Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTransporter:Díky za info, moc hodná, nožky by polohovat jít měly, byli jsme se manželem na něho podívat osobně a nožky polohovat šly, ale jak píšeš, sklápěcí opěrka se polohuje přes pásek a nejde úplně do polohy lehu, zůstává trochu do sedu, což mě mrzí. A taky jsem se ještě chtěla zeptat jak je to s houpáním, to asi nic moc, že, je úně tvrdý, mám trochu strach, protože na náměstí mám kočičí hlavy:-) a na procházky se tady u nás dá chodit i do přírody, nejsou to teda úplné polňačky, ale taky ne chodníky první třídy.
Takže ty nohy fakt nejdou hodit do vodorovné polohy?Tak to nevím na co jsem čumákovala:-)Jak říkáš ten otáčecí mechanismus, mě až tak nevadí, ale čekám první mimčo, takže můj názor se může za rok změnit:-)No nic budu se muset na ten kočár jet ještě jednou podívat, to bude doma zase keců. ![]()
já vám teda povím, že s těma chlapama je to něco. Když by vybírali auto, tak to nesmíme říct ani ť ale když jde o kočár, což je taky komplikovaný a technicky náročný jak auto, tak mají řečí a protáčejí panenky, no děs. Můžou být rádi, že se tak staráme a že neřeknem kup mi ten za padesátku, prachy znamená kvalita.
Já ted vybírala kolo pro Adu, řešila jsem váhu , výšku, všechno a ty obličeje kolem objíždění obchodů a zkoušení. Ach jo.
A neměl by takový věci vybírat chlap?!!!!!
To jen bokem zase jeden můj výlev
![]()
u nás vybíráme aktivně oba, ale jen že jsem tam byla v úterý, říkala jsem že už naposledy a teď nanovo ![]()
tak to já mám štěstí, chvilku se mi teda kroutil u URBANA dík podvozku, protože si nedokázal představit jak s tím bude jezdit, ale jinak nechá vše na mě a cena ho zas až tak v rámci možností nezajímá ![]()
Anielkha píše:zvizatinka píše:dekujuAnielkha píše:Ahojky,
Nevite jestli ten nakupni box jde i na urbana? Na babyparku je napsano, ze je jen pro 4ridera ale na libfinu ho maji v prislusenstvi u urbana.Dneska jsem potkala pet mutsiku![]()
a jeden s tim boxem a hrozne se mi to libilo.
nákupní koš na Urban rider jde v pohodětaky jsem ho měla. Teď mám 4Rider a tam taky pasuje
takže v pohodě! Oni kolikrát maji ty informace zajímavý…
jen jestli mluvite obe o tom stejnm…
me by taky zajimal box…kos pasuje ale ten box jsem jeste na zivo nevidela na kocaru…
Anielkho ty jsi se ptala na nákupní box, ale Zvizatinka Ti psala o nákupním koši, tak nevim
![]()
Jéé Mikita si toho taky všimla ![]()
To u nás vybíral kočárek chlap
máme Urbana a jiného nechtěl
ale barvičku jsem si vybírala sama.. A když teď viděl novou kolekci, tak říkal, že si asi koupíme na další mimi jinou barvu a tuhle prodáme ![]()
justina20 píše:
Ahoj holky, prosím, vim, že v diskusi už to určitě někde padlo, ale chci se zeptat, která máte zkušenosti s Mutsy transporter, napiště mi výhody a nevýhody tohoto kočárku?A je aspoň trochu odpružený?Mám téměř vybráno, ale přece jen bych chtěla slyšet názor od někoho kdo už ho má.Dí.
Transporter má kámoška a zrovna tento týden mi říkala, že už ho má podruhé na reklamaci
Nohy polohovat jdou, ta páska na polohování opěrky by mě osobně vyhovovala víc, než ten čudlík, který jak jsem zde zjistila nejde skoro nikomu pořádně zmáčknout. Pásku mám na golfkách a tedy super paráda a právě je taky dobré, že se to polohuje plynuje a nemáš tam na výběr jen pár poloh. Mě u Transporteru přijde velmi nevýhodné, že má plastová kola a mizerné odpružení. Nechtěla bych ho.
mikitaa píše:Anielkha píše:jen jestli mluvite obe o tom stejnm…zvizatinka píše:dekujuAnielkha píše:Ahojky,
Nevite jestli ten nakupni box jde i na urbana? Na babyparku je napsano, ze je jen pro 4ridera ale na libfinu ho maji v prislusenstvi u urbana.Dneska jsem potkala pet mutsiku![]()
a jeden s tim boxem a hrozne se mi to libilo.
nákupní koš na Urban rider jde v pohodětaky jsem ho měla. Teď mám 4Rider a tam taky pasuje
takže v pohodě! Oni kolikrát maji ty informace zajímavý…
me by taky zajimal box…kos pasuje ale ten box jsem jeste na zivo nevidela na kocaru…
aha, ja si nevsimla… v odkazu mam box, ja to prave videla nazivo na 4rideru, psala jsem uz vcera do libfinu, ale zatim nic ![]()
já ho mám na 4riderovi, ale s urbanem nemám zkušenost, tak bohužel neporadím. ![]()
U nás vybíral chlap z cca 5 značek kočárů mnou nabídnutých
Když viděl Urbana, strašně se mu líbila ta jedna trubka (jeho slova)
a hlavně zatáčecí podvozek no a bylo vybráno ![]()
tak už jsme dneska vyhodily fusak
ale asi ho zase zítra nandáme
![]()