Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridertak k tomu mám prima zkušenost, někdo sem dával odkaz a paní na MMB co šije ty nánožníky co mají takové ho vysoké „čelo“, projela jsem její album a nechala si od ní ušít taštičku a držák na lahve, který je teda super, ale milé paní to trvalo měsíc
takže ušití takového nánožníku na podzim by jí také mohlo trvat až do jara ![]()
Adélo, jak máš malou oblečenou v tom fusaku? Malá měla dnes body, teplejší ponožky, lehké plátěné kalhoty, flees.mikinu, a šusťákovou bundičku která je podšitá fleesem a prostě byla taková provlhlá když jsem jí vyndala ![]()
rybkabezvody píše:
tak k tomu mám prima zkušenost, někdo sem dával odkaz a paní na MMB co šije ty nánožníky co mají takové ho vysoké „čelo“, projela jsem její album a nechala si od ní ušít taštičku a držák na lahve, který je teda super, ale milé paní to trvalo měsíctakže ušití takového nánožníku na podzim by jí také mohlo trvat až do jara
Adélo, jak máš malou oblečenou v tom fusaku? Malá měla dnes body, teplejší ponožky, lehké plátěné kalhoty, flees.mikinu, a šusťákovou bundičku která je podšitá fleesem a prostě byla taková provlhlá když jsem jí vyndala
Ježíš Rybko, tak to abych paní zadala zakázku pomalu už teď.
Oblečené jsme je měly asi podobně-body, svetr a teplejší vestu. Dole jen kalhoty a punčochy.
A když už je na fusak teplo, tak se pak přikrývají jen např. dekou? To jim ale musí pořád sjíždět, ne? My jsme se sporťákem vyjely poprvé až dnes, radši nebudu ani psát, kolik nám je.
Nějak si nemůžu zvyknout, malá tam sjíždí…
Ještě jsem našla toto, je to něco jako ten cups n cool držák, ale jednodušší .
Tak nevím, na rychlou procházku asi fajn ![]()
stříbrňák je trochu kosmickej, ale proč ne? ![]()
Také už netrpělivě čekám kdy budeme moci vyměnit fusak za krásnou vložku a dám jen deku
ale při kolika stupních by to mělo být
![]()
rybkabezvody píše:
stříbrňák je trochu kosmickej, ale proč ne?Také už netrpělivě čekám kdy budeme moci vyměnit fusak za krásnou vložku a dám jen deku
ale při kolika stupních by to mělo být
![]()
Napsala jsem do obchodu, jestli stříbrńáka maj naživo, že bych jela čumnout
Na takový lékořicový Nuně by se mi asi líbil
![]()
No, teď je právě takový blbý přechodový období, někdo ještě chodí v bundě a někdo v kraťasech, je těžký odhadnout
Já už dneska měla tříčtvrťáky, ale mladej měl kombošku, zase takový vedro nebylo, i deku měl a byl ok…
měl kombinézku, deku a fusak? Mě by procházku prořvala, kdyby jí bylo hodně teplo ![]()
rybkabezvody píše:
měl kombinézku, deku a fusak? Mě by procházku prořvala, kdyby jí bylo hodně teplo
měl kombošku a byl jen v nánožníku, tu deku jsem mu pak přehodila , když už zašlo sluníčko. Fusak jsem už vyndala, vypadl tam zub u zipu, budu reklamovat
![]()
ber to z té lepší stránky, většinou to dopadne tak že dostaneš nový kus, ne? Máš pořád něco nového
![]()
rybkabezvody píše:
ber to z té lepší stránky, většinou to dopadne tak že dostaneš nový kus, ne? Máš pořád něco nového![]()
teď jsem načapala naše druhé miminko jak si lebedí v kočárku
![]()
rybkabezvody píše:
teď jsem načapala naše druhé miminko jak si lebedí v kočárku![]()
to jsou takový hajzlíci
nám pes leze teda „jen“ do lehátka. Ale u rodičů když jedeme na návštěvu a přitáhneme i naše kočky, tak ty mamky se nám mstí tím že nám načůrají do vajíčka ![]()