Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
8.3.11 12:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
8.3.11 12:41

Sáru Děkuji, už mi to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
8.3.11 12:55

Holky nemáte někdo nějakou taštičku zezadu na sportovní sedačce? Třeba něco takového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
8.3.11 13:00
TerezaJ píše:
Holky nemáte někdo nějakou taštičku zezadu na sportovní sedačce? Třeba něco takového

Já mám ten batůžek, ale bohužel jinou barvu, tak ho nenosím, asi ho prodám :roll:
Jak pak tam ale jde ta boudička? To je pod ní??? Něco takového by se hodilo, jen ne teda nápis MC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
8.3.11 13:03
Bébka píše:
TerezaJ píše:
Já mám ten batůžek, ale bohužel jinou barvu, tak ho nenosím, asi ho prodám :roll:
Jak pak tam ale jde ta boudička? To je pod ní??? Něco takového by se hodilo, jen ne teda nápis MC :mrgreen:

Já bych taky nechtěla MC, bylo by to pod boudičkou a v létě pod stíškou, kamarádka má MC a koupila si to a vypadá to pěkně. A jaký máš batoh, já vůbec nevím jak vypadají, nikde jsem ho neviděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.3.11 16:37

Video o Pinkie v sama doma http://www.youtube.com/watch?…

Jestli dobre koukam, tak tam ma tu podlozku na mutsikovi :)

• Citovat
  • Upravit
17984
8.3.11 17:53
TerezaJ píše:
Bébka píše:
TerezaJ píše:
Jak pak tam ale jde ta boudička? To je pod ní??? Něco takového by se hodilo, jen ne teda nápis MC :mrgreen:
Já bych taky nechtěla MC, bylo by to pod boudičkou a v létě pod stíškou, kamarádka má MC a koupila si to a vypadá to pěkně. A jaký máš batoh, já vůbec nevím jak vypadají, nikde jsem ho neviděla :nevim:

Vypadá nějak takhle, akorát mám takovou modro-fialovo-šedou barvu a není tam to M, je to asi nějaká jiná kolekce. Měli ho na krámě asi za 600, jinak je pekelně drahej :roll: Tak jsem ho vzala, ale nevím, asi ho nebudu nosit, ta barva mi neladí :think:

http://obchod.vlacek.cz/…y::3542.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.3.11 18:55

Batohy vyprodávají v BabyParku za 499 korun. Ale mají je tam v takovém malém kkošííku, že bych řekl, že mají tak dva a asi výběr barev bude dost omezen. Já batoh nechci, tak jsem se nezajímala podrobněji, Jen jsem si všimla nápisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
8.3.11 19:20
Mafina5 píše:
Batohy vyprodávají v BabyParku za 499 korun. Ale mají je tam v takovém malém kkošííku, že bych řekl, že mají tak dva a asi výběr barev bude dost omezen. Já batoh nechci, tak jsem se nezajímala podrobněji, Jen jsem si všimla nápisu.

A ve kterém jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.3.11 19:24

myslim že Mafina byla na Zličíně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
8.3.11 20:03

Ten batoh je hezky udělanej, ale ta barva se mi vůbec nehodí, tak asi prodám a koupím jinej, jestli teda bude zlevněnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
8.3.11 20:05

Mě by se taky líbil, škoda jen, že se do Babyparku nedostanu..že bych je okoukla :-( jaké mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
8.3.11 20:28
TerezaJ píše:
Mě by se taky líbil, škoda jen, že se do Babyparku nedostanu..že bych je okoukla :-( jaké mají

Jakou bys chtěla barvu? Jestli to není ta moje plonková :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
8.3.11 20:37
Bébka píše:
TerezaJ píše:
Mě by se taky líbil, škoda jen, že se do Babyparku nedostanu..že bych je okoukla :-( jaké mají
Jakou bys chtěla barvu? Jestli to není ta moje plonková :mrgreen:

Nějakou neutral, černou nebo šedou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
8.3.11 20:45
TerezaJ píše:
Bébka píše:
TerezaJ píše:
Jakou bys chtěla barvu? Jestli to není ta moje plonková :mrgreen:
Nějakou neutral, černou nebo šedou :wink:

Hmmm, to je škoda, tahle moje je taková do fialova :roll: Nevím, co mi proudilo mozkem, když jsem ten batoh kupovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí