Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
5.3.11 22:47

Marti, já dneska ještě uspávala malýho v korbičce i ve fusaku, má teda 72 cm, nožky tak normálně pokrčený a moc se mu to líbí, jak tam je zababušenej :mrgreen: Jinak ven jezdím už se sporťákem, i tam se vyspí krásně, ale ještě musím vychytat to pokládání a narovnávání opěrky, nějak to jde ztuha a pokaždý děsně dlouho hledám ten čudlík :roll: :mrgreen: :mrgreen: Nikdy nevím, jeslti je napravo, nebo nalevo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
MMartina1 píše:
Kolozubka, no já sporťák ještě nemám, ale už odpočítávám hodiny do brněnského veletrhu, kde si ho jistě pořídím :dance: . Protože… Malej do hluboké Mutsy korbičky se už dloooouho nevejde, respektive by se možná ještě nějaký čas vešel, ale přiznejme si, že když se do té korby dá fusak, tak je tam hrozně málo místa na šířku, a to on nesnesl, jezdili jsme ven s řevem, no hrůza. Takže teď jezdíme v Roanovi Maritě, ten má fantasticky hlubokou korbu, malej je tam spokojenej jako želva, ale pro mě, co si budem povídat, po tom komfortu s Mutsynou a otočnýma kolečkama je to celkem otrava. Jsem namlsaná. Ale po veletrhu už pošupajdí. Jinak si vzdychám, proč ty moderní kočárky nemají ty hluboké korby fakt delší, širší. Nechápu :nevim:

Já vím, psala jsi to tu. Ale já prostě neudržím chvíli myšlenku. Máš už předvybranou nějakou barvu? Já s korbičkou problémy neměla. Malá šla do sporťáku až v osmi měsících a to jen proto, že jsem si říkala, že už sedí, tak bude chtít vidět, ale ona stejně v zimě v kočárku hned usnula, takže klidně mohla být ještě dva měsíce v té korbičce, protože se mi tam vešla i s beránčím fusakem. V roce měla 8700 g a 74 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513

mafino, ty jsi chodící reklama :lol: , tebe by měl Libfin platit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.3.11 22:50
Bébka píše:
Marti, já dneska ještě uspávala malýho v korbičce i ve fusaku, má teda 72 cm, nožky tak normálně pokrčený a moc se mu to líbí, jak tam je zababušenej :mrgreen: Jinak ven jezdím už se sporťákem, i tam se vyspí krásně, ale ještě musím vychytat to pokládání a narovnávání opěrky, nějak to jde ztuha a pokaždý děsně dlouho hledám ten čudlík :roll: :mrgreen: :mrgreen: Nikdy nevím, jeslti je napravo, nebo nalevo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tenhle prokletej čudlík je moje noční můra. Pro mě jako pro leváka je to zlý sen. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.3.11 22:51
Mafina5 píše:
Jo, jo :mrgreen: Jsem na prince na bílých koních :-) Proto jsem si koupila Mutsy, jen mě nenapadlo. že tuhle věc tak nějak nedomyslí. Ale třeba mě ta origo stříška překvapí.

A víš jak se to říká, když chceš prince na bílém koni, tak jdi do kina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.3.11 22:52

Jé já se tu vykecávám a už je takových hodin. Dobrou všem Mutsíkářkám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.3.11 22:56

ty jo a víš jak mě to mrzí, že nemůžu honit parádu s hlubokou korbou. Já mám Joey Silver a nedám na ni dopustit. Prostě pro mě fakt výjimečná a krásná korba. Jenže ten můj rarach to prostě nesnese, jak tam byl napasovanej, a to není žádnej budulínek, v 6 m jsme měli 7 kg a nějakých 69 cm. No, s tím přesedláním do sporťáku to dělám jenom kvůli vlastní pohodlnosti. Jinak malýmu by bylo v hluboké určitě líp a popravdě fakt nevím, až si ten sporťák přivezu, jestli stejně ještě nějakou dobu neprovětrám Roana. Ta ležící plocha se dá polohovat, přizvednout, takže vidí ven. Akorát nevím, kde ten svůj vozový park budu parkovat. Jinak než vylezly nové barvy, tak pro mě favoritem univerzální černá, jak píše tuším Bébka, doladit se dá čímkoliv a podle nálady a stylu a pak právě ta tvoje. No a z nových barev váhám mezi tou čokoládovou no a pacifikem. A teď babo raď. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.3.11 23:05
kolozubka píše:
Bébka píše:
Marti, já dneska ještě uspávala malýho v korbičce i ve fusaku, má teda 72 cm, nožky tak normálně pokrčený a moc se mu to líbí, jak tam je zababušenej :mrgreen: Jinak ven jezdím už se sporťákem, i tam se vyspí krásně, ale ještě musím vychytat to pokládání a narovnávání opěrky, nějak to jde ztuha a pokaždý děsně dlouho hledám ten čudlík :roll: :mrgreen: :mrgreen: Nikdy nevím, jeslti je napravo, nebo nalevo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tenhle prokletej čudlík je moje noční můra. Pro mě jako pro leváka je to zlý sen. :pocitac:

