Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
25.3.11 09:01

Transporter:Díky za info, moc hodná, nožky by polohovat jít měly, byli jsme se manželem na něho podívat osobně a nožky polohovat šly, ale jak píšeš, sklápěcí opěrka se polohuje přes pásek a nejde úplně do polohy lehu, zůstává trochu do sedu, což mě mrzí. A taky jsem se ještě chtěla zeptat jak je to s houpáním, to asi nic moc, že, je úně tvrdý, mám trochu strach, protože na náměstí mám kočičí hlavy:-) a na procházky se tady u nás dá chodit i do přírody, nejsou to teda úplné polňačky, ale taky ne chodníky první třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
25.3.11 09:05

Takže ty nohy fakt nejdou hodit do vodorovné polohy?Tak to nevím na co jsem čumákovala:-)Jak říkáš ten otáčecí mechanismus, mě až tak nevadí, ale čekám první mimčo, takže můj názor se může za rok změnit:-)No nic budu se muset na ten kočár jet ještě jednou podívat, to bude doma zase keců. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.3.11 09:43

já vám teda povím, že s těma chlapama je to něco. Když by vybírali auto, tak to nesmíme říct ani ť ale když jde o kočár, což je taky komplikovaný a technicky náročný jak auto, tak mají řečí a protáčejí panenky, no děs. Můžou být rádi, že se tak staráme a že neřeknem kup mi ten za padesátku, prachy znamená kvalita.
Já ted vybírala kolo pro Adu, řešila jsem váhu , výšku, všechno a ty obličeje kolem objíždění obchodů a zkoušení. Ach jo.
A neměl by takový věci vybírat chlap?!!!!!
To jen bokem zase jeden můj výlev :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
25.3.11 10:07

u nás vybíráme aktivně oba, ale jen že jsem tam byla v úterý, říkala jsem že už naposledy a teď nanovo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.3.11 11:18

tak to já mám štěstí, chvilku se mi teda kroutil u URBANA dík podvozku, protože si nedokázal představit jak s tím bude jezdit, ale jinak nechá vše na mě a cena ho zas až tak v rámci možností nezajímá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.3.11 11:39
Anielkha píše:
zvizatinka píše:
Anielkha píše:
Nevite jestli ten nakupni box jde i na urbana? Na babyparku je napsano, ze je jen pro 4ridera ale na libfinu ho maji v prislusenstvi u urbana.Dneska jsem potkala pet mutsiku 8-o :mrgreen: a jeden s tim boxem a hrozne se mi to libilo.
Ahojky,
nákupní koš na Urban rider jde v pohodě ;) taky jsem ho měla. Teď mám 4Rider a tam taky pasuje ;) takže v pohodě! Oni kolikrát maji ty informace zajímavý…
dekuju :dance:

jen jestli mluvite obe o tom stejnm… :nevim: me by taky zajimal box…kos pasuje ale ten box jsem jeste na zivo nevidela na kocaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
25.3.11 11:45

Anielkho ty jsi se ptala na nákupní box, ale Zvizatinka Ti psala o nákupním koši, tak nevim :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
25.3.11 11:48

Jéé Mikita si toho taky všimla :wink:

To u nás vybíral kočárek chlap :lol: máme Urbana a jiného nechtěl :mrgreen: ale barvičku jsem si vybírala sama.. A když teď viděl novou kolekci, tak říkal, že si asi koupíme na další mimi jinou barvu a tuhle prodáme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
25.3.11 11:51
justina20 píše:
Ahoj holky, prosím, vim, že v diskusi už to určitě někde padlo, ale chci se zeptat, která máte zkušenosti s Mutsy transporter, napiště mi výhody a nevýhody tohoto kočárku?A je aspoň trochu odpružený?Mám téměř vybráno, ale přece jen bych chtěla slyšet názor od někoho kdo už ho má.Dí.

Transporter má kámoška a zrovna tento týden mi říkala, že už ho má podruhé na reklamaci :roll: Nohy polohovat jdou, ta páska na polohování opěrky by mě osobně vyhovovala víc, než ten čudlík, který jak jsem zde zjistila nejde skoro nikomu pořádně zmáčknout. Pásku mám na golfkách a tedy super paráda a právě je taky dobré, že se to polohuje plynuje a nemáš tam na výběr jen pár poloh. Mě u Transporteru přijde velmi nevýhodné, že má plastová kola a mizerné odpružení. Nechtěla bych ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.3.11 11:52
mikitaa píše:
Anielkha píše:
zvizatinka píše:
Anielkha píše:
Nevite jestli ten nakupni box jde i na urbana? Na babyparku je napsano, ze je jen pro 4ridera ale na libfinu ho maji v prislusenstvi u urbana.Dneska jsem potkala pet mutsiku 8-o :mrgreen: a jeden s tim boxem a hrozne se mi to libilo.
Ahojky,
nákupní koš na Urban rider jde v pohodě ;) taky jsem ho měla. Teď mám 4Rider a tam taky pasuje ;) takže v pohodě! Oni kolikrát maji ty informace zajímavý…
dekuju :dance:
jen jestli mluvite obe o tom stejnm… :nevim: me by taky zajimal box…kos pasuje ale ten box jsem jeste na zivo nevidela na kocaru…

aha, ja si nevsimla… v odkazu mam box, ja to prave videla nazivo na 4rideru, psala jsem uz vcera do libfinu, ale zatim nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
80
25.3.11 13:32

já ho mám na 4riderovi, ale s urbanem nemám zkušenost, tak bohužel neporadím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
25.3.11 15:05

U nás vybíral chlap z cca 5 značek kočárů mnou nabídnutých :wink: Když viděl Urbana, strašně se mu líbila ta jedna trubka (jeho slova) :mrgreen: a hlavně zatáčecí podvozek no a bylo vybráno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.3.11 20:34

tak už jsme dneska vyhodily fusak :dance: ale asi ho zase zítra nandáme :think: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.3.11 20:35

clona :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.3.11 20:36

a ještě podložka a už končím :oops: 8-)