Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
4.3.11 13:41

Holky sice to sem nepatří, ale musím se vám pochlubit, jakou úžasnou houpačku jsme Štěpánkovi půjčili v naší půjčovně hraček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.11 17:18

dneska jsem kocarek objednala, active black. i korbu i golfac i s kosikem na nakup a nanoznikem a tasku na kocar cervenou, ma to byt holcicka, tak aby to bylo veselejsi.pry az 6 tydnu, coz budu mit akorat (jestli teda neporodim drive)i s vajickem maxi cosi cervenym a tou zakladnou do auta. Az manzelovi reknu cenu, asi omdli, ale hlavne ze maminka je spokojena :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.11 17:22

jeee, co to je za hracku, to jsem jeste nikdy nevidela, vypada to jako houpacka.ale vubec chapu jak to funguje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.3.11 20:52

Je to houpačka, malý na tom leží na bříšku a nožičkama dostane na zem a může se odrážet. Je to ideální právě pro tento věk (5 měěsíců), kdy se chystá každým okamžikem lézt. Podporuje to, aby se naučil, co s těmi nožičkami. Má to ergonomnický tvar, takže ho to drží a nemůže z toho spadnou. Jmenuje se to houpačka Wingbo.
JInak, to jsi tedy udělala nákup. Manžela je mi líto, chudák, asi ho odvezou na kardiologii :-) Jinak já mám taky Maxi Cosi se základnou a je to opravdu bezvadná věc. Jen nacvakneš a jdeš. Já to nekoupila kvůli lenosti ,ale proto, že máme v autě na zadních sedadlech děsna krátký pásy a vajíčko tam prostě nešlo zapásat :nevim:
Ke kočárku gratuluji, Fakt jsi vybrala dobře. Už se těš! Golfky tos asi myslela sporťák, ne? Nebos koupila golfky od Mutsy?
Já jinak moc nejsem příznivcem takovýhohle nákupu v celku. Mutsy je výjimečná značka i tím, že můžreš koupit podvozek a sportovní nástavbu zvlášť. Takže tě nenutí kuúpovat něco, co budeš potřebovat až minimálněě za půl roku. Zbůhdarma ti tak půl roku neběží na sporťáku záruka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.11 20:59

jo jo, myslela jsem sportak, je fakt, ze jsem ho hned kupovat nemusela, ale v obchode kde mi to prodavali mi vysvetlovali, ze je lepsi to koupit najednou s tim, ze muzou inovovat a pak sportak za pul roku nejaka treba novinka nemusi pasovat do toho podvozku.. Ja mu oponovala, ze si myslim, ze je to nesmysl, ze tohle prece udelat nemuzou. Prej to ale tedka nejaka znacka (uz nevim ktera) udelala a nejaka novinka nepasuje do toho podvozku. tak me zak zviklal, ze jsem to radsi teda objednala najednou. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.3.11 21:08

Mutsy mění své výrobky jednou do roka (nová kolekce) a to zhruba v březnu. Jde ale jen o nové barvy. Všechny nástavby jsou s podvozky kompatibilní a to zpětně až do roku 2005 myslím. Takže to ti opravdu tvrdili pěknej blud. Holt ti to jen chtěli prodat. Snad se ti nepokazí něco na sporťáku po záruce, to bys jim asi dost spílala. Třeba vyměnit prasklý igelit ve stříšce po záruce stojí víc než tisíc korun :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.11 22:03

tak bud chtel opravdu prodat, nebo coz si myslim, se tech Mutsy kocarku tam zas neproda tolik, a on mi radil opravdu v dobre vire. Je pravda, ze tam mel i jen jeden katalog Mutsy pracovni, ktery mi ani nemohl dat. kupovala jsem ho v Jihlave, a jeste jsem ho tam u tadny maminky nevidela…Kazdopadne uz se na nej moc tesim, meli tam jeden vystavenej v obchode, porad jsem s nim jezdila nechtela jsem ho uz dat z ruky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.3.11 22:04

tak gratuluju k nákupu, tyhle nákupy pro miminko jsem si vždycky strašně užila :palec: , nejhezčí období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.3.11 23:04

A vlastně jaký podvozek jsi koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.11 07:12

koupila jsem urban rider standard, meli ho v obchode a to drzadlo mi bylo na ruce moc prijemny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.3.11 20:22

Ahoj holky, byla jsem dnes v Malvíku kouknout na ty stříšky a jsem z toho tedy hodně zklamaná.

Jako nejfunkčnější se mi jeví ta Shade Marker - sice jsem s tím dost bojovala, abych to tam připla, ale nakonec mi paní poradila. Zapíná se to dost dolů na kočárek (skoro ke kolečkům), ta boční část kryje otevřený prostor z boku před boudičkou a ta horní o hodně prodlouží stříšku a přitom ji neuzavře. Takže dítě je zastíněné a přitom tam není zavřené jako v jeskyni. Na druhou stranu je clona opravdu hodně velká a překryje v podstatě celý kočárek. Pokud máte jako já jiný než černý tak pod clonou téměř nebude vidět :-( Ale lze ji složit do placky o průměru 15 cm.

Teutonia vůbec na kočárku nesedí - je dělaná na kulatou boudičku a nikoli na naše hranaté - připínáky vycházejí (pokud chceš mít stříšku vypnutou) přesně tak, že jeden jde nad sponou boudičky a druhý vyjde pod sponu - taklže je clona šejdrem. Navíc je to normální plátno, to UV +50 je směšné, na to se může chytit fakt jen pako. Každá látka, která plně zastíní má UV + nekonečno :cert: Opravdu nesnáším takové marketingové tahy vychytralých inženýrů v tomto případě ne ze Sovětského svazu ale ze západního Německa :-) Já si ale hlavně v žádném případě nepředstavovala, že clona bude to, že dítěti v rozpáleném kočátku ještě uzavře vstup vzduchu zepředu do kočárku.

Emitex - drží lépe než Teutonia, ale ten kus, který jsem zkoušela měl nějakou zkřivenou tu výztuž, takže těžko posoudit, jak by tam držel. Opět je to zcela neprodyšná látka, která jen uzavře kočárek :cert:

Safety First neměli.

Pro mě to bylo obrovské zklamání. V žádnném případě nechci malýmu kupovat clonu, která ho bude zavírat v kočárku (nebude přes ni nic vidět :cert: ) a nepůjde mu dovnitř skoro žádný vzduch jen proto, že to vypadá na kočárku líp, než ta velká Shade Marker. Ta z toho pro mě vychází nejlíp i když by bylo potřeba dost s ní ještě zapracovat - má třeba na bocích kapsy - na mobil apod. To není třeba a ty kapsy na té stříšce tak divně plandají - zašila bych je :cert: Taky jak je to univerzál, tak sucháč, co to drží je šíleně dlouhý a musel by se stříhat :nevim: Za ty peníze :nevim: Je to ale zdaleka nejvzdušnější materiál. Bohužel ale nejde dát na kočárek bez stříšky, jak jsem si představovala :cert:
Hlavně jsem si tedy myslela, že ty clony budou z takového materiálu jako se dělají stínítka na okna do auta. Vzdušného, průhledného, aby dítě vidělo ven a mohlo dýchat.

Za mě
1. Shade Marker :nevim: nehezká, ale kdyby bylo nejhůř, tak asi tu.
2. Emitex :zed: ale dala by se vzít na milost
3. Teutonia :poblion:

V každém případu budu chtít vidět ještě tu, co je i na autosedačku http://www.na-dlani.cz/detail.php?… ta se mi teď zdá, že nejvíc vypadá jako to stínítko do auta. A tu Imavbaby http://www.na-dlani.cz/detail.php?… Jako jediná je průhledná!

Nicméně na mě nedejte, každá máme jiný vkus. Abyste si některá nekoupila tu Shade Marker a pak nebyla zklamaná. Já tam nejdřív, než mi paní poradila málem rozbila ten jejich vystavený Mutsák, jak jsem u toho nervačila. Kdo ví, jestli s tím nasazeným půjde sklápět opěrka, na to jsem neměla nervy :-) I když myslím, že půjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.3.11 20:31

holky a ta clona od safety se vam nelibi? me poslouzila moc dobre…jen je fakt ze to praska…ale da se to slepit izolepou..je to v miste kde to neni videt…vypada pekne…pasuje…je pres ni videt a je skladaci do uplne minimalniho rozmeru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
5.3.11 20:51

Safety 1 složená na půl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
5.3.11 20:52

Složená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
5.3.11 20:57

Leníku a to znamená že ta clona nejde při složení zarolovat na bocích aby to tam „neplandalo“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí