Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderBébko, všichni čekají, že to prorazíš ty, jako náš reklamační odborník
Snad ti to už proboha nešisuje nebo se nesrazilo? Já mám pocit, žes to kupovala před měsícem…
hele já mám do autosedačky tu vložku, jednou jsem jí vyprala, barva je teda OK, ale hrozně se to pokroutilo
reklamovat to nebudu, pro mě je to za ty peníze moc energie ![]()
Jinak máme stejný fusáček s Ajkou, máme bílou kočičku, jsou fakt krásný, bohužel už se mi do toho moc nevejde
Kamarádka si teď pořídila ten druhý Emitex ( co sem dávala Martina ) a je teda úžasný, hlavně má přes nožičky záložku, takže se dam dá dát plno „důležitých“ věcí
ale materiálově to teda nejni jako Lodger.
Martino, úžasná postýlka i kočičák ![]()
Já mám jarní z Aesthetic, můžeš si vybrat barevnou kombinaci jakou chceš…
rybkabezvody píše:
Bébko na diskusi Nuna Buggy už mají kočárky
Já na ní dneska koukala v Baby Puntanele ve Štěrboholích, asi to byla ta stará kolekce, je fakt malinká, ale mně se líbí moc
Náš Kopík je taky malinkej, tak mu to bude krásně slušet
Líbí se mi ta žlutá, ale půjdu do té lékořice ![]()
a taky jsem tam objevila dost hezkou tašku na kočárek , tak zase nevím
![]()
Já tu vložku neprala, prát nebudu, až jak se zašpiní. Ale to mě teda bude mrzet, jestli se s tím něco stane ![]()
¨
také se mi líbí ta žlutá, ale také bude jasná volba té lékořice
i když jsem teda trochu zvědavá na tu sand, holky tam píšou že je spíš do stříbrna ![]()
Jakou tašku? No pochlub se ![]()
Ahoj holky , dočítala jsem a koukám , že řešíte jarní fusaky . Mám Aesthetic - je super , lze si zvolit libovolnou barevnou kombinaci (jak už někdo psal). A co je super - ta horní část se dá sepnout dole u nožiček jakoby do ruličky a fusak pak , když je horko funguje jako podložka.
Bebko, Lassig jsou super tašky , mají je např. na www.detskydum.cz
Ráďa69 píše:
Ahoj holky , dočítala jsem a koukám , že řešíte jarní fusaky . Mám Aesthetic - je super , lze si zvolit libovolnou barevnou kombinaci (jak už někdo psal). A co je super - ta horní část se dá sepnout dole u nožiček jakoby do ruličky a fusak pak , když je horko funguje jako podložka.
hmmm, u mě by vyhrála tahle hnědá , jsem čím dál víc konzervativní
ale ty ceny ![]()
No rybko, že bys byla konzervativní s tím „brčálově fialovým“ kočárkem, jak římá můj manžel té fialkové barvičce ![]()
Brčálově fialová
![]()
Já Lassig právě mám, ale už bych ráda zase něco nového. byla to taková jakoby černá riflovina, na netu jsem ji nenašla, tak asi udělám obr. radost a obr. výdaj a půjdu koupit do tý Puntanely
Stejně tam furt chodím do Nextu pro věcičky, tak tohle už se nějak „ztratí“ ![]()
No ,drahá je, ale zase ti pak zůstane kabelka
, není to echt kočárová taška , na které by to bylo vidět na první pohled …
rybkabezvody píše:
také se mi líbí ta žlutá, ale také bude jasná volba té lékořicei když jsem teda trochu zvědavá na tu sand, holky tam píšou že je spíš do stříbrna
Jakou tašku? No pochlub se
Sand chci ja… co jsem videla fotky tak vubec neni bezova ![]()
Ráďa69 píše:
LeníkDOMO píše:Ráďa69 píše:
Bebko, Lassig jsou super tašky , mají je např. na www.detskydum.czMáš ve vnitř tu kytičkovanou??
Jasně
, dodám foto detailu, ta zelená je taky úžasná …a co máš vevnitř ty? ![]()