Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderBébko, prý budou mít novou Nunu v Malvíku za necelé tři týdny ![]()
rybkabezvody píše:
Bébko, prý budou mít novou Nunu v Malvíku za necelé tři týdny
a cena ma byt stejna…
Jo,jo,holky,dnes to měli na Facebooku ![]()
Malvík kočárky
Nuna Pepp 2011 již v e-shopu!! První kusy 20.3. skladem
Nuna Pepp Golfové hole 2011 již v e-shopu!!
www.malvik.cz
rybkabezvody píše:
Bébko, prý budou mít novou Nunu v Malvíku za necelé tři týdny
V Malvíku, jo?? Tak už žhavím motor
![]()
HEle, ten set s pláštěnkou a síťkou a fusakem se docela u tý Nuny vyplatí, vše za litr navíc ![]()
Já chci, chci, chci ![]()
…jestli to teda není ta 2010 verze ![]()
no v nabídce na stránkách to mají s tou verzí 2010, ale to by mělo asi být stejné…
Jo, já být tebou tak než nastartuju, tak si tam pak zavolám. Chtěla jsem tam kupovat tu novou sport. verzi na Mutsynu a měli na krámu jen jednu ušmudlanou vystavenou barvu
( a dodání na objednávku říkala slečna tak za měsíc )
Sraz Mutsyn by tam byl dobrý, zvlášť kdyby jsme všechny chtěli Nunu ![]()
rybkabezvody píše:
no v nabídce na stránkách to mají s tou verzí 2010, ale to by mělo asi být stejné…Jo, já být tebou tak než nastartuju, tak si tam pak zavolám. Chtěla jsem tam kupovat tu novou sport. verzi na Mutsynu a měli na krámu jen jednu ušmudlanou vystavenou barvu
![]()
( a dodání na objednávku říkala slečna tak za měsíc )
Sraz Mutsyn by tam byl dobrý, zvlášť kdyby jsme všechny chtěli Nunu
Jasně, zavolám, mám to přes celou Prahu, tak a´t nejedu zbytečně
Kdyžtak Babypark to bude jistit, tam jsou mi sympatický a vždycky mi s Mutsíkem vyšli vstříc - myslím Černej Most ![]()
ja pockam na babypark, malvika nemam rada, vzdycky neco naslibujou a pak jen cekam…
a taky chci koupit ten set. jen jsem se porad nerozhodla pro barvu ![]()
Taky je v užším výběru ![]()
Anielkha píše:
ja pockam na babypark, malvika nemam rada, vzdycky neco naslibujou a pak jen cekam…a taky chci koupit ten set. jen jsem se porad nerozhodla pro barvu
souhlas a hlavně ty dvoje ceny na které tě nikdo neupozorní když si něco vyhlídneš přes e-shop a jedeš si pro to na krám
![]()
A v BP maj ceny stejný jako na netu?? To je dobrý. Malvík je v tomhle blbej, ale líbilo se mi, že dávali tu zavinovačku každý těhuli ![]()
Já koupím tu lékořici. Těch barev moc není a mám ráda buď černý nebo hnědý kočárky s tím, že doladím dle potřeby
Líbí se mi ta žlutá, ale bojím se těch mušek , který tu barvu milujou ![]()
myslíte, že v BP budou mít i tu kombinaci s tou pláštěnkou, síťkou a fusakem??? ![]()
Jdu objednat tu Safety first clonu ![]()
Včera jsem jela s Mutsíkem po dětským hřišti, je vyházený malejma kamínkama a v docela vysoký vrstvě, jelo se v tom hůř, ale jelo, i jednou rukou jsem ho mohla tlačit, no, kamarádka s Bugaboočkem to nedala ani omylem, musela jsem jí pomoct přenýst přes ty šutříčky
![]()