Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridermooch
mame podobny postup..jen ja se dvema dogama vynechavam kurtovani psu ke kocaru ![]()
mooch píše:Bébka píše:Tak nějak to dělám, když jedu malým autem a nějakej blbec zaparkuje těsně vedle mě. Akorát s tím rozdílem, že kromě chovance s sebou táhnu ještě 2 psy. Takže u nás je postup zhruba takovej: Zaparkuju kočár, otevřu dveře za řidičem, abych zjistila, že tam není ohrádka pro psy. Vrátím se ke kočáru a uvážu psy za kočár. Otevřu kufr, vyndám ohrádku s pelíškem, přikurtuju na sedadlo, zavřu kufr. Odvážu psy od kočárku. Odepnu jednoho psa z vodítka, dám do auta. Odepnu druhýho psa, nandám ho do auta, zavřu za nima dveře. Vodítko dám do kočáru, otevřu dveře řidiče, vyhodím psa ze svýho sedadla (ohrádka je naprd) a vyparkuju, aby se mi vešla sedačka. Vyndám chovance se sedačkou, otevřu jeho dveře, vyhodím psa z jeho sedadla. Ukurtuju chovance, zavřu dveře. Otevřu dveře, vyhodím psa z chovance, bo ten mu zrovna žere ucho nebo drtí v ručičce nohu. Sprdnu psa, že si za to může sám a vrátím ho do ohrádky. Chovanci nacpu do pusy dudlík a do ruky hračku. Zavřu dveře. Otevřu kufr a jedny přední dveře. Sundám korbičku, dám na přední sedadlo a přitom soustavně vyhrožuju psům, že dopředu se neleze. Složím podvozek, dám do kufru, na něj korbičku. Zavřu kufr a dveře spolujezdce. Otevřu dveře u řidiče, vyhodím psa ze sedadla u řidiče, vyhodím psa ze sedadla u spolujezdce, vrátím chovanci dudlík a jedem.
Musím se naučit nějakej super vychytanej postupAsi si tu sedačku hodím na hlavu
![]()
![]()
Tak asi takto:
Vyjedu z výtahu v garáži, zaparkuju kočár, vyjedu s autem z místa, zaparkuju mimo stání, abych mohla otevřít dveře pro vložení sedačky. Uložím Chovance do autosedačky, uložím sedačku na místo řidiče, složím podvozek, dám do kufru, pak sedačku a tradááááááTrochu náročný, ale jsou horší věci
![]()
![]()
(Nutno podotknout, že za jízdy všichni tři chovanci spí a ani se nehnou).
![]()
To už je vyšší level tohleto
![]()
mikitaa píše:
moochmame podobny postup..jen ja se dvema dogama vynechavam kurtovani psu ke kocaru
…bo bys měla kočár za chvíli o pár kilometrů dál, co???… ![]()
Já nezvládám kočár a tašky a ještě do toho psy!!!
Smekám, dámy ![]()
Rybko, taky budeme muset řešit větší vozítko. Mně by se líbila Q7, ale pán prej, že jsem se zbláznila…no, nevím proč
![]()
Já naštěstí většinou jezdím tím větším autem, na kočár super - Volvo XC90. Tam by se vešel do kufru nesloženej včetně všech chovanců
.
Naši psi maj naštěstí maximálně 5 kilo (když jsou vykrmený), tak s kočárem nemaj šanci hnout.
no, asi by ti ta Q7 zežrala mateřskou za týden
pán má pravdu ![]()
ale uznávám že to už je jiné poježděníčko ![]()
my máme také fabii v kombu, ale víc než kočár do kufru nedám, jedině pak všechny věci po malých hromádkách do igelitek a roztrkat do mezer
do toho dvě kočky v boudičce a malej pes…prostě Homolkovi ![]()
My meli pujcenou X5ku (kdyz bylo auto v servisu) a zadna vyhra to nebyla.. vzadu bylo malo mista a kocar zabral cely kufr.. pak jsme ho tam nejak narvali aby byl na delku, ale stejne nic moc… pro mne silene zklamani a to jsem si tak prala X6ku, az vyhraju ve sportce ![]()
rybkabezvody píše:
no, asi by ti ta Q7 zežrala mateřskou za týden![]()
pán má pravdu
![]()
ale uznávám že to už je jiné poježděníčko
my máme také fabii v kombu, ale víc než kočár do kufru nedám, jedině pak všechny věci po malých hromádkách do igelitek a roztrkat do mezerdo toho dvě kočky v boudičce a malej pes…prostě Homolkovi
Homolkovi
to znám, letos jedeme na chalupu na dovču s rodičema, to bude vypadat podobně a taky ještě k tomu psa. Už kvůli kočáru jsme kupovali nové auto (7 míst) a stejně asi pojedeme s rakví na střeše
- to budou panoramata - ![]()
Holky, co vy s těma autama děláte? ![]()
My máme normální oktávku nekombíka, do kufru se nám vešel kočár, vozík za kolo, stan a spacáky, všechny věci na 14 dní včetně skládací postýlky a hromady hraček… ![]()
Vevnitř jsme byli jen my dva a dítě v autosedačce. Kola na střeše do bagáže nepočítám, páč zabírají jenom jinak stejně nevyužitelné místo
.
A počítáme, že od letošního léta se nám vejde cca totéž s tím, že krámů bude mnohem víc, protože budme tahat výbavu pro dvě prťata…
bumbinka píše:
Holky, co vy s těma autama děláte?
My máme normální oktávku nekombíka, do kufru se nám vešel kočár, vozík za kolo, stan a spacáky, všechny věci na 14 dní včetně skládací postýlky a hromady hraček…
Vevnitř jsme byli jen my dva a dítě v autosedačce. Kola na střeše do bagáže nepočítám, páč zabírají jenom jinak stejně nevyužitelné místo.A počítáme, že od letošního léta se nám vejde cca totéž s tím, že krámů bude mnohem víc, protože budme tahat výbavu pro dvě prťata…
No, kdybych natáhla svýho Megánka tak o metr, tak by mi to asi stačilo ![]()
holky já vás obdivuju, že to se vším tím zvířectvem tak zvládáte. Mně stačí ty moje dvě lidský zvířátka. Je fakt, že my taky pořizovali nový auto s novým dítětem, ale spíš kvůli mně, protože do megana se mi nevlezli pod volant nohy, takže ted trajdáme v scenicovi, je to posezeníčko a ještě se tam vleze všechno parádně, včetně mutsíka. No a představte si, že to já ho umám složit sportáka zkompletovanýho, tazímco muž ne, ten si sedačku musí sundávat.
Jinak mně na mutsikovi nejvíc vadí to tlačidlo na polohování zad, už aby někdo vymyslel dálkový ovládání, jako mají polohovatelná matrace ![]()
ted jsem ze zvědavosti mrkla na ty gessleiny, a nevím, přijde mi ta konstrukce jak nedodělaná, no prostě na pohled nic úchvatnýho. To je mutsina hezčí.
MMartina1 píše:
my máme taky dlouhýho Scenica
takže renault je nej auto pro mutsinu
![]()
no, ono s těma autama je to relativní, protože já třeba věřím, že do Octavie se toho vleze víc, než nám do toho dlouhého Scénika. Tady ty auta jsou spíš na výšku. Ale jinak super, takový malý autobus, že jo. ![]()