Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTerezaJ píše:Bébka píše:Nevím my máme v autě čisto a když vezu dva kočárky tak teda nic na zem ani dávat nemusím a skládám je oba, když bych náhodou pokládala na zem sedačku tak si ji zapřu stříškou o nohu na těch hákách se hezky udrží
Takže to musím sundavat a jak to pokládám na zem, tak je ta sedačka pěkně zaprasená, ani nevím, za co ji mám chytit
No, mám zřejmě menší auto než ty, proto to musím sundavat, víš???
Ráda bych zapřela nohou, ale nejdřív musím sundat tu sedačku, někam položit, složit podvozek, dát ho do auta, pak na to tu sedačku, …tudíž noha by mi chyběla ![]()
Ale asi to budu odkládat na sedadlo řidiče, protože jsem koukala, jak plandá ta bouda, tak dole je to pěkně špinavý ![]()
Já ani o napodobeninách nevěděla, když jsem ho kupovala. Ale je to o zkušenosti, šla jsem do něho kvůli tomu, jak vypadal a že měl bejt kvalitní ![]()
Kdyby stál právě pár korun, tak si taky stěžovat nebudu, ale za takovou cenu bych tohle prostě neočekávala, jenže to jsem nemohla tušit, než jsem ho začala používat…tož asi tak ![]()
TerezaJ píše:Bébka píše:Nevím my máme v autě čisto a když vezu dva kočárky tak teda nic na zem ani dávat nemusím a skládám je oba, když bych náhodou pokládala na zem sedačku tak si ji zapřu stříškou o nohu na těch hákách se hezky udrží
Takže to musím sundavat a jak to pokládám na zem, tak je ta sedačka pěkně zaprasená, ani nevím, za co ji mám chytit
Já přeci nepsala, že mám v autě špínu ![]()
Bebko já to nemyslela zle ani že máte špínu v autě, jen jsem nepochopila od čeho máš špinavou sedačku až pak mi to došlo, když ji pokládáš na zem. Malé auto jsme měli taky, vím jaké to je, ale člověk si vždy poradí.............................................
Já na zem nic nepokládám, ani když jedu menším autem, když sundavám sedačku z kočárku, tak ji šoupnu do kufru, složím podvozek, sedačku vyndám, zapřu nohou, podvozek tam šoupnu a na to dám sedačku..
Ja do male fiesty musim sundavat i kolecka…
a za to zboznuju Mutsika, jak snadno a jednoduse mu jdou sundat kolecka. ![]()
Ja myslim, ze dokonaly kocarek neni
chvali se posledni dobou ten gesslein, ale ten jsem nikde nevidela nazivo ![]()
co se týče auta, tak jsme taky kupovali nové ke kočáru, tak to se nám ten mrňous náš prodražil
, ale zase tatínek byl velmi spokojený.
No a ke kočáru a spokojenosti, napodobeninu bych si nekoupila, ale prostě jsem od toho kočáru čekala hold víc. Kromě mega koše, který všude vychvaluju a toho, že ten kočár vypadá dobře, na něm není vůbec nic, co by mi nějak usnadnilo „život“, nebo nad čím bych zajásala, že je to fakt super. Ale už jsem to psala dřív a několikrát, že hold ideál prostě neexistuje. A docela mi na něm vadí základní věci, jakože nánožník je úplně k ničemu, protože jak začne foukat, tak to chytne malej z první a navíc nesedí vůbec na kočáře, když ho máte proti směru, takže objednávám na MMB náhradní, pláštěnka, která není vůbec odvětraná a taky proti směru jízdy nic moc, no prostě tak. A taky už máme po zásadní reklamaci podvozku, protože jak máme 4ridera, tak se nám při rychlejší jízdě rozkmitaly kolečka tak, že se ten kočár zastavil, což na přechodu je docela blbý.
Ale nechci tím říct, že ten kočár je blbej, prostě jen při těch referencích jsem od něj čekala víc.
A ještě děkuju za odpověď na ty háky, i když se to tu omýlalo už několikrát, ale ono je vždycky rychlejší se zeptat hned. Tak ještě jednou dík za odpověď, i když už byla vyslovená několikrát ![]()
Anielkha píše:
Ja do male fiesty musim sundavat i kolecka…a za to zboznuju Mutsika, jak snadno a jednoduse mu jdou sundat kolecka.
