Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4650
15.3.11 16:42

Včera jsem kočárek Gesslein potkala v nemocnici Na Bulovce a také se mi líbil, ještě nikde jsem ho neviděla, ale na Mutsýka nedám dopustit, já jsem spokojená, každý kočárek má své mouchy, kamarádka má Muru a reklamovala podvozek, myslím že to je prostě o náhodě, něktěrý kus v pohodě, další ne, ale reklamace kladně vyřizují, mě se třeba korbička rozpárala ve švu asi 1 cm, jinde by to zašili, ale my dostali novou korbičku a to se jinde jentak nevidí :palec: … Jinak tu spoustu maminek má kočárek cena kolem 10 tisíc i s autosedačkou a řeší reklamace skoro pořád :nevim: koleček, podvozek, sedačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.3.11 17:19

Holky , máte někdo držák na lahve, co se připíná na rukojeť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
15.3.11 17:26
Bébka píše:
Holky , máte někdo držák na lahve, co se připíná na rukojeť?

já mám tenhle
http://www.zbozi.cz/items?…
manžel si tam dává pivko :mrgreen:
vejdou se 2 lahveplus peněženka, klíče, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
15.3.11 17:31

mám toto a ještě jednu kapsičku přímo na lahve a vůbec to nepoužívám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
15.3.11 17:33

rybkabezvody

hahaha ta kočička je dobrá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.3.11 17:45
rybkabezvody píše:
mám toto a ještě jednu kapsičku přímo na lahve a vůbec to nepoužívám :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: budes mit malo mista v kosiku..to nevoz!! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.3.11 17:58

ahojte holky tak ja se byla mrknout v brne na veletrhu pro dite a nic moc :-( koupila jsem si teda ty golfky Nuna buggy tak jsem zvedava ale moc dse mi libi.Zachvily se nachystame na sportak uz se taky tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
15.3.11 17:58

sluneční stříška Mutsy - zkušenosti

Milé majitelky Mutsy,
asi před týdnem jste řešily, jakou koupit sluneční clonu. Vloni jsem koupila tuhle stříšku (jinde, v jiné barvě a za lepší cenu :-) ):
http://www.ondalek.cz/…-barve-cerne
Dcera minulé léto už chodila, a tak jsme kočárek používali už méně, ale stříška nám sloužila perfektně. Dá se posunout víc dopředu nebo dozadu a naklopit podle potřeby, takže malou chránila před sluncem dobře a na léto ji zase určitě vyndám. Velkou výhodou téhle sluneční stříšky je to, že nemá z boku látku a dítě nemá hlavičku v přehřátém kočárku. Jednou jsem ji zapomněla vzít na víkend a dceři se udělalo špatně z toho tepla pod normální stříškou.

Připadalo mi, že se zatím neozval nikdo, kdo by tuhle originální Mutsy sluneční stříšku používal, ale možná jsem to přehlédla :oops: A samozřejmě každé dítě je jiné a každá chceme od kočárku a jeho doplňků něco jiného.
Mějte se hezky :mavam:
 Emi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
15.3.11 18:30
mikitaa píše:
rybkabezvody píše:
mám toto a ještě jednu kapsičku přímo na lahve a vůbec to nepoužívám :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: budes mit malo mista v kosiku..to nevoz!! :mrgreen:

jj, jednou už s námi byl i před panelákem 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.3.11 18:53
emi1 píše:
Milé majitelky Mutsy,
asi před týdnem jste řešily, jakou koupit sluneční clonu. Vloni jsem koupila tuhle stříšku (jinde, v jiné barvě a za lepší cenu :-) ):
http://www.ondalek.cz/…-barve-cerne
Dcera minulé léto už chodila, a tak jsme kočárek používali už méně, ale stříška nám sloužila perfektně. Dá se posunout víc dopředu nebo dozadu a naklopit podle potřeby, takže malou chránila před sluncem dobře a na léto ji zase určitě vyndám. Velkou výhodou téhle sluneční stříšky je to, že nemá z boku látku a dítě nemá hlavičku v přehřátém kočárku. Jednou jsem ji zapomněla vzít na víkend a dceři se udělalo špatně z toho tepla pod normální stříškou.Připadalo mi, že se zatím neozval nikdo, kdo by tuhle originální Mutsy sluneční stříšku používal, ale možná jsem to přehlédla :oops: A samozřejmě každé dítě je jiné a každá chceme od kočárku a jeho doplňků něco jiného.
Mějte se hezky :mavam:
Emi

Emi,já ji mám taky a zamilovala jsem si ji.
Napadlo mě že si ji koupím v červené,a ušila jsem si červené doplňky i když mám zelený sporťák barvy team dakr kaki.Moc se mi to líbylo :-) opět posílám foto :-) některé holky to tu uvidí po sté :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.3.11 20:12

Mě se stříška taky líbila. Napadlo mě právě, že by se na ten bok dala našít nějaká látka průsvitná, která zastíní z boku a přitom propustí vzduch, něco z čeho jsou ty průsvitné sluneční clony. Jenže nechce se mi za ni tedy dávat skoro tisícovka 8-o Kdyby tak někde byla v Active Coffee se slevou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
15.3.11 20:22

Já bych také chtěla stříšku cargo grey, nebo černou, ale nemám tolik peněz na ni, radši bych použitou :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
15.3.11 21:48

Třeba budete mít štěstí a bude zase na jaře velká sleva těch slunečních stříšek. Samozřejmě byly jen některé barvy, a tak jsem se vloni musela rozhodnout, jestli koupit levnou stříšku v jiné barvě (protože tu mou samozřejmě v té slevě neměli) nebo koupit ten správný odstín za plnou cenu. A vyhrála ta levnější :lol: Stejně dávám na sedačku potah, tak to není tak moc vidět. A s trochou štěsí vymyslíte takovou krásnou kombinaci jako Gábina. Ta červená a khaki je super :potlesk:
A Terezo, ta nová stříška byla asi za 300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.3.11 08:33

ahoj holky,

je tu příšerně moc stránek, to je super, ale asi to nedám to pročíst :-)

hlásím se k fandům mutsy. je to nej kočár ever, i když trochu jsem si jej vylepšila. Ted dumám o funseatu, využili jste jej? a neprodáte někdo za rozumný peníz?

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
16.3.11 08:38
emi1 píše:
Třeba budete mít štěstí a bude zase na jaře velká sleva těch slunečních stříšek. Samozřejmě byly jen některé barvy, a tak jsem se vloni musela rozhodnout, jestli koupit levnou stříšku v jiné barvě (protože tu mou samozřejmě v té slevě neměli) nebo koupit ten správný odstín za plnou cenu. A vyhrála ta levnější :lol: Stejně dávám na sedačku potah, tak to není tak moc vidět. A s trochou štěsí vymyslíte takovou krásnou kombinaci jako Gábina. Ta červená a khaki je super :potlesk:
A Terezo, ta nová stříška byla asi za 300.

emi1 a kde měli tak velkou slevu?

funset neplánuji, přijde mi lepší koupit tu trojbrndu s tyčí a šlapkama :dance: ale když se podíváš do fotogalerie tak tam jej někdo má, tak zkusit mu napsat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí