojí 2400 korun a já takové předražené věci fakt nesnáším a často je zavrhuji z principu :-)
Na fotce je ten můj kočár, co mám u našich na Moravě.

JInak jak jsi nechápala, proč jsou moderní kočárky tak malé - tak to má jednoduché vysvětlení. Mutsy a ostatní kočárky, uchycené v jednom místě prostě nemohou být delší právě kvůli tomu, že je korbička uchycená jen v jednom místě. Při náklonnu korbičky nahoru nebo dolů by v místě uchycení vznikaly příliš velké síly, kdyby byla korbička delší (princip páky). Tak proto. A prošč nejsou širší? No třeba kdyby byl Mutsy širší jen o centimetr, tak mě by už neprojelů výtahem. Takže za mě zaplať pánbůh, že jsou tak úzké :-) Kdyby byla korbička širší a firma chtěla zachovat rozhod, tak by musela změnit design uchycení - zklrátka ty tyčky a kolečka kolem kočárek o hodně rozšíří. Dřív byla konstrukce kočárku pod ním a neprocházela vedle kočárku - dnes si ale design vyžaduje své…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
6.3.11 17:09
MMartina1 píše:
no já ještě nejsem úplně rozhodnutá, ale fakt mě láká vyzkoušet Gesslein. Teď se na to koukám a má to fakt hodně vychytávek, větrání kočárku v létě, ty sluneční clony, odpružený kola, ve předu otočná malá kolečka, který se dají vyměnit za velký kola do terénu, přehazovací rukojeť, a to jsem ještě nanastudovala všechno. Velký výběr potahů, ale abych pravdu řekla, asi v nouzi bych si vybrala, ale třeba se to dá nakombinovat podle svého. Jo a odpružený kolečka každý zvlášť, to mi teda fakt chybí.

Měla ho kámoška a byla navýsost spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.3.11 17:17

Jo Bébko, to máš pěkně ten nánožník pod tím madlem. Jen já to zkoušela uchytit za tu tyčku (konstrukci opěradla, ale na jedné straně je přece to ovládací tlačítko na polohování a tak by bylo potřeba, aby ten pásek od nánožníku byl na jedno straně delší. Nebo to chytáš za ještě něco jiného než myslím?

Jinak zkusila jsem napolohovat ten sed na small a je to moc pěkně udělaný :palec: Docela mi to šlo, sem se divila, jak jste tu říkali, že to nejde :nevim: . Nesmí se to ovšem dělat na kočárku, ale dá rozum, když máš nástavbu sundanou. Ale když je to na small tak tam při lehu trochu schod je, sice ne moc velký, ale asi bych pod zadeček dávala nějakou složenou plínku. Uvidím, jestli to vůbec budeme používat. Zatím budeme jezdit stejně s nožičkama napolohovanýma nahoru a s fusakem… Možná později na jaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
6.3.11 17:17

Ten obchod Slůně mám tady kousek, tak asi koupím tu Safety First clonu a jestli praskne, reklamuju, jestli to teda uznávaj :think: Zase tolik peněz to není a líbi se mi asi nejvíc z nich :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.3.11 17:45
Bébka píše:
MMartina1 píše:
no já ještě nejsem úplně rozhodnutá, ale fakt mě láká vyzkoušet Gesslein. Teď se na to koukám a má to fakt hodně vychytávek, větrání kočárku v létě, ty sluneční clony, odpružený kola, ve předu otočná malá kolečka, který se dají vyměnit za velký kola do terénu, přehazovací rukojeť, a to jsem ještě nanastudovala všechno. Velký výběr potahů, ale abych pravdu řekla, asi v nouzi bych si vybrala, ale třeba se to dá nakombinovat podle svého. Jo a odpružený kolečka každý zvlášť, to mi teda fakt chybí.
Měla ho kámoška a byla navýsost spokojená :palec:

fákt? No tak super, první recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.3.11 17:51

Mafi, fusakem to není, já mám tento http://www.littleangel.cz/…ve-outlast-7, Emitex si k němu taky nemůže ani čichnout a stejně je tam malý napreslý. Prostě je to úzký, nerozmluvíš mi to :lol: . Ale to je už fuk, protože pošupajdíme do sporťáku a jestli mě na něm něco naštve, tak ten kočár fakt prodám hihi a koupím si Gesslein, rodina už si bude asi klepat na čelo, ale co na tom, že :lol: .

Jinak Mafi, ten tvůj „retro“ kočár už jsem obdivovala,jak si ho sem dávala poprvé. To je aspoň parník. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.3.11 19:02

tak jsem dneska vyzkoušela sluneční clonu na sporťáku bez boudičky. Takže pokud dítko nebude moc vysoké, půjde to. Akorát se při tom nedá korigovat hloubka zastínění, jako když je na boudičce.
Je to teda jen zkusmo bez podvozku, ten jsem měla v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.3.11 19:02

zezadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.3.11 19:03

a zepředu (clona je tmavě modrá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.3.11 20:07

jé a co je to za clonu Mooch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.3.11 20:38
Mafina5 píše:
jé a co je to za clonu Mooch?

mám jí z MMB od týhle holky http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
chtěla jsem kapsu na pláštěnku a tak jsem si k tomu nechala rovnou udělat v barvě i clonu. Nemá ty plastový úchytky, ale je na stranách zavazovací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.3.11 21:33

Mafi, jak jsi psala, že korbičky nemůžou být delší, tak to nemáš pravdu. Kámoška má kočár Seed Pli, konstrukce téměř stejná, uchycení v jednom bodě po každé straně, hluboká korba podstatně delší. Takže je to jen o výrobci.
 http://www.detske-kocarky.cz/…y--3071.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
6.3.11 21:42
MMartina1 píše:
Mafi, jak jsi psala, že korbičky nemůžou být delší, tak to nemáš pravdu. Kámoška má kočár Seed Pli, konstrukce téměř stejná, uchycení v jednom bodě po každé straně, hluboká korba podstatně delší. Takže je to jen o výrobci.
http://www.detske-kocarky.cz/…y--3071.html

Ty jo, tak to čumim 8-o 8-o 8-o A nepřevažuje se jí ta korbička??? :roll: :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
6.3.11 21:47
Mafina5 píše:
Jo Bébko, to máš pěkně ten nánožník pod tím madlem. Jen já to zkoušela uchytit za tu tyčku (konstrukci opěradla, ale na jedné straně je přece to ovládací tlačítko na polohování a tak by bylo potřeba, aby ten pásek od nánožníku byl na jedno straně delší. Nebo to chytáš za ještě něco jiného než myslím?

Mám to uchycený těsně u toho tlačítka na polohování a v pohodě to došáhne na obě strany :think:

Na co je ten small a large? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4