Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky, nenavlíkáte ty děcka nějak moc? My (necelých 6 měsíců) tedy už skoro 14 dní jezdíme v jarním fusaku, co nám koupila tchýně, je z takové té látky sametové ve dvojicu a něco je ještě vevnitř, ale je to opravdu jen velmi tenká vrstva. No a malého oblíkám tak že na domácí oblečení (bodyčko s dlouhým rukávkem a punčošky) mu dám svetřík, čepičku a rukavičky a na nohy nic, tam má ten jarní fusak. Nepřidávám ani deku, nic… Malej je pořád teplounkej. Já tedy nesnáším, když mám malýho furt oblíkat a vyslíkat, takže na domácí bodyčko a punčošky jsme i v největších mrazech dávali jen kombinézku fleecovou (ale dost silnou) a opět rukavičky a čepičku samozřejmě teplejší než teď a když bylo kolem nuly, tak místo kombinézky jen svetřík. Ale to měl samo Aesthetic fusak. Nikdy se mi nestalo, že by byl studenej po příjezdu domů, naopak pořád je krásně teploučkej… Oblíkat teď punčocháčky a ještě kalhoty a na bodyčko fleecový svetřík a ještě teplou vestu, to si nějak nedovedu představit
Abyste si ta děcka tím nezchoulostively a pak je neměly furt nemocné…
rybkabezvody píše:
teď jsem načapala naše druhé miminko jak si lebedí v kočárku![]()
Ale moc se mu tam líbí, i bradičku má vyvrácenou nahoru, to je znamení pohody
![]()
mooch píše:rybkabezvody píše:
teď jsem načapala naše druhé miminko jak si lebedí v kočárku![]()
Vypadá jako srnčička ![]()
Maf, já nemám žádnej lehčí fusak, takže dávám punčocháče a body a šoupnu ho do kombinézy, není moc teplá a sedí jen v nánožníku, tak si nemyslím, že by byl přehřátej. Kdybych mu nedala tu kombošku, tak bude jen v bodíčku,a to by bylo málo
![]()
Mafi, ale ty máš zimní fusak, že? a malej jezdí pořád v hlubokáči, ne?
Holky, tak já na golfáče mám jen takový pytel od emitexu, dělá ho i aestetic a ten má hezčí barvičky.
Jinak my jsme ted v zavinovacím fusaku, bez vnitřní vložky, malý má na sobě to co doma, jen mu dám něco na hlavu a šátek na krk, já jsem s origoš nánožníkem spokojená, dokonce jsem přikoupila ještě jeden, použitý 2X, ten původní byl docela zničený a hlavně asi blbě vypraný.
Jen chci dodat že jezdím po kopcích a dolinách, takže fouká, a vítr je ještě studený.
Připojuji fotku vlčiska, do kočáru se nevleze, ale kdyby jo, tak tam určitě chrápe taky ![]()
LeníkDOMO píše:
Jen chci dodat že jezdím po kopcích a dolinách, takže fouká, a vítr je ještě studený.
Připojuji fotku vlčiska, do kočáru se nevleze, ale kdyby jo, tak tam určitě chrápe taky
Ty jo, to je fakt VLK
![]()
MIKITO - ptala ses na ty potahy na Mutsy, tak paní na www.pinkie.cz nabízí přímo potahy šitý na Mutsy, já ho mám a jsem moooc spokojená, jelikož krásně na sedačku sedí, nepadá, neplandá a hlavně překryje tu nožičkovou část a to jsem právě chtěla. (podložky jsou krátký, jsou ale zase měkčí než potah). Vkládám odkaz http://www.pinkie.cz/…h-pro-Mutsy/
Já teda ten potah od Pinkie měla taky ,tmavě modrej s růžovými motýlky-určitě ve fotkách dohledáte-vypadal nádherně,ale v létě strašně vyšisoval-úplně zflekatěl
tak sem ho musela vyhodit,vypadalo to fakt děsně.
Tak dejte bacha na tmavší barvy ![]()
PATE nestraš
já se těším právě na léto až ho pěkně využiju, to by mě naštvalo za ty prachy
a někdo tady měl tu zelenkavou, to by mě zajímalo, jestli taky vybledla??
JÁ JSEM UŽ FUSAK VYPRALA (MÁME JENOM BERÁNKA), TAK DÁVÁM body, dupačky, čepičku a pokud je teplo tak fleecovou mikču, pokud je zima, tak bundičku a kamaše. A v kočáru už je jen přikrytá dekou.
Rybko, já už fusak taky vyprala. Jinak jak jsem se tu ptala na to, jak prát Aesthetic a bála se, aby nezežmolkovatěl, tak je po vyprání na 40, jako nový.
Teď používám, jak jsem psala, takový jarní fusak - něco jako jarní trochu silnější dečka, podle mě je uvnitř tenký fleece a je na obou stranách obalený takovým tím sametkem, cose z toho šijou dupačky a je to ušité jako fusak. Mám ho jen v hlubokáči protože nemá takové ty díry na pásy. Jestli až přejdeme na sporťák bbude ještě púotřeba, tak tam asi ty díry n echám udělat. Zatím když jsme vyjeli se sporťákem, jsem dala jen tu podložku a nahoru silnější fleecovou deku a oblékla tak jako vždy. Už aby bylo teplo a člověk to pořád neřešil.
Já teď spíš řesím jiné vozítko… Projíždím weby a sháním použitý vozík za kolo. Nějaký lepší (moc se mi líbí Blue Bird, ale bohužel je jen dvoumístný a to se mi nechce tahat, když máme zatím jen jednoho raubíře) nebo Croozer, ale odpružený. Nemůžu za to dát moc peněz, protože to chceme necháat ve společné kolárně ale zároveň chci aby byl určitě odpružený a ideálně pro jedno dítě a aby taky trochu vydržel. Přece jen když jsme jezdili před mimčem, tak jsem najela tak 1500 km za sezónu. Nemáte některá zkušenost? Nejezdíte taky na kole s vozíkem? Jaký byste doporučily?
Tak se mi ozvala paní s MMB, ušije mi vložku až na konec sporťáku, našije mi tam gumu aby mi to drželo pod nožní opěrkou.