Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJenom šedou, chtěla jsem proužkovanou, ale pani mi ji rozmluvila, že je to balna s něčím a že to nesaje moc dobře pot.
A kočár máš CArgo Grey nebo jakou barvičku?
Já mám štěstí , že od té jejich vzokovny asi 5 min pracuju (tedy spíš z domu) ,ale můžu se tam zastavit a "ošmakat si to ![]()
Leni tady někdo prodává stříšku, ale nevím co to je za barvičku..
Nevite jestli ten nakupni box jde i na urbana? Na babyparku je napsano, ze je jen pro 4ridera ale na libfinu ho maji v prislusenstvi u urbana.
Dneska jsem potkala pet mutsiku
a jeden s tim boxem a hrozne se mi to libilo.
Ahoj holky, prosím, vim, že v diskusi už to určitě někde padlo, ale chci se zeptat, která máte zkušenosti s Mutsy transporter, napiště mi výhody a nevýhody tohoto kočárku?A je aspoň trochu odpružený?Mám téměř vybráno, ale přece jen bych chtěla slyšet názor od někoho kdo už ho má.Dí.
JUSTINO - vím, že nevýhodou je (nebo aspoň bylo) polohování sportovní sedačky. Sklápěla se celá sedačka, nikoliv opěrka, takže dítko leží s pokrčenýma nožičkama, nemá to polohování nožiček. Stejně to má např. Bugaboo chameleon, Gesslein F2 apod. Ale třeba jsou letošní modely vychytanější v tomhle směru ![]()
tak jsem dneska koupila clonu, ta Safety je na kočárku opravdu krásná, ale přidělání je horor, úplně vidím jak bych ty čudly polámala, takže nakonec vyhrála jediná co měli v BP a to Teutonia a jsem docela spokojená, lehce se nandavá, jde vypnout ( na boudičce ), jen se trochu kroutí dole směrem k madlu, ale snad se to trochu vyrovná
jo, ještě, nepřijde mi nepropustná, že by tam dítě nemohlo dýchat, jen jen prostě neprůhledná, což je škoda.
Bébko: Jinak jela jsem tam kvůli Nuně a samozřejmně ji nemají
ale pojezdila jsem si s tou nepolohovací a je to vážně paráda ![]()
Příspěvek upraven 24.03.11 v 19:46
Já jsem tu od Teutonie nasadila na sporťák a jsem moc spokojená. Sedí ještě líp než na hlubokém. ![]()
MMartinko, jak vypadá ten nánožník z MMB v reálu?
Adéla F. píše:
Já jsem tu od Teutonie nasadila na sporťák a jsem moc spokojená. Sedí ještě líp než na hlubokém.MMartinko, jak vypadá ten nánožník z MMB v reálu?
ještě nijak, jsem nestihla zajít doposud na poštu, ale zítra už musím, nebo mi ho pošlou zpátky ![]()
Justino, Ajka opravdu spletla Slider s Transportérem, nicméně i Transportér má nevýhody při sklápění sportovní sedačky a to:
Mutsy je geniální právě svým výrobkem Mutsy urbanrider, ostatní jsou jen kočárky srovnatelné s ostatními. Takže za mě doporučuji připlať si a kup Urbanridera. Ušetřit můžeš třeba tak, že koupíš ojetou korbičku. Kdybych si to včas uvědomila, tak to taky udělám. Ta má je po pětiměsíčním denodenním používání jako nová. Nenese ani sebemenší známku používání… A takových je jistě na trhu plno.
V každém příápadě přeju šťastnou ruku při výběru a pohodové poježdění tobě a spokojené užívání miminku.
Anielkha píše:
Nevite jestli ten nakupni box jde i na urbana? Na babyparku je napsano, ze je jen pro 4ridera ale na libfinu ho maji v prislusenstvi u urbana.Dneska jsem potkala pet mutsiku![]()
Ahojky,
nákupní koš na Urban rider jde v pohodě
taky jsem ho měla. Teď mám 4Rider a tam taky pasuje
takže v pohodě! Oni kolikrát maji ty informace zajímavý…
mně se transporter taky líbí, to že nejde dát proti směru jízdy by mi nevadilo, moji kluci jsou tak zvědaví, že ani jeden nechtěli při jízdě koukat na maminku, ale na svět. Horší je to s těma nožičkama. U golfek, to vem čert, ale u sporťáku? Tam by to mrně mělo mít max. pohodlí, obzvlášt když na dlouhý procházky jede sportákem.
Jo a taky na transportera nejde dát ten super nákupní koš, si myslím.
takže tak názor vydry ![]()
zvizatinka píše:Anielkha píše:Ahojky,
Nevite jestli ten nakupni box jde i na urbana? Na babyparku je napsano, ze je jen pro 4ridera ale na libfinu ho maji v prislusenstvi u urbana.Dneska jsem potkala pet mutsiku![]()
nákupní koš na Urban rider jde v pohodětaky jsem ho měla. Teď mám 4Rider a tam taky pasuje
takže v pohodě! Oni kolikrát maji ty informace zajímavý…
dekuju ![]()