Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
6.3.11 21:48
Bébka píše:
MMartina1 píše:
Mafi, jak jsi psala, že korbičky nemůžou být delší, tak to nemáš pravdu. Kámoška má kočár Seed Pli, konstrukce téměř stejná, uchycení v jednom bodě po každé straně, hluboká korba podstatně delší. Takže je to jen o výrobci.
http://www.detske-kocarky.cz/…y--3071.html
Ty jo, tak to čumim 8-o 8-o 8-o A nepřevažuje se jí ta korbička??? :roll: :roll: :think:

kdepak, je to moc hezký a prostorný kočár a taky fakt výjimečný. Sice jsem ještě neviděla ten sporťák, ale hlubokáč je fakt dobrej. Skoro bych řekla, že to uchycení mají vyřešený líp než Mutsy. Když sem se na něj dívala na netu, tak mi připadal trochu jako kosmické vozítko :lol: , ale ve skutečnosti vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
6.3.11 22:07
MMartina1 píše:
Bébka píše:
MMartina1 píše:
Mafi, jak jsi psala, že korbičky nemůžou být delší, tak to nemáš pravdu. Kámoška má kočár Seed Pli, konstrukce téměř stejná, uchycení v jednom bodě po každé straně, hluboká korba podstatně delší. Takže je to jen o výrobci.
http://www.detske-kocarky.cz/…y--3071.html
Ty jo, tak to čumim 8-o 8-o 8-o A nepřevažuje se jí ta korbička??? :roll: :roll: :think:
kdepak, je to moc hezký a prostorný kočár a taky fakt výjimečný. Sice jsem ještě neviděla ten sporťák, ale hlubokáč je fakt dobrej. Skoro bych řekla, že to uchycení mají vyřešený líp než Mutsy. Když sem se na něj dívala na netu, tak mi připadal trochu jako kosmické vozítko :lol: , ale ve skutečnosti vůbec ne.

Je hodně zvláštní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.3.11 01:13

Mafino,já mít takovou nádhernou Zekiwu,tak už kočár nevybírám :potlesk: ,je krásná :palec: Nejhezčí ze všech kočárů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.3.11 17:52

Jo, jo, jen kdyby se mi vešla do výtahu a do auta :-(

Bébko, Small a Large je ne hloubku sedu - standardně je nastaveno na LArge, ale můžeš to přetočit na small, kldyž je dítě menší a bude sedět jakoby blíž k madlu. Ale to pak tam ten schod trochu je, ono totiž to přetočení na sm,all přesune tu opěrku v dolní části víc dopředu a když pak napolohuješ na ležení, tak vlastně opěrka leží nad sedací částí, takže tam ten schod musí být. Já to asi použiju, až do sporťáku půjdeme a pod zadek dám složenou fleecovou dečku, abych ten schod vyrovnala.

HOlky dnes v Babyparku - letní věci ještě nemají, ale iorigo stříšku mni ukázali, měěli ve slevě v barvě Champagne, ale nějaká divná champagne to byla. Champagne je podle mě zlatá s černou nitkou /zvažovali jsme ji), ale tohle byla Active coffee bez bílé nitky. Byla to barva jako team prostě jednolitá. A Nádherná. BOhužel já mám hlubokáč v jiné barvě, takl jsem nechtěla riskovat, žee to nebude k té Active Coffee sedět. Ale jinak mě+ ta stříška docela nadchla. Vůbec se mi nezdálo, že by ty tyčky byly blb+ě udělané. Jwe to skoro to, co jsem chtěla - letní stříška, jen jak to nemá ty oky, tak nevím :nevim: Možná to koupím a z boku na to něco přišiju :-) Ale fakt se mi to moc líbilo.
Safety First tam zatím bohužel neměli, takže jsem neviděla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
7.3.11 18:34
Mafina5 píše:
Jo, jo, jen kdyby se mi vešla do výtahu a do auta :-(

Bébko, Small a Large je ne hloubku sedu - standardně je nastaveno na LArge, ale můžeš to přetočit na small, kldyž je dítě menší a bude sedět jakoby blíž k madlu. Ale to pak tam ten schod trochu je, ono totiž to přetočení na sm,all přesune tu opěrku v dolní části víc dopředu a když pak napolohuješ na ležení, tak vlastně opěrka leží nad sedací částí, takže tam ten schod musí být. Já to asi použiju, až do sporťáku půjdeme a pod zadek dám složenou fleecovou dečku, abych ten schod vyrovnala.

HOlky dnes v Babyparku - letní věci ještě nemají, ale iorigo stříšku mni ukázali, měěli ve slevě v barvě Champagne, ale nějaká divná champagne to byla. Champagne je podle mě zlatá s černou nitkou /zvažovali jsme ji), ale tohle byla Active coffee bez bílé nitky. Byla to barva jako team prostě jednolitá. A Nádherná. BOhužel já mám hlubokáč v jiné barvě, takl jsem nechtěla riskovat, žee to nebude k té Active Coffee sedět. Ale jinak mě+ ta stříška docela nadchla. Vůbec se mi nezdálo, že by ty tyčky byly blb+ě udělané. Jwe to skoro to, co jsem chtěla - letní stříška, jen jak to nemá ty oky, tak nevím :nevim: Možná to koupím a z boku na to něco přišiju :-) Ale fakt se mi to moc líbilo.
Safety First tam zatím bohužel neměli, takže jsem neviděla :-(

no, tak konečně pozitivní zpráva na sluneční stříšku. Já jsem ji totiž neviděla naživo, ale takhle se mi zdála hodně dobrá, protože tak jakoby toho prcka kryje celá, neníliž pravda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
7.3.11 19:17

holky jak jako vykryje celá? Ona je polohovací??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
7.3.11 19:22
rybkabezvody píše:
holky jak jako vykryje celá? Ona je polohovací??

no já myslím, že se dá napolohovat podle potřeby. Musíme počkat na Maf, určitě vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.3.11 20:08

Polohovací je, ta přední a zadní část nezávisle na sobě, ale jen ve směru stříšky (kočárku) - nelze tedy naklonit na bok. Nepolohuje se to těmi tyčkami, na kterých to drží, ale jednotlivými částmi stříšky. Nevím, jestli jsme to vysvětlila srozumitelně. Jinak v té zadní části stříšky je okýnko se síťkou, které se dá otevřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
7.3.11 22:15

Tak za dva tejdny prej v Baby Parku bude NUNA :dance:

Teď mě napadlo, proč se vlastně nekupujou Mutsy golfky? Jsou blbý??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.3.11 22:34

Bébko, ty mi čteš myšlenky. Já jsem před chvílí napsala, jestli někdo má s tím Spiderem zkušenost, ale spadl mi systém a dotaz se nepoložil :pocitac: . Na mimibazaru se totiž v aukci prodával modrý Spider a byl za 1000 korun. Já mám golfky po ségře a ještě ani nevím, jestli vůbec budu golfky potřebovat, tak jsem zvažovala, jestli je mám koupit, za tiskara… Ale když se mi nepodařilo položit dotaz, tak sem se na to vybodla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
8.3.11 07:07

Golfky Spider

Přesně to mi taky vrtá hlavou - proč si tady nikdo z takových fanynek značky Mutsy nekupuje golfky od Mutsy :think: ? Nuna je fakt krásná, ale Spider taky zaujme :dance: Takže moje zkušenosti:
klady :-D :super stabilní trojkolka, lehoučce ovladatelná, dost prostorná, výškově nastavitelná rukojeť pro nás obry 180cm vysoké a hlavně - dá se lehce složit do tak malýho rozměru, že jsem tomu nechtěla věřit :palec:
zápory :-? : asi jako každá trojkolka má širší rozvor kol kvůli té stabilitě, takže neprojedete užšími místy jako s čtyřkolovými golfkami (ale není to zase o tolik), a nejde napolohovat do úplného lehu, jen pololeh.
Další dotazy můžu zodpovědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
8.3.11 07:55

Mafi: tak veletrh se bude konat na 90% v pátek…manžel bude v sobotu betonovat, takže se nepotkáme :roll:

Holky co myslíte, vyplatí se koupit sporťák (myslím nádstavbu) zároveň s korbičkou najednou když čekáme červnovné mimi?? Nebo počkat kvůli záruky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
8.3.11 08:10
saru píše:
Mafi: tak veletrh se bude konat na 90% v pátek…manžel bude v sobotu betonovat, takže se nepotkáme :roll:Holky co myslíte, vyplatí se koupit sporťák (myslím nádstavbu) zároveň s korbičkou najednou když čekáme červnovné mimi?? Nebo počkat kvůli záruky???

Já teda kupovala, až když to bylo aktuální. Jednak jsem nevěděla, jakou dám barvu a za druhý mi přišlo zbytečný to víc jak půl roku skladovat, už kvůli záruce. Ale kdyby byla nějaká super výhodná cena, tak bych do toho šla najednou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
8.3.11 08:11
A.j.k.a.225 píše:
Přesně to mi taky vrtá hlavou - proč si tady nikdo z takových fanynek značky Mutsy nekupuje golfky od Mutsy :think: ? Nuna je fakt krásná, ale Spider taky zaujme :dance: Takže moje zkušenosti:
klady :-D :super stabilní trojkolka, lehoučce ovladatelná, dost prostorná, výškově nastavitelná rukojeť pro nás obry 180cm vysoké a hlavně - dá se lehce složit do tak malýho rozměru, že jsem tomu nechtěla věřit :palec:
zápory :-? : asi jako každá trojkolka má širší rozvor kol kvůli té stabilitě, takže neprojedete užšími místy jako s čtyřkolovými golfkami (ale není to zase o tolik), a nejde napolohovat do úplného lehu, jen pololeh.
Další dotazy můžu zodpovědět :kytka:

Dík! Já měla představu o golfáčích jasnou - čtyřkolka, ale Mutsík je taky hezkej :palec:
Co ten koš, tam je nějakej malinkej, nebo se musí něco dokupovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
8.3.11 08:17
Bébka píše:
A.j.k.a.225 píše:
Další dotazy můžu zodpovědět :kytka:
Dík! Já měla představu o golfáčích jasnou - čtyřkolka, ale Mutsík je taky hezkej :palec:
Co ten koš, tam je nějakej malinkej, nebo se musí něco dokupovat???

Mutsy dělá i čtyřkolku - Mutsy Easyrider :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4