Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
12.3.11 17:25

Mafi, jo je to při pozici small, já ani nevím, jestli ji využiju, tak to zatím neřeším, ale štve mě to, že kára za takový prachy a čím dál tím víc mě štve. Jinak ta barva je modrá, taková proměnlivá petrolejová.

Holky, prosím Vás, za co upevňujete nánožník, když máte sportovní sedačku otočenou k sobě. To snad ani nejde nasadit, aby to vypadalo trošu k světu :twisted:. Jsem z toho strašně zklamaná :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.3.11 18:41
MMartina1 píše:
Holky, prosím Vás, za co upevňujete nánožník, když máte sportovní sedačku otočenou k sobě. To snad ani nejde nasadit, aby to vypadalo trošu k světu :twisted:. Jsem z toho strašně zklamaná :nevim: .

bud si nech usit na mmb nebo se smir s tim ze original holt na tom vypada hodne bidne … ja nanoznik schovala do skrine a nepouzivala to bylo akorat k vzteku. at to upnes kde to upnes .. stejne to odstava a vypada divne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.3.11 19:14
mikitaa píše:
MMartina1 píše:
Holky, prosím Vás, za co upevňujete nánožník, když máte sportovní sedačku otočenou k sobě. To snad ani nejde nasadit, aby to vypadalo trošu k světu :twisted:. Jsem z toho strašně zklamaná :nevim: .
bud si nech usit na mmb nebo se smir s tim ze original holt na tom vypada hodne bidne … ja nanoznik schovala do skrine a nepouzivala to bylo akorat k vzteku. at to upnes kde to upnes .. stejne to odstava a vypada divne

díky :-) , stejně jsem si chtěla na MMB objednat tu vložku a na příští zimu i ten nánožník, tak to uspíším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
12.3.11 20:34

MARTI, jediný upevnění origoš nánožníku, aby to vypadalo trošku k světu, je upevnit to za tu nejspodnější tyčku, co pod boudou najdeš, už to tady někdo popisoval kam. Myslím, že je to tyčka vedoucí k opěrce, ale nejsem si jistá a nechce se mi běžet do sklepa se podívat :lol: To jakžtakž ujde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
12.3.11 20:37

MAFI - a tobě se malý v hluboký korbě nenudí? My museli do sporťáku ne z důvodu malého prostoru, ale naše madam se prostě nudila a tak řvala, jako když ji na nože berou :cert: Od tý doby, co je ve sporťáku a střídám polohu na koukání a spinkání, tak klídek a pohůdka, vydrží v kočáru dloooouho :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
12.3.11 20:42

Nánožník je idiotskej, ale stejně jsem si ho koupila, těžko bych k tomu našla nějakou vhodnou barvu :think: Upínám ho dovnitř za tyčku od opěrky sedačky, zkoušela jsem různě, takhle mi to vyšlo ještě trochu přijatelný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
12.3.11 20:47

Já Adámka do sporťku dala nastálo až teď, čerstvě 9m, jinak když byl vzhůru, jezdil na břiše, a to se mu líbilo nejvíc :palec:

Mě štve ten nánožník, pak blbá přístupnost do velkýho koše, když je sporťák proti směru, ta trochu plandací boudička, nesmyslný okýnko, o který se navíc opírá hlava (budu muset cpát za opěrku, to jde, tak fajn), no a to by asi tak bylo všechno :mrgreen: :roll: Ale já jsem pacient a asi žádnej kočár nebude prostě perfektní :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
12.3.11 21:16

Saru, díky za fotečky kočárků. U mě to vyhrál Active Blue :palec: Naopak podle fotky mě docela zklamal ten čokoládový. Přijde mi ta hnědá moc světlá. To se mi víc líbí můj Team Brown :oops:

Mafino, Aesthetic jsem zrovna dnes prala. Prala jsem ho už podruhé a mám na cedulce, že se může prát v pračce, tak šel do pračky, ale nekupovala jsem ho nový. Loni jsme měli berana a na letošní zimu jsem koupila jetý Aesthetic na mmb, což je pro to naše čuňátko i tak dost velký luxus. Trochu žmolkatý ten fleece je, ale ne víc, než když jsem ho kupovala. Nevím, jak vypadal jako nový. Nechceš sem hodit fotečku, abych viděla, jak vypadá ten tvůj nový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.3.11 21:27

KOlozubko, nový je prostě jemňoučký bez jediného žmolečku, tak se právě bojím vyprat. Ale zítra top asi zkusím.

Jinak Ajko malý se mi v kočárku taky nudí, tak jsem mu v Ikee koupila polštářek za dvacku a dala mu ho pod zádíčka, aby byl trošku výš a viděl něco. Když usne, tak ho vyndám. Většinou ale jezdím ven, když má malý spací období a tak jezdíme nez polštářku rovnou. Dnes byl venku manžel a já myla okna (jarní úklid - sotva jsem se teď dobelhala k PC :-( ) a říkal, že mu malý řval celou cestu do obchodu. Tak asi se začne nudit a dáme sporťák.
JInak myslela jsem na tebe, Bébko, když jsem byla minulé pondělí poprvé na skoro celý den na Zličíně po obchodech, že dám malého taky na bříško, aby mohl koukat, ale děsně se vztekal. Takže pak nás zachránil ten polštářek v Ikee. dala jsem ho pod něj přímo na shopu a nechala čouhat cedulku s kódem a pokladní to jen projela, ani jsem to nevyndávala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
12.3.11 21:30

BÉBKO-podle mě má Mutsy za ty prachy chybiček na můj vkus docela dost, ale stejně bych neměnila :-D ten komfort z jízdy oproti jiným tu je :palec:
Souhlasím, že při jízdě v protisměru je velký koš opravdu k ničemu. Já ho prozatím dala do skříně, protože jsem na něj už neměla nervy. Nic se do něj kvůli tý nízko posazení sedačce nevešlo.
A jinak - včera jsem poprvé vyzkoušela pláštěnku, mám tu origoš (taky pekelně drahá), nevím, jak ostatní mamči, ale já jsem zklamaná. Je velká, těžká, neskladná a nějak na tom kočáru ani nesedí. Budu si kupovat univerzál od Emitexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.3.11 21:30

MMarti, jestli jsem to pochopila, ty jsi z Brna, žes koupila sporťák v Babyparku s veletržní slevou? Nevšimla sis, jestli náhodou nemají v Brně v Babyparku ve slevě taky ty sluneční clony (ideálně v barvě Active Coffee)? Zvažuju, že ji koupím, ale nechce se mi za to dávat skoro tiskara. Na Zličíně jednu mají ve slevě za 499, ale je v nějaké divné barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
12.3.11 21:43
Mafina5 píše:
Na Zličíně jednu mají ve slevě za 499, ale je v nějaké divné barvě.

Mafi a jaká ta barvička asi je :?: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
12.3.11 21:46
MMartina1 píše:

Marti já upevňuji za sedačku.. Koš si beru, jen když jedeme po směru, jinak to totiž nemá cenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.3.11 22:13
Mafina5 píše:
MMarti, jestli jsem to pochopila, ty jsi z Brna, žes koupila sporťák v Babyparku s veletržní slevou? Nevšimla sis, jestli náhodou nemají v Brně v Babyparku ve slevě taky ty sluneční clony (ideálně v barvě Active Coffee)? Zvažuju, že ji koupím, ale nechce se mi za to dávat skoro tiskara. Na Zličíně jednu mají ve slevě za 499, ale je v nějaké divné barvě.

Mafi, naprosto přesně :lol: , ptala jsem se a paní říkala, že je ani neobjednávají, že jsou prý k ničemu. Cloní jenom když je sluníčko přímo nad tebou, jinak prý ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.3.11 22:15

jinak co se týče té pláštěnky, tak Mutsy má ještě alternativu k té drahé. Je to obyčejná pláštěnka z tenčího materiálu, stojí 270 Kč, mají ji i v katalogu Mutsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí