Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
5.3.11 22:19

Navíc já můžu trochu dát dolů stříšku od kočárku a tím se to víc otevře a přizpůsobit tomu, jak zrovna svítí sluníčko. S tou co jsi ty vychvalovala nemůžeš vůbec nic. Ta je napevno přiheftlá. Ale rozhodně ti jí nevymlouvám. Osobní zkušenost s ní nemám, jen co by se mi na ní mě osobně nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.3.11 22:19

Ježiš Marjá, holky strana 300 !!! Není ten kočár nějak nedomyšlenej, že se tu o něm nakrafalo už 300 stran :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.3.11 22:20
kolozubka píše:
Mafina5 píše:
Hmm Kolozubko, přesně takto, jak to máš, se mi to povedlo v obchodě přidělat a to je přesně to, co nechci. Takto utěsnit dítě v kočárku v 30 stupních, si nedovedu představit. Chci něco vzdušného.
No vidíš a mě to tedy nepřijde utěsněný, ale to je věc názoru.

souhlas, já teda nemám Teutonii, ale podobnou clonu, jezdila jsem tak celé léto v hlubokém (a to byly tedy podstatně vyšší teploty než 30) a utěsněný rozhodně nebyl. Když potřebuješ, tak ji povytáhneš trošku výš. Jinak holky jak to budete řešit v létě, když bude mít holý nožičky a nehnutě spát a bude na něho svítit slunko, budete přes něho házet letní deku, nebo plínu? Já myslela, že to vyřeším tou clonou, ale asi nikoliv. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.3.11 22:21
Mafina5 píše:
Ta Safety First je lepší, že je průhledná, ale je evidentně dělaná na jiný tvar boudičky. Na ty naše hranaté zkrátka nic hezky nesedí a člověk, to musí koupit jako kompromis :cert: Koupíš si kočár za tisíce a pak ti ho zoškliví takováhle „věc“, kterou výrobce originálu prostě nějak nedomyslel. Že zájem o Mutsy origo stříšku není bylo jasné i z pohledu prodavačky v Malvíku, když jsem se ptala, jestli ji náhodou nemají. Tvářila se, jestli nejsem úplnej magor, že chci něco takového vidět :-) A samozřejmě ji ani neměli, aby jim tam jako ležák zabírala místo. No v pondělí snad jedu do Babyparku, tak kdyby ji měli, tak ji omrku tam. Třeba tam budou mít tu Safety First nebo jinou…

Jo jenže ta Safety je jen síťka, takže propouští to UV záření :mrgreen: Jo a jinak Teutonie není žádné pláno, ale je to polyester. V pohodě jí složím do té kapsy na zadní straně boudy kočárku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
5.3.11 22:21

Teď mě napadlo, když vidím ty fotky, nevadí tam dítkům, když jsou větší při opírání hlavičky ta složená boudička? Neopírají se hlavou o ten igelitovej průzor??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.3.11 22:22
Mafina5 píše:
Ježiš Marjá, holky strana 300 !!! Není ten kočár nějak nedomyšlenej, že se tu o něm nakrafalo už 300 stran :mrgreen:

mafino je, ale ideální kočár neexistuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.3.11 22:23
MMartina1 píše:
kolozubka píše:
Mafina5 píše:
Hmm Kolozubko, přesně takto, jak to máš, se mi to povedlo v obchodě přidělat a to je přesně to, co nechci. Takto utěsnit dítě v kočárku v 30 stupních, si nedovedu představit. Chci něco vzdušného.
No vidíš a mě to tedy nepřijde utěsněný, ale to je věc názoru.
souhlas, já teda nemám Teutonii, ale podobnou clonu, jezdila jsem tak celé léto v hlubokém (a to byly tedy podstatně vyšší teploty než 30) a utěsněný rozhodně nebyl. Když potřebuješ, tak ji povytáhneš trošku výš. Jinak holky jak to budete řešit v létě, když bude mít holý nožičky a nehnutě spát a bude na něho svítit slunko, budete přes něho házet letní deku, nebo plínu? Já myslela, že to vyřeším tou clonou, ale asi nikoliv. :nevim:

Já používala plínu, ale v takových vedrech jsem stejně po sluníčku moc nejezdila. Jen co bylo nezbytně nutné a hajdy do stínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.3.11 22:24
Bébka píše:
Teď mě napadlo, když vidím ty fotky, nevadí tam dítkům, když jsou větší při opírání hlavičky ta složená boudička? Neopírají se hlavou o ten igelitovej průzor??? :think:

Opírají a já to dávám silou za to opěradlo. Už mám ten igelit taky prdlý, tak to půjde na reklamaci. Horší je, že už se mi tam nějak to naše dítě přestává vejít :mrgreen: Dnes jsme vážili a má už skoro 13 kilo. Takový drobísek byla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.3.11 22:26

jinak Kolozubko, velmi hezký 4rider a moc pěkná barva - team brown? Musíme si to pochválit, když těch 4riderek je tu tak málo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.3.11 22:28
MMartina1 píše:
jinak Kolozubko, velmi hezký 4rider a moc pěkná barva - team brown? Musíme si to pochválit, když těch 4riderek je tu tak málo. :lol:

Jé děkuji za pochvalu a je to Team Brown :huban: Ty máš co za barvu? Stejně je ten 4rider super že? :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.3.11 22:30

Kolozubko, nevím, kterou myslíš, že jsem vychvalovala - já pospala tři varianty, které jsem viděla a udělala si nějaké pořadí s tím, že jako nejvíce funkční mi přišla z těch všech nepovedených věcí ta Shade Marker. Tak jestli myslíš tu, tak s tou samozřejmě jde také různé naklánět natahovat ji až dolů přes madlo ale narozdíl od ostatních ji jde také narovnat a tím si prodloužit boudičku a pouze stínit dítěti a přitom ho neuzavírat v kočárku :nevim:
Nicméně ten design na kočárku Mutsy není oproti jejich reklamní fotce na těch golfkách nic moc a já si právě představovala nějakou ještě vzdušnější látku. I když ve srovnání s Teutonií i Emitexem je tato pořád nejvzdušnější.
Já holt chci něco, co jde dát podobně jako ta Shade Marker nad kočárek (ideálně ovšem bez boudičky), aby to bylo z materiálu jako jsou stínítka na okna do auta. Prostě letní varianta kočárku! To bych ale asi chtěla moc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.3.11 22:30

Jen dítě je tam už narvané. Naštěstí se už snad začne oteplovat a půjde pryč fusak a bundičky a všechny ty hadry nehezký :wink: Já ho chtěla už prodat, ale nějak se nemůžu rozloučit, ale je fakt, že malá už je těžká i v tom Mutsíkovi. V golfáčích mi zase jdou ty otřesy do ruky. Tohle je jiný povozeníčko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.3.11 22:32
Mafina5 píše:
Kolozubko, nevím, kterou myslíš, že jsem vychvalovala - já pospala tři varianty, které jsem viděla a udělala si nějaké pořadí s tím, že jako nejvíce funkční mi přišla z těch všech nepovedených věcí ta Shade Marker. Tak jestli myslíš tu, tak s tou samozřejmě jde také různé naklánět natahovat ji až dolů přes madlo ale narozdíl od ostatních ji jde také narovnat a tím si prodloužit boudičku a pouze stínit dítěti a přitom ho neuzavírat v kočárku :nevim:
Nicméně ten design na kočárku Mutsy není oproti jejich reklamní fotce na těch golfkách nic moc a já si právě představovala nějakou ještě vzdušnější látku. I když ve srovnání s Teutonií i Emitexem je tato pořád nejvzdušnější.
Já holt chci něco, co jde dát podobně jako ta Shade Marker nad kočárek (ideálně ovšem bez boudičky), aby to bylo z materiálu jako jsou stínítka na okna do auta. Prostě letní varianta kočárku! To bych ale asi chtěla moc :cert:

Tak to je něco jako chtít prince na bílém koni. Něco takového jsem nikde neviděla, ale já to ani nesháněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.3.11 22:42

Kolozubka, no já sporťák ještě nemám, ale už odpočítávám hodiny do brněnského veletrhu, kde si ho jistě pořídím :dance: . Protože… Malej do hluboké Mutsy korbičky se už dloooouho nevejde, respektive by se možná ještě nějaký čas vešel, ale přiznejme si, že když se do té korby dá fusak, tak je tam hrozně málo místa na šířku, a to on nesnesl, jezdili jsme ven s řevem, no hrůza. Takže teď jezdíme v Roanovi Maritě, ten má fantasticky hlubokou korbu, malej je tam spokojenej jako želva, ale pro mě, co si budem povídat, po tom komfortu s Mutsynou a otočnýma kolečkama je to celkem otrava. Jsem namlsaná. Ale po veletrhu už pošupajdí. Jinak si vzdychám, proč ty moderní kočárky nemají ty hluboké korby fakt delší, širší. Nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.3.11 22:44

Jo, jo :mrgreen: Jsem na prince na bílých koních :-) Proto jsem si koupila Mutsy, jen mě nenapadlo. že tuhle věc tak nějak nedomyslí. Ale třeba mě ta origo stříška překvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí