Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridera do třetice
vím, že už jsem asi s tím Gessleinem trapná, ale když už se tu řešily ty sluneční clony, tak jsem objevila na Gessleinu jednu, co se mi zdá úplně jakože dobrá, akorát blbé je, že se nedá nikde moc okouknout naživo, oni ty kočáry nikde moc neprodávají. http://www.eshopbaby.cz/…lein-p30468/
No ta zlevněná clona je barva, která určitě není v kolekci 2011 ani 2010. Oni na tom mají napsané Active Champagne, ale ta to určitě není. Je to barva z nitek jedné barvy, jestli mi rozumíte. Team je jednobarevná, kdežto active jsou tvořené nitkami dvou barev, které jako složí tu konečnou barvu - Active Champagne je zlatá a černá, active coffe je hnědá a bílá. Tahle barva je jako ta hnědé v active coffee ale bez té bílé.
MMarti dej vědět, jak se dí ta levnější pláštěnka, chci ji taky kdyžtak koupit.
Mafina5 píše:
MMarti dej vědět, jak se dí ta levnější pláštěnka, chci ji taky kdyžtak koupit.
Mafi, pláštěnka sedí dobře, ale co mě zaskočilo, tak to nikde nemá takovou tu „díru“ vepředu,aby děcko mohlo dýchat
, jestli mi rozumíte. Já nevím, jak to mají ostatní pláštěnky, ale toto mi přišlo, že se tam musí zadusit ![]()
MMartina1 píše:Mafina5 píše:Mafi, pláštěnka sedí dobře, ale co mě zaskočilo, tak to nikde nemá takovou tu „díru“ vepředu,aby děcko mohlo dýchat
MMarti dej vědět, jak se dí ta levnější pláštěnka, chci ji taky kdyžtak koupit., jestli mi rozumíte. Já nevím, jak to mají ostatní pláštěnky, ale toto mi přišlo, že se tam musí zadusit
jakoze je to uplne vcelku igelit jo? to je teda taky pekne naprd ![]()
no, vepředu jo, z boku je to rozepínací, aby se to pohodlněji dalo nasadit, ale to nic neřeší, prostě prcek má vepředu přes celou plochu igelit. To zase udělali soudruzu z NDR někde chybu
. Nafotím, zašlu.
Tak stejnou chybu má i ta těžká origoš pláštěnka za 1000Kč! nemá vepředu žádný otvor na větrání, jen má obří otvor na 2 zipy, který ale když otevřu, tak na prcka i na kočár prší! prostě hrůza ![]()
Dnes jsem zjistila, že pokud máte sporťák po směru, tak ta pláštěna sedí docela pěkně, dá se říct jako ulitá, ale když je sedačka proti směru, je to děs ![]()
dyt ma dve okna ta originalni…na stranach…a me prave vyhovuje ze i kdyz je to cely otevreny ze tam neprsi
![]()
No jo, když máš sedačku po směru, tak tam třeba neprší (nevim), ale proti směru tam teda pršelo. Já tam žádný okna nemám
jsou tam takový 2 síťky, ale ty jsou zakrytý igelitem, takže to moc vzdušný není ![]()
právě ty igelity si natvaruješ a krásně tou síťkou jde dovnitř vzduch. Jinak my jezdíme také protisměru a originál ( ta drahá ) pláštěnka mi maximálně vyhovuje.
tak vkládám fotku pláštěnky. Se sedačkou proti směru jízdy, tak asi jako všechno u Mutsy, moc nesedí, ale dá se, nicméně mě zaráží, že tam není žádné to okýnko
Takže už ani pláštěnka není dost dobrá???
![]()
No, měl by Mutsík zlevnit aspoň o polovinu s těma nevychytávkama ![]()
tak a po směru jízdy ta pláštěnka sedí dobře, na boku jsou takové suché zipy, kterýma se ta pláštěnka přesně nainstaluje na ten sporťák.
MMarti na mě to působí jako že je to modrá? Já myslela spíš, že ten Pacifik je jako zelená… Vypadá to moc dobře.
Jinak dík za nafocení pláštěnky, já ji asi taky koupím. Že tam není okýnko, mi nevadí, kdyžtak tam „udělám“ nějaké na boku ![]()