haha, tak to bude taky můj problém, protože jak říká můj „my co máme tu ženskou poruchu mozku a říkáme do leva a ukazujeme do prava“ tak to já se s čudlem budu trápit :lol: . No, ale on je zase levák, tak na něj tedy bude asi taky zábavný pohled, tak se to vykompentuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.3.11 00:19

ahoj, čtu diskuzi o stříškách, tak jsem si řekla, že pošlu foto té naší, se kterou jsme odjezdili minulé léto…
Je z takové dvojité síťoviny, takže není neprůhledná a zároveň zastíní. Každopádně děti stejně před odchodem z domova mažu krémem s UV filtrem…
Ted je tedy pomuchlaná, jak ležela celou zimu ve skříni, ale počítám, že pokud malý vydrží v kočárku, vydržíme i s touto clonou :-)
Přeji šťastnou ruku při výběru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.3.11 08:38
MMartina1 píše:
ty jo a víš jak mě to mrzí, že nemůžu honit parádu s hlubokou korbou. Já mám Joey Silver a nedám na ni dopustit. Prostě pro mě fakt výjimečná a krásná korba. Jenže ten můj rarach to prostě nesnese, jak tam byl napasovanej, a to není žádnej budulínek, v 6 m jsme měli 7 kg a nějakých 69 cm. No, s tím přesedláním do sporťáku to dělám jenom kvůli vlastní pohodlnosti. Jinak malýmu by bylo v hluboké určitě líp a popravdě fakt nevím, až si ten sporťák přivezu, jestli stejně ještě nějakou dobu neprovětrám Roana. Ta ležící plocha se dá polohovat, přizvednout, takže vidí ven. Akorát nevím, kde ten svůj vozový park budu parkovat. Jinak než vylezly nové barvy, tak pro mě favoritem univerzální černá, jak píše tuším Bébka, doladit se dá čímkoliv a podle nálady a stylu a pak právě ta tvoje. No a z nových barev váhám mezi tou čokoládovou no a pacifikem. A teď babo raď. :lol:

Já jsem taky pro nějakou elegantnější tmavou barvu a pak k tomu jde jakákoli jiná barva. Nemusím mít veselý kočárek, mám veselé dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.3.11 09:59

tak to je fakt, u nás je taky veselo. Právě objevil, jak se otevřou skřínky a že uvnitř je plno pokladů :lol: A domácí zvířena už se před tím rošťákem doma schovává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.3.11 10:42

Mmarti, to ale bude asi jen tou korbičkou Joey, nebo pak fusakem, že se ti dítě nevejde. Protože jinak si to nedovedu vysvětlit. Já mám tedy normální korbičku Team, fusak Aesthetic a malej se tam vejde i v kombinézce a to jsem ji koupila o dost větší, aby mi vydržela celou zimu pod dojmem loňské dlouhé zimy. Navíc má malý pod sebou napůl složenou péřovou peřinku, aby byl trochu víc vypodložený pod hlavičkou a dohnali jsme to, že narozdíl od Bébky nemáme dost nakloněný kočárek :-). Malý má pět měsíců a 7,4 kg, 67 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.3.11 10:47

Machivo, přesně takto jsem si tu stříšku představovala :palec: Poloprůhledná, která zastíní, ale je přes ni vidět a která trčí dopředu a nezavírá tak vstup vzduchu do kočárku! Co je to zač? Tu chci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.3.11 11:11

Mafi, já ten kočárek mám z druhé ruky a paní mi tu stříšku k němu přibalila, ale jak jsem brouzdala po netu, tak tuším, že to je tato..
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Jen paní ustřihla tu visačku, takže to na 100% nevím, ale dle detailních fotek, to je ona :palec: . Máme k ní ty malé sponky na tenké boudičky a drží to fakt dobře a zastíní to taky hodně. Každopádně asi při velkm slunci budeme zase dávat plenku přes nožičky a krém s UV filtrem bez diskuze :wink: .
Jinak ta fotka je z prvního dne používání po zimě, takže je hodně pomuchlaná, ale teď už vypadá lépe :-) .
V tom okraji je silnější drátek, který se docela dobře tvaruje, takže si to vždycky vyrovnám, jak potřebuji a cena je tedy (i kdyby jen na vyzkoušení) poměrně příznivá.

Teď mě ještě napadá, že bych možná na paní kontakt našla, tak se jí zkusím zeptat, bude-li si ještě pamatovat, co to bylo za stříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.3.11 11:29

Machivo, díky, to vypadá, že to bude ona! Je moc pěkná, asi ji koupím. Kouknu v pondělí ještě na tu origoš, jestli ji budou mít v Baby Parku, protože já chtěla něco, kdy nemusí být boudička. Ale to je asi utopie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí