Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
16.3.11 14:33
mikitaa píše:
saru píše:
Ahojky,
prosím prosím vaše zkušenosti :lol: :lol: …kdy se vám narodilo mimi a jak dlouho vydrželo v korbičce?
Já se toho pořád děsím, jak všude čtu jak jsou korbičky Mutsy malé a my máme už objednáno :roll: čekáme červnové mimi
a treba budes mit decko jako ja…ktery v hlubokym nebude chtit byt a budes mit taky po problemu :mrgreen:

Anebo jako já a mimi bude v hluboké korbě spokojené až do jara. A to je malá narozená v březnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.3.11 14:54

saru: vidis ze stejne to ma kazdy jinak…tak se zbytecne nestresuj a uzivej..ono to nejak bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
16.3.11 15:04

SARU - přidávám se k Mikitě, máme to taky tak - malá je narozená začátkem srpna a do sporťáku jsme šly teď od března, ale ne z důvodu velikosti korby, ale jak jen ležela a čučela do boudy, tak řvala jako protržená. Teď je lehce nadzvednutá, vidí a jezdíme jak dlouho potřebuju v naprostý pohůdce. (ještě doplním velikost naší malé - na konci 7. měsíce 8,5 kg a 74 cm :mrgreen: , takže docela čahoun :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
16.3.11 15:09

Mě jen ze začátku docela štvaly všechny ty babičky a tetičky, který srovnávaly Mutsy korbu s těma loděma Libertama a pořád jen hrozily, že se mi tam malá do roka nevejde, že jsme koupili kočár pro panenku a podobný blbý kecy :pocitac: Takže jedním uchem sem a druhým ven a v poho :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
16.3.11 15:12
Mafina5 píše:
Gabrle a nechybí tam ty bočnice? Co když svítí zboku? já tam budu mít malého v létě a na jaře ještě hodně malého - teď máme 5,5 měsíce, tak se bojí, aby na něj moc nesvítilo. Zvažovala jsem, že bych tam nabok nějakou polopropustnou látku našila :nevim:

Mafi moje malá taky měla něco málo přes rok,tak nevím ale jak píše Emi jde to natvarovat-naklánět.NO jinak s těma tvýma všitýma bočnicema to může být dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
16.3.11 15:25
saru píše:
Anielkha píše:
saru píše:
Ahojky,
prosím prosím vaše zkušenosti :lol: :lol: …kdy se vám narodilo mimi a jak dlouho vydrželo v korbičce?
Já se toho pořád děsím, jak všude čtu jak jsou korbičky Mutsy malé a my máme už objednáno :roll: čekáme červnové mimi

Saru, ja se toho taky desila… ale ted si rikam, ze uplne zbytecne, mam rijnoveho prcka s porodni vahou 3900g a s fusakem se mi tak porad krasne vejde… neni zadny obrik, to ne… ma ted neco pres sedm kilo, ale jeste mi v korbe dlouho vydrzi..

Letni prcek je asi horsi, ale mne prijde, ze je to takova hysterie malych korbicek :) … i jsem dost zalitovala, ze jsem si nekoupila tu joey silver.
To máš pravdu, hysterie :lol: :lol:
Já jsem fakt zvědavá jesti tam mimi v listopadu ještě narveme :roll:

Mám červnový z loňska a teprve teď, když měl 9m, tak jsem ho dala do sporťáku. Má asi 73cm. Nožky měl tak přirozeně od sebe, čili trochu pokrčený, nikdy nespí s nataženejma a v pohodě i s fusakem se vešel. Když byl vzhůru, jezdil na břiše. Teď se mi trochu ve sporťáku rozčiluje, páč tam to na břicho nejde, ale snad si zvykne. Takže já bych se určitě nebála, že bude brzo malá korba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
16.3.11 16:06
saru píše:
Ahojky,

Saru, neboj, já mám listopadovou holčičku a do sporťáku šla až v červenci (takže v 8-měsících), uvidíš, že to v hluboké korbě i přes zimu ještě zvládnete, jestli tam teda prcek bude chtít být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.3.11 16:08

ony všechny ty babičky jsou nejchytřejší, ale najdi dneska takovej obr kočár, když nechceš poláka, co vypadá jak stará liberta.
Mně přišla mutsina ještě celkem luxusní. Mám mrně lednový, ale je fakt, že náš Davča je blázen, seděl ve třech měsících, takže v tu dobu taky už šel do sportáku, jinak jak je zvědavej by se mně v korbě zbláznil.
Ještě myslím, že emitex má nějakou tu vložnou tašku, ale nevim jak velkou, kdyby byla krize, dát ji do sportáku, a nebo je to zbytečnej stres.n Já bych i nesedící mimi klidně naložila do sportáku, fusak,deka, nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
16.3.11 16:41
vydra01 píše:
a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli jste si někdo nenechávali přidělávat na mutsynu ruční brzdu?díky

přemejšlela jsem o tom, dokonce jsem se byla zeptat u nás v cykloshopu, ale odkázali mě spíš tam, kde servisujou kočárky. Asi se poptám někde v servisu Teutonek, ale zatím nebyl čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.3.11 17:13

Emi a odkud jsi, to bychom se mohly vidět. Já jsem tedy přímo z Kladna - Rozdělova. Docela ráda bych vyrazila s někým kdo má Mutsynu na prochajdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.3.11 17:24

zkusím asi zítra tady náš servis a uvidím, třeba budu mít štěstí.

jinak ano podvozek jsme koupili s tou slídou, tak ta je v šuplíku a místo ní mám toto
 http://www.ondalek.cz/…t-bag-4rider

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
16.3.11 18:04

co se týče velikosti korby, tak já jsem výjimka. My máme červencovýho a na prosinec jsme kupovali obyčejný hlubokáč, protože se malej v korbě od Mutsy vztěkal, nesnáší totiž, když je někdě natěsno. On potřebuje rozhodit ruce a nohy. Ale ono si nevybereš, jestli nechceš, jak už tu někdo výš psal, kupovat polský kočárek,který má obr korbu, ale kvalita nikde. Skoro všechny lepší kočárky mají ty korbičky zhruba stejně velké (malé). My jsme šli přechodně do Roana, že ho pak šupneme na zahradu a vlastně nám nezáleží na tom, co pak s tím kočárem bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.3.11 18:24

tak vkládám foto vylepšení

takhle to vypadá vlastně normálně a při ležačce

Příspěvek upraven 16.03.11 v 18:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80