Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderRybko přijď někdy mrknout mezi nás, nechceš?? Holky jsou zvědavý, co ty a Sofi ![]()
Bébko, nevím jestli sis všimla, někdo tu psal, že právě ta Safety First clona se nějak láme, tak abys zase nereklamovala… Koukni raději zpět pár stránek.
Bébka píše:
Rybko přijď někdy mrknout mezi nás, nechceš?? Holky jsou zvědavý, co ty a Sofi
děkuju Bébko
přijdu!
Mafina5 píše:
Bébko, nevím jestli sis všimla, někdo tu psal, že právě ta Safety First clona se nějak láme, tak abys zase nereklamovala… Koukni raději zpět pár stránek.
Jojo,na safety se lámou ty caplíky,který to držej na boudičce,nevydrželo nám to ani měsíc a co sem tak četla tak se lámou každýmu ![]()
pate81 píše:Mafina5 píše:Jojo,na safety se lámou ty caplíky,který to držej na boudičce,nevydrželo nám to ani měsíc a co sem tak četla tak se lámou každýmu
Vzpomínám , ale pak někdo psal, že ty nový modely fungujou, ale možná jsem se spletla
![]()
No v každém případě, máš tak bohaté zkušenosti s reklamacema, že bych se, být tebou, toho nebála ![]()
Já mám taky Teutonii a jedna spona taky rupla, bohužel. A to jsem s ní zacházela citlivě.
Kamarádka jsi koupila teď od Emitexu a měla tam i náhradná sponky různých velikostí a jsou z jiného plastu, jako by pružnějšího.
já si nějak nemohu pomoc, ale ty clony jsou prostě vzhledově strašný. Jediná co se mi líbí je ta Safety. Teď jsem koukala a tu Emitex a je to také takové divné ![]()
Rybko, to máš pravdu. Ta Emitexácká je neprůhledná a hodně velká. Ta Teutonie mně přijde víc jako by vzdušnější.
hele, ale tahle všechny budeme čekat až se někdo odváží a něco koupí… ![]()
NEBO NÉÉÉÉ, AŽ MAFINA NASTARTUJE SPORŤÁK, VĚŘÍM JÍ
![]()
Bébka píše:
No, tak já nevim
Až nějakou vyzkoušíte, dejte vědět![]()
Já jsem tu od Teutonie používala na hluboký v létě a celkem to šlo. Ale jak byla malá nízko, tak jsem musela přes tu clonu i někdy přehodit plínku. V hlubokém bude snad trošku výš, tak spoléhám na Teutonii ![]()
Moc vsem dekuji za odpovedi, ohledne vyberu a rozdilu mezi jedotlivými Mutsy, sice jsem to zatim prohlidla letem svetem, ale nejakou predstavu uz mam a zitra je pojedeme obhlidnout na zivo.
Jinak mam jeste jeden dotaz, premylsime ze bysme kocarek koupili z druhe ruky a proto by mne zajimalo jake jsou rozdily mezi kolekcemi 2009,2010 a 2011 (příp. pro jistotu i 2008). U Urbanů a 4 Riderů
Moc díky
B
Holky koukněte na clonu little angel, neviděla jsem ji na živo, ale na obrácích vypadá celkem variabilně.
http://www.dita-angel.cz/…na-kocarek-2
LeníkDOMO píše:
Holky koukněte na clonu little angel, neviděla jsem ji na živo, ale na obrácích vypadá celkem variabilně.
http://www.dita-angel.cz/…na-kocarek-2
tak ta vypadá velmi dobře, do té asi půjdu. Dík za typ. Už mám od nich fusak na zimu, ale na clony mě nenapadlo se dívat. ![]()