Ja myslim, ze dokonaly kocarek neni
chvali se posledni dobou ten gesslein, ale ten jsem nikde nevidela nazivo
já jsem ho viděla na veletrhu, jedna paní tam s ním byla, ale jen s autosedačkou. Tak jsem si ho vyzkoušela, jízdě velmi dobrý, odpružení výborné, ale neviděla jsme sporťák ani hlubokou, takže těžko soudit. Jinak, a to se musí nechat, Mutsy vypadá líp. No, ale paní si ho chválila, ale to ještě nemusí nic znamenat, že.
Gesslein F6 (r.v.2010)má kámoška, je to opravdu kvalitní kočár, cenově vychází tak nastejno jako Mutsy, takže cena luxusní a kvalita tomu fakt odpovídá. Je víc vychytaný. Jeden příklad za všechny - Mutsy sporťák je dělaný spíš na jízdu po směru, všechno líp pasuje, pláštěnka, skládání atd. Jízda proti směru je dle konstruktérů taková „nouzovka“. U Gessleinu takový věci neřešíte. A mohla bych pokračovat. Podle mojí zkušenosti je Mutsy kvalitativně o třídu níž, ať chci nebo ne ![]()
Do auta se mi vejde kočár tip top. Už mám naučený grif, že musím ten kočár trošinku jako naklonit a pootočit a pak tam zapadne jak prd.. na hrnec
Nejlepší bylo, že jsem už skoro kočár objednala a najednou mi došlo, že jsem nevyzkoušela, jestli se mi vejde do auta
Paní prodavačka v babyparku s námi šla ochotně k autu a vyzkoušeli jsme to. Jen musím sundavat takový ten dekl v kufru auta a já tedy sundám dekl, dám ho na přední sedačky, pak sundám koš, putuje za deklem, pak dám do auta kočár, pak koš a pak dekl uf
Kdybych musela sundavat sedačku, tak bych jí taky vrazila na přední sedadlo, pak šoupla do kufru podvozek a pak tu sedačku na to, tedy kdyby se to takto vešlo. Cokoli přepravovat mimo zavazadlový prostr auta mi přijde hodně nebezpečný.
A.j.k.a.225 píše:
Gesslein F6 (r.v.2010)má kámoška, je to opravdu kvalitní kočár, cenově vychází tak nastejno jako Mutsy, takže cena luxusní a kvalita tomu fakt odpovídá. Je víc vychytaný. Jeden příklad za všechny - Mutsy sporťák je dělaný spíš na jízdu po směru, všechno líp pasuje, pláštěnka, skládání atd. Jízda proti směru je dle konstruktérů taková „nouzovka“. U Gessleinu takový věci neřešíte. A mohla bych pokračovat. Podle mojí zkušenosti je Mutsy kvalitativně o třídu níž, ať chci nebo ne
Jen se mi nelibi…
coz je irelevantni
a mne by nevyhovovalo prehazovat kolecka.
Ale ja bych nemenila, jsem zatim moc spokojena, uvidime, az pujde mala do sportaku…
Musím se naučit nějakej super vychytanej postup
Asi si tu sedačku hodím na hlavu
![]()
Tak asi takto:
Vyjedu z výtahu v garáži, zaparkuju kočár, vyjedu s autem z místa, zaparkuju mimo stání, abych mohla otevřít dveře pro vložení sedačky. Uložím Chovance do autosedačky, uložím sedačku na místo řidiče, složím podvozek, dám do kufru, pak sedačku a tradáááááá
Trochu náročný, ale jsou horší věci
![]()
Bébka píše:
Musím se naučit nějakej super vychytanej postupAsi si tu sedačku hodím na hlavu
![]()
![]()
Tak asi takto:
Vyjedu z výtahu v garáži, zaparkuju kočár, vyjedu s autem z místa, zaparkuju mimo stání, abych mohla otevřít dveře pro vložení sedačky. Uložím Chovance do autosedačky, uložím sedačku na místo řidiče, složím podvozek, dám do kufru, pak sedačku a tradááááááTrochu náročný, ale jsou horší věci
![]()
![]()
Tak nějak to dělám, když jedu malým autem a nějakej blbec zaparkuje těsně vedle mě. Akorát s tím rozdílem, že kromě chovance s sebou táhnu ještě 2 psy. Takže u nás je postup zhruba takovej: Zaparkuju kočár, otevřu dveře za řidičem, abych zjistila, že tam není ohrádka pro psy. Vrátím se ke kočáru a uvážu psy za kočár. Otevřu kufr, vyndám ohrádku s pelíškem, přikurtuju na sedadlo, zavřu kufr. Odvážu psy od kočárku. Odepnu jednoho psa z vodítka, dám do auta. Odepnu druhýho psa, nandám ho do auta, zavřu za nima dveře. Vodítko dám do kočáru, otevřu dveře řidiče, vyhodím psa ze svýho sedadla (ohrádka je naprd) a vyparkuju, aby se mi vešla sedačka. Vyndám chovance se sedačkou, otevřu jeho dveře, vyhodím psa z jeho sedadla. Ukurtuju chovance, zavřu dveře. Otevřu dveře, vyhodím psa z chovance, bo ten mu zrovna žere ucho nebo drtí v ručičce nohu. Sprdnu psa, že si za to může sám a vrátím ho do ohrádky. Chovanci nacpu do pusy dudlík a do ruky hračku. Zavřu dveře. Otevřu kufr a jedny přední dveře. Sundám korbičku, dám na přední sedadlo a přitom soustavně vyhrožuju psům, že dopředu se neleze. Složím podvozek, dám do kufru, na něj korbičku. Zavřu kufr a dveře spolujezdce. Otevřu dveře u řidiče, vyhodím psa ze sedadla u řidiče, vyhodím psa ze sedadla u spolujezdce, vrátím chovanci dudlík a jedem. ![]()
(Nutno podotknout, že za jízdy všichni tři chovanci spí a ani se nehnou).
