Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
24.3.11 13:10

Jenom šedou, chtěla jsem proužkovanou, ale pani mi ji rozmluvila, že je to balna s něčím a že to nesaje moc dobře pot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
24.3.11 13:16

A kočár máš CArgo Grey nebo jakou barvičku?
Já mám štěstí , že od té jejich vzokovny asi 5 min pracuju (tedy spíš z domu) ,ale můžu se tam zastavit a "ošmakat si to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
24.3.11 13:31

Leni tady někdo prodává stříšku, ale nevím co to je za barvičku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
24.3.11 13:42

TAdy detail kytiček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.3.11 14:03

Nevite jestli ten nakupni box jde i na urbana? Na babyparku je napsano, ze je jen pro 4ridera ale na libfinu ho maji v prislusenstvi u urbana.

Dneska jsem potkala pet mutsiku 8-o :mrgreen: a jeden s tim boxem a hrozne se mi to libilo.

• Citovat
  • Upravit
389
24.3.11 18:50

Ahoj holky, prosím, vim, že v diskusi už to určitě někde padlo, ale chci se zeptat, která máte zkušenosti s Mutsy transporter, napiště mi výhody a nevýhody tohoto kočárku?A je aspoň trochu odpružený?Mám téměř vybráno, ale přece jen bych chtěla slyšet názor od někoho kdo už ho má.Dí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
24.3.11 19:42

JUSTINO - vím, že nevýhodou je (nebo aspoň bylo) polohování sportovní sedačky. Sklápěla se celá sedačka, nikoliv opěrka, takže dítko leží s pokrčenýma nožičkama, nemá to polohování nožiček. Stejně to má např. Bugaboo chameleon, Gesslein F2 apod. Ale třeba jsou letošní modely vychytanější v tomhle směru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
24.3.11 19:45

tak jsem dneska koupila clonu, ta Safety je na kočárku opravdu krásná, ale přidělání je horor, úplně vidím jak bych ty čudly polámala, takže nakonec vyhrála jediná co měli v BP a to Teutonia a jsem docela spokojená, lehce se nandavá, jde vypnout ( na boudičce ), jen se trochu kroutí dole směrem k madlu, ale snad se to trochu vyrovná :palec: jo, ještě, nepřijde mi nepropustná, že by tam dítě nemohlo dýchat, jen jen prostě neprůhledná, což je škoda.

Bébko: Jinak jela jsem tam kvůli Nuně a samozřejmně ji nemají :-( ale pojezdila jsem si s tou nepolohovací a je to vážně paráda :dance:

Příspěvek upraven 24.03.11 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
24.3.11 19:45

Jéééé, sorry!!! já spletla Transporter se Sliderem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
24.3.11 20:04

Já jsem tu od Teutonie nasadila na sporťák a jsem moc spokojená. Sedí ještě líp než na hlubokém. :palec:

MMartinko, jak vypadá ten nánožník z MMB v reálu?

• Citovat
  • Upravit
3513
24.3.11 22:32
Adéla F. píše:
Já jsem tu od Teutonie nasadila na sporťák a jsem moc spokojená. Sedí ještě líp než na hlubokém. :palec:MMartinko, jak vypadá ten nánožník z MMB v reálu?

:oops: ještě nijak, jsem nestihla zajít doposud na poštu, ale zítra už musím, nebo mi ho pošlou zpátky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.3.11 22:36

Justino, Ajka opravdu spletla Slider s Transportérem, nicméně i Transportér má nevýhody při sklápění sportovní sedačky a to:

1. Skládání opěrky není přes nběkolik poloh, ale pomocí pásky tedy plynulé (pro mě je to nevýhoda, neb tomu nedůvěřuji) a ono to bude asi nevýhoda i pro ostatní, proto to Mutsy dělá jen na tomto levnějším typu a nikoli na Riderech, kde jde opěrka sklápět klasicky přes asi pět púoloh jištěných nějakých skrytým mechanismem, který se ovládá tlačítkem
  2. Nejdou polohovat nožičky (alespoň když já kupovala kočárek, tak nešly. Pak jsem někde četla, že již jdou, ale když jsem se teď dívala na video na Mutsy.nl, tak to vypadá, že stále nejdou) a to mi příjde opravdu blbé, i na levných golfkách přece chceš mít polohovatelné nožičky… Zvlášť dnes chodí mimča do sporťáku hodně brzo a ještě nesedí a abys mu nemohla podložit nožičky :cert:
  3. Pro mě ale hlavní nevýhoda je, že nejde sedačka obracet proti směru jízdy. Zkusila jsem teď se svým 5,5 měsíčním miminkem jít zkušebně do sporťáku a jeli jsme po směru a byla jsem na nervy z toho, že nevím, co tam dělá. V 5,5 měsících mimčo samozřejmě nesedí a když leží, tak okýnkem nevidíš co dělá, protože to okýnko na boudě je nad hlavičkou dítětě, když sedí a ne když leží, tedy aspoň u Ridera. Za mě pro první měsíce byla otočná sedakča podmínkou a potvrdilo se mi to i v provozu. Zatím si nedovedu představit, že když půjdeme do sporťáku (což bude asi brzo, protože mylý nevidí z korby a řve mi tam), že bych na něj neviděla. Možná to bude jen na měsíc, ale stejně…

Mutsy je geniální právě svým výrobkem Mutsy urbanrider, ostatní jsou jen kočárky srovnatelné s ostatními. Takže za mě doporučuji připlať si a kup Urbanridera. Ušetřit můžeš třeba tak, že koupíš ojetou korbičku. Kdybych si to včas uvědomila, tak to taky udělám. Ta má je po pětiměsíčním denodenním používání jako nová. Nenese ani sebemenší známku používání… A takových je jistě na trhu plno.
V každém příápadě přeju šťastnou ruku při výběru a pohodové poježdění tobě a spokojené užívání miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
25.3.11 07:07
Anielkha píše:
Nevite jestli ten nakupni box jde i na urbana? Na babyparku je napsano, ze je jen pro 4ridera ale na libfinu ho maji v prislusenstvi u urbana.Dneska jsem potkala pet mutsiku 8-o :mrgreen: a jeden s tim boxem a hrozne se mi to libilo.

Ahojky,
nákupní koš na Urban rider jde v pohodě ;) taky jsem ho měla. Teď mám 4Rider a tam taky pasuje ;) takže v pohodě! Oni kolikrát maji ty informace zajímavý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.3.11 08:23

mně se transporter taky líbí, to že nejde dát proti směru jízdy by mi nevadilo, moji kluci jsou tak zvědaví, že ani jeden nechtěli při jízdě koukat na maminku, ale na svět. Horší je to s těma nožičkama. U golfek, to vem čert, ale u sporťáku? Tam by to mrně mělo mít max. pohodlí, obzvlášt když na dlouhý procházky jede sportákem.
Jo a taky na transportera nejde dát ten super nákupní koš, si myslím.
takže tak názor vydry :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.3.11 08:58
zvizatinka píše:
Anielkha píše:
Nevite jestli ten nakupni box jde i na urbana? Na babyparku je napsano, ze je jen pro 4ridera ale na libfinu ho maji v prislusenstvi u urbana.Dneska jsem potkala pet mutsiku 8-o :mrgreen: a jeden s tim boxem a hrozne se mi to libilo.
Ahojky,
nákupní koš na Urban rider jde v pohodě ;) taky jsem ho měla. Teď mám 4Rider a tam taky pasuje ;) takže v pohodě! Oni kolikrát maji ty informace zajímavý…

dekuju :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí