Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
11.3.11 21:13

cargo grey

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.3.11 21:18

Fotky vypadají samozřejmě jinak než ve skutečnosti. Teda hlavně carribean je spíše víc do zelena než do modra, taková ostrá barvička :-)
Moc se mi líbil chocolate s tou kombinací vnitřku do modré barvy - moc pěkná barevná kombinace. Jinak cargo grey má ten modrý vnitřek stejný jako je carribean. Active blue taky moc pěkný.
Jinak rozdíly oproti kolekci 2010 by neměli být žádné, pouze ty barvy. Jo a korbičky team, acitive a cargo jsou rozdílné trošku ve vnitřích rozměrech, měli jsem vedle sebe a cargo je o chlopek menší, pro mě teda novinka :roll:

Jinak pro nás veletrh splnil účel, Mutsy jsou krásné kočáry!!!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.3.11 21:30

Chocolate opravdu krásná, moc se mi líbí :palec: :palec:

Židličku máme polskou dřevěnou polohovací, která se dá rozdělit posléze na židličku a stoleček, potom tu IKEáckou Antilop a ještě nějakou polohovací Babymoov - byla na ní akce v Dětským ráji. A minulej tejden jsem ještě odchytla sousedku, která nesla k popelnicím jednu takovou zvláštní židličku a už je u nás :pankac: Více domácností si žádá více židliček :mrgreen: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.3.11 21:39

Paní z Babyparku byla moc hodná a dala nám vzorník s nalepenýma látkama, tak jsem se pokoušela naskenovat…snad trošku pomůže někomu při výběru. Při zvětšení jdou vidět i nápisy barviček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.3.11 21:42

my máme židličku od Bloomu - je polohovací, ale je pekelně drahá. Já jí nakonec sehnala za polovic použitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.3.11 21:46

holky, a krmíte od začátku v těch židličkách tak, že je napolohujete do pololehu, nebo máte jinou metodu. Já jsem do těď krmila na zemi, byl podloženej polštářema, ale je jako pytel blech, takže už ho musím přikurtovat :lol: . Ono to sem do Mutsy nepatří, tak omluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
11.3.11 21:47

ta „čokoládová“ je nádherná :potlesk: Naopak ta modrá ( tmavě ) se mi, aspoň teda na fotce, vůbec nelíbí

Marti my koupili nakonec Peg Perego a upřímně, nevidím žádný rozdíl mezi naší a tou polskou :roll: Kdybych jí koupila novou, tak bych si pěkně nafackovala, ale udělali jsme dobrý kup na aukru a nechala jsem na MMB ušít nový potah :palec:

Bébko, už máš doma tu clonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.3.11 21:52

která tmavě modrá, to bude ta moje hihi, bude to taková kontroverzní barva :lol: , ale nám se děsně líbí. Tedy čokoládová je nejlepší, ale tu mi vyfoukla před nosem jedna „babka“ :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.3.11 22:24
mooch píše:
my máme židličku od Bloomu - je polohovací, ale je pekelně drahá. Já jí nakonec sehnala za polovic použitou.

teď na to koukám, ta bloom, pěkný kousek, ježíš ale ta cena, navíc to je na chvíli, než asi povyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.3.11 22:31

Clonu nemám, ještě neodpověděli z toho obchodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.3.11 23:21
MMartina1 píše:
holky, a krmíte od začátku v těch židličkách tak, že je napolohujete do pololehu, nebo máte jinou metodu. Já jsem do těď krmila na zemi, byl podloženej polštářema, ale je jako pytel blech, takže už ho musím přikurtovat :lol: . Ono to sem do Mutsy nepatří, tak omluva.

My zatím nekrmíme, až od zítřka, ale od Vánoc s náma „sedí“ u stolu (v tom největším lehu), poslední měsíc je i ukurtovaná (začínala se tam mrskat) a teď už jsem jí dala do té druhé pozice a dostala jídelní pultík. Akorát to zvíře zjistilo, že se pultík dá odmontovat, tak to pokaždý rozdělá. Ale ona je asi techickej typ, protože na prvočinitele rozloží všechno. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.3.11 11:48
MMartina1 píše:
která tmavě modrá, to bude ta moje hihi, bude to taková kontroverzní barva :lol: , ale nám se děsně líbí. Tedy čokoládová je nejlepší, ale tu mi vyfoukla před nosem jedna „babka“ :mrgreen: .

Náhodou tahle modrá se mi taky moc líbí, takže myslím, žes vybrala moc pěknou barvičku. My máme čoko objednáno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.3.11 14:41
saru píše:
MMartina1 píše:
která tmavě modrá, to bude ta moje hihi, bude to taková kontroverzní barva :lol: , ale nám se děsně líbí. Tedy čokoládová je nejlepší, ale tu mi vyfoukla před nosem jedna „babka“ :mrgreen: .
Náhodou tahle modrá se mi taky moc líbí, takže myslím, žes vybrala moc pěknou barvičku. My máme čoko objednáno :lol:

Tak to gratuluju k úžasné čokoládě :potlesk: . Jinak pacifik se mi na sporťáku líbil, ale hluboká korba se nám v té barvě nezdála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.3.11 15:26

Pacific je modrá? mě se zdála z fotek spíše zelená. Musím vyrazit to babyparku to omrknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.3.11 15:30

Marti nebo kdo jste to psali o tom hrbolu - je jen při poloze small (technicky to vlastně ani jinak nejde) - stačí ale při poloze small podložit zadek nějakým podsedátkem - asi si ušiju něco z molitanu a obšiju nějakou pěknou látkou, abych tam neskládala plínku nebo budu rovnou používat large. Uvidíme, jak bude kluk sedět. Zatím nemá cenu dávat small když nesedí.
Já včera vyndala zimní fusak a dala jarní a v korbičce je místa ještě na dva měsíce :-) JO holky kdo máte Aesthetic - praly jste ho někdo v pračce? Kamarádka má asi nějaký starší a má na něm žmolečky na tom fleecu, tak se bojím, aby mi to neudělala pračka. Ono tam myslím je napsaáno prát v ruce, ale to se mě moc nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí