Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
23.3.11 21:33

Bébko, všichni čekají, že to prorazíš ty, jako náš reklamační odborník :-) Snad ti to už proboha nešisuje nebo se nesrazilo? Já mám pocit, žes to kupovala před měsícem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
23.3.11 21:47

hele já mám do autosedačky tu vložku, jednou jsem jí vyprala, barva je teda OK, ale hrozně se to pokroutilo :-( reklamovat to nebudu, pro mě je to za ty peníze moc energie :oops:

Jinak máme stejný fusáček s Ajkou, máme bílou kočičku, jsou fakt krásný, bohužel už se mi do toho moc nevejde :think: Kamarádka si teď pořídila ten druhý Emitex ( co sem dávala Martina ) a je teda úžasný, hlavně má přes nožičky záložku, takže se dam dá dát plno „důležitých“ věcí :lol: ale materiálově to teda nejni jako Lodger.

Martino, úžasná postýlka i kočičák :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
23.3.11 21:53

Já mám jarní z Aesthetic, můžeš si vybrat barevnou kombinaci jakou chceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
23.3.11 22:01

Bébko na diskusi Nuna Buggy už mají kočárky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
23.3.11 22:37
rybkabezvody píše:
Bébko na diskusi Nuna Buggy už mají kočárky :dance:

Já na ní dneska koukala v Baby Puntanele ve Štěrboholích, asi to byla ta stará kolekce, je fakt malinká, ale mně se líbí moc :palec: Náš Kopík je taky malinkej, tak mu to bude krásně slušet :mrgreen: Líbí se mi ta žlutá, ale půjdu do té lékořice :think:
a taky jsem tam objevila dost hezkou tašku na kočárek , tak zase nevím :roll: :mrgreen:

Já tu vložku neprala, prát nebudu, až jak se zašpiní. Ale to mě teda bude mrzet, jestli se s tím něco stane :zed:

¨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
23.3.11 22:40

také se mi líbí ta žlutá, ale také bude jasná volba té lékořice :palec: i když jsem teda trochu zvědavá na tu sand, holky tam píšou že je spíš do stříbrna :think:

Jakou tašku? No pochlub se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
23.3.11 22:42

Je to nějakej Lassig, ale hledám to na netu a nemůžu najít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
23.3.11 22:55

Ahoj holky , dočítala jsem a koukám , že řešíte jarní fusaky . Mám Aesthetic - je super , lze si zvolit libovolnou barevnou kombinaci (jak už někdo psal). A co je super - ta horní část se dá sepnout dole u nožiček jakoby do ruličky a fusak pak , když je horko funguje jako podložka.
Bebko, Lassig jsou super tašky , mají je např. na www.detskydum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
23.3.11 23:14
Ráďa69 píše:
Ahoj holky , dočítala jsem a koukám , že řešíte jarní fusaky . Mám Aesthetic - je super , lze si zvolit libovolnou barevnou kombinaci (jak už někdo psal). A co je super - ta horní část se dá sepnout dole u nožiček jakoby do ruličky a fusak pak , když je horko funguje jako podložka.
Bebko, Lassig jsou super tašky , mají je např. na www.detskydum.cz

hmmm, u mě by vyhrála tahle hnědá , jsem čím dál víc konzervativní :think: :lol: ale ty ceny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.3.11 23:45

No rybko, že bys byla konzervativní s tím „brčálově fialovým“ kočárkem, jak římá můj manžel té fialkové barvičce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
24.3.11 06:30

Brčálově fialová :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já Lassig právě mám, ale už bych ráda zase něco nového. byla to taková jakoby černá riflovina, na netu jsem ji nenašla, tak asi udělám obr. radost a obr. výdaj a půjdu koupit do tý Puntanely :think: :mrgreen: Stejně tam furt chodím do Nextu pro věcičky, tak tohle už se nějak „ztratí“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
24.3.11 07:27

No ,drahá je, ale zase ti pak zůstane kabelka :-D , není to echt kočárová taška , na které by to bylo vidět na první pohled …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.3.11 08:37
rybkabezvody píše:
také se mi líbí ta žlutá, ale také bude jasná volba té lékořice :palec: i když jsem teda trochu zvědavá na tu sand, holky tam píšou že je spíš do stříbrna :think:Jakou tašku? No pochlub se :pankac:

Sand chci ja… co jsem videla fotky tak vubec neni bezova :)

• Citovat
  • Upravit
719
24.3.11 08:45
Ráďa69 píše:
:palec: Máš ve vnitř tu kytičkovanou??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
24.3.11 12:49
LeníkDOMO píše:
Ráďa69 píše:
:palec: Máš ve vnitř tu kytičkovanou??

Jasně :palec: , dodám foto detailu, ta zelená je taky úžasná …a co máš vevnitř ty? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí