Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderVčera jsem kočárek Gesslein potkala v nemocnici Na Bulovce a také se mi líbil, ještě nikde jsem ho neviděla, ale na Mutsýka nedám dopustit, já jsem spokojená, každý kočárek má své mouchy, kamarádka má Muru a reklamovala podvozek, myslím že to je prostě o náhodě, něktěrý kus v pohodě, další ne, ale reklamace kladně vyřizují, mě se třeba korbička rozpárala ve švu asi 1 cm, jinde by to zašili, ale my dostali novou korbičku a to se jinde jentak nevidí
… Jinak tu spoustu maminek má kočárek cena kolem 10 tisíc i s autosedačkou a řeší reklamace skoro pořád
koleček, podvozek, sedačka…
Holky , máte někdo držák na lahve, co se připíná na rukojeť?
Bébka píše:
Holky , máte někdo držák na lahve, co se připíná na rukojeť?
já mám tenhle
http://www.zbozi.cz/items?…
manžel si tam dává pivko ![]()
vejdou se 2 lahveplus peněženka, klíče, atd…
mám toto a ještě jednu kapsičku přímo na lahve a vůbec to nepoužívám ![]()
rybkabezvody píše:
mám toto a ještě jednu kapsičku přímo na lahve a vůbec to nepoužívám
ahojte holky tak ja se byla mrknout v brne na veletrhu pro dite a nic moc
koupila jsem si teda ty golfky Nuna buggy tak jsem zvedava ale moc dse mi libi.Zachvily se nachystame na sportak uz se taky tesim
Milé majitelky Mutsy,
asi před týdnem jste řešily, jakou koupit sluneční clonu. Vloni jsem koupila tuhle stříšku (jinde, v jiné barvě a za lepší cenu
):
http://www.ondalek.cz/…-barve-cerne
Dcera minulé léto už chodila, a tak jsme kočárek používali už méně, ale stříška nám sloužila perfektně. Dá se posunout víc dopředu nebo dozadu a naklopit podle potřeby, takže malou chránila před sluncem dobře a na léto ji zase určitě vyndám. Velkou výhodou téhle sluneční stříšky je to, že nemá z boku látku a dítě nemá hlavičku v přehřátém kočárku. Jednou jsem ji zapomněla vzít na víkend a dceři se udělalo špatně z toho tepla pod normální stříškou.
Připadalo mi, že se zatím neozval nikdo, kdo by tuhle originální Mutsy sluneční stříšku používal, ale možná jsem to přehlédla
A samozřejmě každé dítě je jiné a každá chceme od kočárku a jeho doplňků něco jiného.
Mějte se hezky ![]()
Emi
mikitaa píše:rybkabezvody píše:
mám toto a ještě jednu kapsičku přímo na lahve a vůbec to nepoužívám![]()
budes mit malo mista v kosiku..to nevoz!!
jj, jednou už s námi byl i před panelákem
![]()
emi1 píše:
Milé majitelky Mutsy,
asi před týdnem jste řešily, jakou koupit sluneční clonu. Vloni jsem koupila tuhle stříšku (jinde, v jiné barvě a za lepší cenu):
http://www.ondalek.cz/…-barve-cerne
Dcera minulé léto už chodila, a tak jsme kočárek používali už méně, ale stříška nám sloužila perfektně. Dá se posunout víc dopředu nebo dozadu a naklopit podle potřeby, takže malou chránila před sluncem dobře a na léto ji zase určitě vyndám. Velkou výhodou téhle sluneční stříšky je to, že nemá z boku látku a dítě nemá hlavičku v přehřátém kočárku. Jednou jsem ji zapomněla vzít na víkend a dceři se udělalo špatně z toho tepla pod normální stříškou.Připadalo mi, že se zatím neozval nikdo, kdo by tuhle originální Mutsy sluneční stříšku používal, ale možná jsem to přehlédlaA samozřejmě každé dítě je jiné a každá chceme od kočárku a jeho doplňků něco jiného.
Mějte se hezky
Emi
Emi,já ji mám taky a zamilovala jsem si ji.
Napadlo mě že si ji koupím v červené,a ušila jsem si červené doplňky i když mám zelený sporťák barvy team dakr kaki.Moc se mi to líbylo
opět posílám foto
některé holky to tu uvidí po sté ![]()
Mě se stříška taky líbila. Napadlo mě právě, že by se na ten bok dala našít nějaká látka průsvitná, která zastíní z boku a přitom propustí vzduch, něco z čeho jsou ty průsvitné sluneční clony. Jenže nechce se mi za ni tedy dávat skoro tisícovka
Kdyby tak někde byla v Active Coffee se slevou ![]()
Já bych také chtěla stříšku cargo grey, nebo černou, ale nemám tolik peněz na ni, radši bych použitou ![]()
Třeba budete mít štěstí a bude zase na jaře velká sleva těch slunečních stříšek. Samozřejmě byly jen některé barvy, a tak jsem se vloni musela rozhodnout, jestli koupit levnou stříšku v jiné barvě (protože tu mou samozřejmě v té slevě neměli) nebo koupit ten správný odstín za plnou cenu. A vyhrála ta levnější
Stejně dávám na sedačku potah, tak to není tak moc vidět. A s trochou štěsí vymyslíte takovou krásnou kombinaci jako Gábina. Ta červená a khaki je super ![]()
A Terezo, ta nová stříška byla asi za 300.
ahoj holky,
je tu příšerně moc stránek, to je super, ale asi to nedám to pročíst ![]()
hlásím se k fandům mutsy. je to nej kočár ever, i když trochu jsem si jej vylepšila. Ted dumám o funseatu, využili jste jej? a neprodáte někdo za rozumný peníz?
díky
emi1 píše:
Třeba budete mít štěstí a bude zase na jaře velká sleva těch slunečních stříšek. Samozřejmě byly jen některé barvy, a tak jsem se vloni musela rozhodnout, jestli koupit levnou stříšku v jiné barvě (protože tu mou samozřejmě v té slevě neměli) nebo koupit ten správný odstín za plnou cenu. A vyhrála ta levnějšíStejně dávám na sedačku potah, tak to není tak moc vidět. A s trochou štěsí vymyslíte takovou krásnou kombinaci jako Gábina. Ta červená a khaki je super
A Terezo, ta nová stříška byla asi za 300.
emi1 a kde měli tak velkou slevu?
funset neplánuji, přijde mi lepší koupit tu trojbrndu s tyčí a šlapkama
ale když se podíváš do fotogalerie tak tam jej někdo má, tak zkusit mu napsat ![]()