Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderRoztažená, bohužel lepší foto v noťasu nemám, je to fotka z krajské výstavy psů ![]()
Snad jsem Vám pomohla…
mikitaa píše:
holky a ta clona od safety se vam nelibi? me poslouzila moc dobre…jen je fakt ze to praska…ale da se to slepit izolepou..je to v miste kde to neni videt…vypada pekne…pasuje…je pres ni videt a je skladaci do uplne minimalniho rozmeru
Já jí chci ![]()
rybkabezvody píše:
Leníku a to znamená že ta clona nejde při složení zarolovat na bocích aby to tam „neplandalo“?
Se asi musí celá sundat, tuším ![]()
rybkabezvody píše:
Leníku a to znamená že ta clona nejde při složení zarolovat na bocích aby to tam „neplandalo“?
Jsou tam tři cvoky kterýma se to chytne a jeden sucháč, kterým se to připne, udělá to takovou záclonku, možná by to šlo srolovat, nezkoušela jsem, vyzkouším zítra.
Já mám teď objednaný slunečník s dvěma kloubama, v léťě jsem jezdila jen se slunečníkem než mi ho malý 3×zlomil, snad nedopadne stejně…
http://www.babybaby.cz/…sunny-1.html
Budem jezdit ve funseatu, tak ať na něj nepraží. doufám že bude pasovat.
Jinak nám zničil i tu clonu, ale manžel je šikovný tak to vystučil kolem úchytu teňoučkým plechem a je to paráda ![]()
Mafi, já si teda ze zkušenosti myslím, že tahleta clona
http://www.na-dlani.cz/detail.php?… co jsi vybrala nebude k ničemu, protože jakmile mimčo položíš, tak mu bude svítit do očí, chce to něco, co bude jakoby sklopené přes boudičku. Ta druhá už je lepší. Dneska bylo opět sluníčko a malej zase řval, jak to na něj zasvítilo, cíťa. Já půjdu asi do clony přes celej kočár, už jenom třeba kvůli tomu, že když bude spát, tak ho nespálí sluníčko.
mě se třeba praktické zdálo toto http://www.malvik.cz/…boky-kocarek, ale ono je to na hlubokáč.
Ono když je to přes boudičku tak se to dá použít celoročně, když spí venku tak mu ji dám až dolů a nemusím dávát síťku proti hmyzu a přes zimu mu tam zase nelítá sníh…
Musím se clony Teutonia zastat. Ano UV filtr má, protože nepropouští sluneční paprsky, to je logické, ale spousta clon jsou jen siťky, které sluneční paprsky propouští, takže mi nepřijde divné, že to tam uvadí. Na kočáře mi držela dobře, už jsem sem dávala fotky. Je pravda, že ty packy se zlomily, ale já to přidělala těmi céčky na hraní pro děti. Neprodyštně kočárek určitě neuzavřela, viz přiložené foto a navíc když už byla Toninka větší, tak jsem mohla stříšku trochu pootevřít, malá byla zastíněná a přitom viděla ven. U té Shade Maker, jestli je to ona mi přijde absolutně nepraktické to upínání, protože jak jsem chodila k malé, tak jsem pořád štelovala stříšku a to by jaksi s tímto asi nešlo. Přijde mi to nepraktické monstrum. Nikomu nic nevnucuju, jen píšu svoje zkušenosti. Na barvu clony prosím nehleďte, protože jí vybíral manžel ![]()
Hmm Kolozubko, přesně takto, jak to máš, se mi to povedlo v obchodě přidělat a to je přesně to, co nechci. Takto utěsnit dítě v kočárku v 30 stupních, si nedovedu představit. Chci něco vzdušného.
Mafina5 píše:
Hmm Kolozubko, přesně takto, jak to máš, se mi to povedlo v obchodě přidělat a to je přesně to, co nechci. Takto utěsnit dítě v kočárku v 30 stupních, si nedovedu představit. Chci něco vzdušného.
No vidíš a mě to tedy nepřijde utěsněný, ale to je věc názoru.
Ta Safety First je lepší, že je průhledná, ale je evidentně dělaná na jiný tvar boudičky. Na ty naše hranaté zkrátka nic hezky nesedí a člověk, to musí koupit jako kompromis
Koupíš si kočár za tisíce a pak ti ho zoškliví takováhle „věc“, kterou výrobce originálu prostě nějak nedomyslel. Že zájem o Mutsy origo stříšku není bylo jasné i z pohledu prodavačky v Malvíku, když jsem se ptala, jestli ji náhodou nemají. Tvářila se, jestli nejsem úplnej magor, že chci něco takového vidět
A samozřejmě ji ani neměli, aby jim tam jako ležák zabírala místo. No v pondělí snad jedu do Babyparku, tak kdyby ji měli, tak ji omrku tam. Třeba tam budou mít tu Safety First nebo jinou…