škoda že tady není učůrávající smailík
fakt jste mě pobavili, hlavně s těma hafanama ![]()
hele, Terezko, co máte za auto ( jestli se teda není hloupé ptát ), my právě řešíme to, že si kvůli všem těm věcem a kočáru také koupíme nové/ojeté, uvažujeme nad Touranem a nebo tou velkou C4 Citroen, nemáte náhodou jedno z nich? Už mě totiž nebaví chodit po parkovišti a nakukovat do cizích aut jako zloděj ![]()
mooch píše:Bébka píše:Tak nějak to dělám, když jedu malým autem a nějakej blbec zaparkuje těsně vedle mě. Akorát s tím rozdílem, že kromě chovance s sebou táhnu ještě 2 psy. Takže u nás je postup zhruba takovej: Zaparkuju kočár, otevřu dveře za řidičem, abych zjistila, že tam není ohrádka pro psy. Vrátím se ke kočáru a uvážu psy za kočár. Otevřu kufr, vyndám ohrádku s pelíškem, přikurtuju na sedadlo, zavřu kufr. Odvážu psy od kočárku. Odepnu jednoho psa z vodítka, dám do auta. Odepnu druhýho psa, nandám ho do auta, zavřu za nima dveře. Vodítko dám do kočáru, otevřu dveře řidiče, vyhodím psa ze svýho sedadla (ohrádka je naprd) a vyparkuju, aby se mi vešla sedačka. Vyndám chovance se sedačkou, otevřu jeho dveře, vyhodím psa z jeho sedadla. Ukurtuju chovance, zavřu dveře. Otevřu dveře, vyhodím psa z chovance, bo ten mu zrovna žere ucho nebo drtí v ručičce nohu. Sprdnu psa, že si za to může sám a vrátím ho do ohrádky. Chovanci nacpu do pusy dudlík a do ruky hračku. Zavřu dveře. Otevřu kufr a jedny přední dveře. Sundám korbičku, dám na přední sedadlo a přitom soustavně vyhrožuju psům, že dopředu se neleze. Složím podvozek, dám do kufru, na něj korbičku. Zavřu kufr a dveře spolujezdce. Otevřu dveře u řidiče, vyhodím psa ze sedadla u řidiče, vyhodím psa ze sedadla u spolujezdce, vrátím chovanci dudlík a jedem.
Musím se naučit nějakej super vychytanej postupAsi si tu sedačku hodím na hlavu
![]()
![]()
Tak asi takto:
Vyjedu z výtahu v garáži, zaparkuju kočár, vyjedu s autem z místa, zaparkuju mimo stání, abych mohla otevřít dveře pro vložení sedačky. Uložím Chovance do autosedačky, uložím sedačku na místo řidiče, složím podvozek, dám do kufru, pak sedačku a tradááááááTrochu náročný, ale jsou horší věci
![]()
![]()
(Nutno podotknout, že za jízdy všichni tři chovanci spí a ani se nehnou).
Tak to si mne teda pobavila, já to mám obdobně akorát že mám jen jednoho psa.
Kočár se mi do auta vejde i se sedačkou (fabia combi), pro psa mám homologovaný postroj a kurtuju ho autopásem, tudiž nemá šanci skákat akorát svým dlouhým otravným čumákem mne ťuká za jízdy do ucha ![]()