Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
22.3.11 21:19

tak k tomu mám prima zkušenost, někdo sem dával odkaz a paní na MMB co šije ty nánožníky co mají takové ho vysoké „čelo“, projela jsem její album a nechala si od ní ušít taštičku a držák na lahve, který je teda super, ale milé paní to trvalo měsíc :zed: takže ušití takového nánožníku na podzim by jí také mohlo trvat až do jara :roll:

Adélo, jak máš malou oblečenou v tom fusaku? Malá měla dnes body, teplejší ponožky, lehké plátěné kalhoty, flees.mikinu, a šusťákovou bundičku která je podšitá fleesem a prostě byla taková provlhlá když jsem jí vyndala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adela F.
22.3.11 21:30
rybkabezvody píše:
tak k tomu mám prima zkušenost, někdo sem dával odkaz a paní na MMB co šije ty nánožníky co mají takové ho vysoké „čelo“, projela jsem její album a nechala si od ní ušít taštičku a držák na lahve, který je teda super, ale milé paní to trvalo měsíc :zed: takže ušití takového nánožníku na podzim by jí také mohlo trvat až do jara :roll:Adélo, jak máš malou oblečenou v tom fusaku? Malá měla dnes body, teplejší ponožky, lehké plátěné kalhoty, flees.mikinu, a šusťákovou bundičku která je podšitá fleesem a prostě byla taková provlhlá když jsem jí vyndala :nevim:

Ježíš Rybko, tak to abych paní zadala zakázku pomalu už teď.
Oblečené jsme je měly asi podobně-body, svetr a teplejší vestu. Dole jen kalhoty a punčochy.
A když už je na fusak teplo, tak se pak přikrývají jen např. dekou? To jim ale musí pořád sjíždět, ne? My jsme se sporťákem vyjely poprvé až dnes, radši nebudu ani psát, kolik nám je. :oops: Nějak si nemůžu zvyknout, malá tam sjíždí…

• Citovat
  • Upravit
17984
22.3.11 21:38

Ještě jsem našla toto, je to něco jako ten cups n cool držák, ale jednodušší .
Tak nevím, na rychlou procházku asi fajn :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
22.3.11 21:48

Našla jsem tady toho stříbrňáka :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.3.11 22:12

stříbrňák je trochu kosmickej, ale proč ne? :palec:

Také už netrpělivě čekám kdy budeme moci vyměnit fusak za krásnou vložku a dám jen deku :dance: ale při kolika stupních by to mělo být :nevim: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
22.3.11 22:24
rybkabezvody píše:
stříbrňák je trochu kosmickej, ale proč ne? :palec:Také už netrpělivě čekám kdy budeme moci vyměnit fusak za krásnou vložku a dám jen deku :dance: ale při kolika stupních by to mělo být :nevim: :?:

Napsala jsem do obchodu, jestli stříbrńáka maj naživo, že bych jela čumnout :mrgreen: Na takový lékořicový Nuně by se mi asi líbil :think: :mrgreen:

No, teď je právě takový blbý přechodový období, někdo ještě chodí v bundě a někdo v kraťasech, je těžký odhadnout :think: Já už dneska měla tříčtvrťáky, ale mladej měl kombošku, zase takový vedro nebylo, i deku měl a byl ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.3.11 22:26

měl kombinézku, deku a fusak? Mě by procházku prořvala, kdyby jí bylo hodně teplo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
22.3.11 22:28
rybkabezvody píše:
měl kombinézku, deku a fusak? Mě by procházku prořvala, kdyby jí bylo hodně teplo :oops:

měl kombošku a byl jen v nánožníku, tu deku jsem mu pak přehodila , když už zašlo sluníčko. Fusak jsem už vyndala, vypadl tam zub u zipu, budu reklamovat :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.3.11 22:32

:lol: jsi smolař :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
22.3.11 22:32
rybkabezvody píše: :lol: jsi smolař :lol:

mé prokletí :mrgreen: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.3.11 22:33

ber to z té lepší stránky, většinou to dopadne tak že dostaneš nový kus, ne? Máš pořád něco nového :dance: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
22.3.11 22:36
rybkabezvody píše:
ber to z té lepší stránky, většinou to dopadne tak že dostaneš nový kus, ne? Máš pořád něco nového :dance: :wink:
:dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.3.11 23:08

teď jsem načapala naše druhé miminko jak si lebedí v kočárku :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.3.11 23:10
rybkabezvody píše:
teď jsem načapala naše druhé miminko jak si lebedí v kočárku :cert: :lol:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.3.11 23:15

to jsou takový hajzlíci :mrgreen: nám pes leze teda „jen“ do lehátka. Ale u rodičů když jedeme na návštěvu a přitáhneme i naše kočky, tak ty mamky se nám mstí tím že nám načůrají do vajíčka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí