Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAfélaF. píše:
Za mě jednoznačně Daylong. Malá se narodila v květnu a horké léto přežila právě s tímto krémem. Má atopický ekzém a krém jí vyhovoval.
Taky máme exém, tak jdu do něj letos určitě, když jste byly také spokojené. ![]()
já Deylong používám pro sebe, protože mám tu blbou alergii na sluníčko. Jinak od té firmy používám pro sebe i malého na kůži Excipial. Jinak Astrid vyšel v Dtestu úplně nejhůř ze všech.
MMartina1 píše:
já Deylong používám pro sebe, protože mám tu blbou alergii na sluníčko. Jinak od té firmy používám pro sebe i malého na kůži Excipial. Jinak Astrid vyšel v Dtestu úplně nejhůř ze všech.
Fakt jo? A já četla v MF, že je dobrej
![]()
My loni teda nepoužívali nic, vůbec jsem ho na sluníčko nedávala a ani nepatlala žádnou chemií, přišlo mi to nejrozumnější ![]()
K těm testům:
Vítěz testu
Mléko na opalování Solara od firmy Astrid Cosmetics vykazuje jedny z nejlepších parametrů ze všech posuzovaných vzorků. Skutečný ochranný faktor je o více než čtyři třídy vyšší a blokování UVA záření také patří k nejvyšším. Pro jeho volbu hovoří především i velmi příznivá cena.
Popadák testu
Tekutý krém na opalování Amica, který vyrábí společnost Alpa z Velkého Meziříčí, v testu obstál nejhůře. Ačkoli deklaruje na obalu ochranný faktor čtrnáct, naměřený je téměř o šest kategorií nižší. Navíc má i nejméně ze všech testovaných přípravků zastoupen UVA faktor.
…ale záleží asi, jaký ty testy a kdo je dělá, tohle je z MF - Test dnes
A.j.k.a.225 píše:
Holky, prosím vás, mám dotaz : ta výstava Vše pro dítě, co dnes začala v Brně, je taková ta klasická výstava jen na koukání, nebo si tam můžu pěkně všechno vyzkoušet a ohmatat? (např. pohoupat kočár, vyzkoušet hračku apod.?) A druhý dotaz : můžu si tam zrovna něco koupit, je to prodejní? Asi se ptám blbě, ale nikdy jsem tam nebyla a pokud se mi podaří ukecat manžu, tak bych tam ráda jela mrknout na nějaký věcičky pro mrňousedíky za info
Veletrh PRODÍTĚ 2011
Osmý ročník Mezinárodního veletrhu potřeb pro dítě proběhne na brněnském výstavišti od 10. do 13. března 2011. Novinkou je souběžné konání veletrhu PRODÍTĚ s Veletrhem hraček a her ITEA a Veletrhem modelů a modelářství MODELÁŘ.
takže je výstava i pro manžely ![]()
K tomu krému - mě osobně Daylong šíleně pálel do očí, takže opatrně okolo dětských očiček.
tak já přidávám k Astrid výsledek Dtestu:
Dětská mléka Astrid
Dva zástupci české značky – dětská mléka na opalování s ochranným faktorem 30 (110 Kč/100 ml) a 50 (125 Kč/100 ml) – se umístili na samém konci tabulky pouze s »dostatečným« zhodnocením kvality.
Testované mléko s ochranným faktorem 50 sice dobře chrání před UVB zářením, tedy před spálením, ale poskytuje pokožce velice nízkou ochranu před UVA zářením. Podle doporučení Evropské komise mají opalovací přípravky splňovat jak požadavek ochrany před UVB, tak i před UVA zářením. Testované mléko s ochranným faktorem 30 s minerálními filtry nemá při srovnání s deklarací výrobce odpovídající ochranný faktor (deklarace 30, zjištěná skutečnost 20), což se promítlo do zhoršeného hodnocení. Ochrana před UVA zářením, kterou poskytuje, je pouze »uspokojivá«.
Bébka píše:
No, vidíš , a pak si vyber , čemu věřit![]()
![]()
přesně tak, babo raď. Ale je fakt, že tomu Astridu to zase pokazila ta ochrana před UVA zářením, jinak to bylo dobré.
Takl já dnes mkoupila ten Dayong Kids 30. Tak snad budeme spokojeni. Ale spíš se budu malého snažit držet co nejvíc mimo sluníčko.
tak jsme si dneska přivezli domů sporťák barvy pacifik. Barva je ve skutečnosti trošku jiná než na webu, ale to tak bývá. Ale je pěkná. Až budeme s ním venku tak nafotím. Kupovali jsme ho nakonec v Babyparku, ale za veletržní cenu, abysme nemuseli čekat až do neděle na vyzvednutí. On by nás ten sporťák s parkovným a vstupným nakonec vyšel totiž ještě dráž
. Jinak cíleně jsem šla při zkoušení sporťáku po tom hrbolu a fakt, bylo to na všech sporťácích, že v té pozici small, jak se ta opěrka přitáhne blíž a v leže, tak je tam hrb. Neříkali na to nic, prý to tak je
. Jinak jsem si kupovala i tašku na kočár, nánožník, pláštěnku, ale ne tu drahou, ale Mutsy za cca 270,–-, suma sumárum 5800,–-. Holky než nastuduju ten návod, za co se upevňuje ten nánožník, k té konstrukční trubce, že jo?.
Jinak veletrh úplně o ničem, jen samé kočáry, jinak nic moc. Chtěla jsem si koupit ještě jídelní polohovatelnou židličku, ale buď tam byly ty polské, to jsme nechtěli anebo dva stánky, kde nebyl žádný výběr.
A propó, jakou máte jídelní židličku, můžete doporučit. My bysme potřebovali polohovatelnou, protože malej ještě pořádně nesedí. Dík.
mikitaa píše:
mmarti: polskouale slouzi vyborne
že, no já když vidím ty ceny těch židliček, tak jdu do kolen, za to, že mi to poprská masozelem, ta cena, nu nevím nevím ![]()