Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
3.3.11 16:17

Rybko přijď někdy mrknout mezi nás, nechceš?? Holky jsou zvědavý, co ty a Sofi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.3.11 16:43

Bébko, nevím jestli sis všimla, někdo tu psal, že právě ta Safety First clona se nějak láme, tak abys zase nereklamovala… Koukni raději zpět pár stránek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.3.11 17:19
Bébka píše:
Rybko přijď někdy mrknout mezi nás, nechceš?? Holky jsou zvědavý, co ty a Sofi :wink:

děkuju Bébko :hug: přijdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
3.3.11 18:49
Mafina5 píše:
Bébko, nevím jestli sis všimla, někdo tu psal, že právě ta Safety First clona se nějak láme, tak abys zase nereklamovala… Koukni raději zpět pár stránek.

Jojo,na safety se lámou ty caplíky,který to držej na boudičce,nevydrželo nám to ani měsíc a co sem tak četla tak se lámou každýmu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
3.3.11 19:50
pate81 píše:
Mafina5 píše:
Jojo,na safety se lámou ty caplíky,který to držej na boudičce,nevydrželo nám to ani měsíc a co sem tak četla tak se lámou každýmu :cert:

Vzpomínám , ale pak někdo psal, že ty nový modely fungujou, ale možná jsem se spletla :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.3.11 20:07

No v každém případě, máš tak bohaté zkušenosti s reklamacema, že bych se, být tebou, toho nebála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.3.11 20:19

Já mám taky Teutonii a jedna spona taky rupla, bohužel. A to jsem s ní zacházela citlivě. :pocitac: Kamarádka jsi koupila teď od Emitexu a měla tam i náhradná sponky různých velikostí a jsou z jiného plastu, jako by pružnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.3.11 21:05

já si nějak nemohu pomoc, ale ty clony jsou prostě vzhledově strašný. Jediná co se mi líbí je ta Safety. Teď jsem koukala a tu Emitex a je to také takové divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.3.11 21:13

Rybko, to máš pravdu. Ta Emitexácká je neprůhledná a hodně velká. Ta Teutonie mně přijde víc jako by vzdušnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
3.3.11 22:50

No, tak já nevim :nevim:
Až nějakou vyzkoušíte, dejte vědět :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.3.11 23:47

hele, ale tahle všechny budeme čekat až se někdo odváží a něco koupí… :lol:

NEBO NÉÉÉÉ, AŽ MAFINA NASTARTUJE SPORŤÁK, VĚŘÍM JÍ :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.3.11 08:40
Bébka píše:
No, tak já nevim :nevim:
Až nějakou vyzkoušíte, dejte vědět :palec: :hug:

Já jsem tu od Teutonie používala na hluboký v létě a celkem to šlo. Ale jak byla malá nízko, tak jsem musela přes tu clonu i někdy přehodit plínku. V hlubokém bude snad trošku výš, tak spoléhám na Teutonii :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.3.11 09:42

Moc vsem dekuji za odpovedi, ohledne vyberu a rozdilu mezi jedotlivými Mutsy, sice jsem to zatim prohlidla letem svetem, ale nejakou predstavu uz mam a zitra je pojedeme obhlidnout na zivo.
Jinak mam jeste jeden dotaz, premylsime ze bysme kocarek koupili z druhe ruky a proto by mne zajimalo jake jsou rozdily mezi kolekcemi 2009,2010 a 2011 (příp. pro jistotu i 2008). U Urbanů a 4 Riderů

Moc díky

B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.3.11 12:03

Holky koukněte na clonu little angel, neviděla jsem ji na živo, ale na obrácích vypadá celkem variabilně.
 http://www.dita-angel.cz/…na-kocarek-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.3.11 13:14
LeníkDOMO píše:
Holky koukněte na clonu little angel, neviděla jsem ji na živo, ale na obrácích vypadá celkem variabilně.
http://www.dita-angel.cz/…na-kocarek-2

tak ta vypadá velmi dobře, do té asi půjdu. Dík za typ. Už mám od nich fusak na zimu, ale na clony mě nenapadlo se dívat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí